E2y

Hoe kan ik een ei Candler maken

Een van de meest gebruikte tools voor kwekers is het ei Candler

Een van de meest gebruikte tools voor kwekers is het ei Candler. Het ei Candler is een apparaat waarmee vogelhouders om te controleren of de eieren in de broedmachine of het doen van goed, of als het embryo in het ei is al gestorven. Het verwijderen van de dode eitjes is belangrijk, omdat dode eieren daadwerkelijk kan rotten en kan de ziekte te brengen van de andere eieren. Ook dode eieren nemen ruimte in beslag en warmte die een broeierige vogel nodig heeft om alleen te geven aan haar levende eieren. Hier is hoe je gemakkelijk kunt uw eigen ei Candler.

  • Voeg een gat. Allereerst moet u een doos cornflakes, dat is zo ongeveer de grootte van een normale zaklamp die je hebt liggen rond het huis te vinden. Neem een schaar en knip een rond gat boven op de doos cornflakes. Zorg ervoor dat het gat zal licht te laten passeren van de zaklamp, en op hetzelfde moment, zal het ei vallen niet laten recht in het gat. Het gat moet net groot genoeg zijn om de eieren Cup en zijn plaats te houden wanneer u een ei op de bovenkant.
  • Plaats zaklamp. Na het aanmaken van het gat, de zaklamp te plaatsen in het graan doos en terug te keren het deksel naar de gesloten positie. Als uw knipperen te klein is, kan het nodig zijn een kleine handdoek te nemen en het te gebruiken om rond de zaklamp. Dit zal zorgen voor de zaklamp op zijn plaats. Of, kunt u een stuk piepschuim en een gat in het waar je kunt de andere kant van de zaklamp veilig te stellen. Schakel de zaklamp wanneer u klaar bent om het ei Candler gebruiken.
  • Het controleren van de eieren. Om de embryo's in het ei te controleren, moet u nemen de eieren een voor een en leg ze heel voorzichtig op de bovenkant van het ei Candler gat. Met de zaklamp op, moet u in staat om te zien of het embryo groeit in het ei schelp. Een gezonde embryo heeft verschillende aderen verbonden rondom het ei, waardoor het kleine embryo zich ontwikkelt en consumeert de inhoud van het ei. Als u niet kunt vinden de spinachtige kleine vliezen van de bloedvaten in het ei, betekent dit waarschijnlijk dat het embryo dood is. Dode embryo's hebben meestal een wolk donkere knobbeltje dat je kunt zien binnenkant van de schelp.
  • Timing. Zorg ervoor dat, echter, dat u dubbel te controleren elk ei. Er zijn een aantal eieren die gewoon het ontwikkelen van een beetje later dan andere eieren. Gooi de eieren het moment dat u de bewolkte kleine klomp. In plaats daarvan probeert het verlaten van het ei nog een paar dagen of weken, en dan terug naar het ei. Zet het terug op de top van de verlichte ei Candler, en als er geen bloedvaten ontwikkelen rond de eieren nog, dit is een teken dat de kleine embryo niet overleven.

Met deze stappen

Hoe kan ik een ei candler maken. Het controleren van de eieren.
Hoe kan ik een ei candler maken. Het controleren van de eieren.

Met deze stappen, moet u in staat om te bepalen of de eieren in de broed gezond zijn of niet. Zorg ervoor dat u geen eieren die minder dan een week oud te controleren. Voordat een week, zult u niet in staat om iets te ontwikkelen in de eieren te zien.