E2y

Hoe kan ik een ei gebonden huisdier vogel te helpen

Legnood is een zeer kritieke toestand

Legnood is een zeer kritieke toestand. Het kan schadelijk zijn zowel de kip en het ei. Dus verspil geen veel tijd en bel een vogelarts meteen. Een ernstige aandoening, zoals dit moet worden aangepakt met de juiste zorg en alleen professionals kunnen doen. Maar als het niet mogelijk voor u op zoek naar een dierenarts, probeer dan een van de volgende tips om te besparen een ei gebonden huisdier vogel:

Hoe kan ik een ei gebonden huisdier vogel te helpen. Plaats het huisdier vogel in stomende kamer.
Hoe kan ik een ei gebonden huisdier vogel te helpen. Plaats het huisdier vogel in stomende kamer.

Houd de vogel warm. Dit moet haar helpen om de spieren te verlichten voor gemakkelijker passeren van het ei. Er zijn vele manieren om een vogel warm en de volgende zijn slechts enkele van deze:

  • Plaats het huisdier vogel in stomende kamer. De temperatuur moet tussen 85oF tot 90oF met ongeveer 60% vochtigheid. Daartoe temperatuur en vochtigheid door het inschakelen van de douche tot de badkamer glazen beslagen. Laat de vogel zitten in deze kamer tot ze voelt zich beter en hopelijk in staat zijn om haar ei passeren.
  • Geef haar een warm bad. Bereid een ondiep warm bad voor de kip. Gebruik je kleine bekken of iets dat veilig kan geven de vogel een warm bad. Hou haar in het bad tot het ei is gepasseerd.
  • Houd haar gehydrateerd. Let op dat het geven van de vogel warmte kon haar dorst. Leveren water die gemakkelijk bereikbaar. Als ze te zwak is om te drinken, dan vallen wat water of Gatorade in haar snavel met een baby druppelaar.

Masseer de vogel. Breng olijfolie op de spieren die verantwoordelijk zijn voor het passeren van het ei. Wees zeer voorzichtig bij het masseren van de kip, dat wel. Het kan breken het ei naar binnen. Als u zich ongemakkelijk voelt om dit te doen, dan beter niet doen of laat de dierenarts doen in plaats daarvan.

Breng smeermiddel. Vaseline of iets dat zou kunnen dienen als smeermiddel voor de vogel zal voor een eenvoudige overgang te helpen door middel van het ei.

Breng minerale olie naar het ei. Tenminste, als u al kunt zien het ei. Dit zorgt voor smering van de ventilatie en het ei voor gemakkelijk passeren.

Geef de vogel vloeibare calcium. Doe dit als u van plan bent om haar te verlaten op een warme plaats of haar een warm bad te laten. Het calcium verhardt het ei voor veiliger en gemakkelijker arbeid.

Legnood is een zeer kritieke toestand. Geef haar een warm bad.
Legnood is een zeer kritieke toestand. Geef haar een warm bad.

Breng voorbereiding H. Vogel fokkers vinden succes door het toepassen van dit product aan de vogels 'vent. Probeer dit ook te verminderen zwelling van de vleugel. De pijn moeten maken de overgang van eieren moeilijker. Met minder zwelling, kon ze eindelijk voorbij het ei.


Terwijl het proberen al deze tips

Terwijl het proberen al deze tips, doe het beste wat je kunt om een aviaire dierenarts te contacteren. Je kunt nooit te zeker van zijn dat een van deze tips zal werken. Ze werkte goed voor andere vogels, maar uw situatie kan anders zijn. Het is niet de beste tijd om het beste van hopen. In plaats daarvan, zorg ervoor dat uw vogel zal op haar beste conditie. Bel onmiddellijk een dierenarts.

Vergeet niet dat zelfs als u het beste wat je kunt

Vergeet niet dat zelfs als u het beste wat je kunt, het ei nog steeds zou kunnen breken, wat kan leiden tot depressie van de vogel. Op dat moment kunt u nog iets doen om de vogel te redden door het houden van haar warme en raadpleging van een dierenarts. Soms, zou het breken van het ei ook betekenen sterven van de moeder.

Als je geluk hebt

Als je geluk hebt, dan is de vogel moet haar ei slagen met de tips hierboven. Volgende keer, de voorbereiding van uw vogel voor haar al snel de arbeid door het geven van haar calcium opnamen. Sommige dierenartsen zou aanraden een behandeling die de vogel zal stoppen van de productie van alle eieren.