E2y

Hoe kan ik een avontuur vrijgezellenfeest van plan

Dus een vriend van jou is afscheid nemen van poker

Dus een vriend van jou is afscheid nemen van poker, goeie ouwe Bud, en voetbal nachten, he? Dat betekent dat hij bereid is om de afstandsbediening te delen met iemand anders dan je groep studievrienden aanhalen. Goed voor hem en een beetje een domper voor je.

Echter, er is nog steeds een laatste wanhopige poging die u en uw vrienden kunt doen voordat het afscheid van uw snel-to-be-trouwen bachelor buddy en dat zou zijn om te gaan op een avontuur en het een feest te bellen!

Hier is hoe te plannen een avontuur vrijgezellenfeest.

Hoe kan ik een avontuur vrijgezellenfeest van plan. Dus een vriend van jou is afscheid nemen van poker.
Hoe kan ik een avontuur vrijgezellenfeest van plan. Dus een vriend van jou is afscheid nemen van poker.

1. Waarschuw je vrienden. Allemaal. Tekst elk een en oproep voor een vergadering. Vertel je vrienden over wat de vergadering gaat worden over. Verzamelen bij uw favoriete bar of grill.

2. Get ieders mening over de ideale avontuur vrijgezellenfeest. Houd er rekening mee dat dit alleen ideaal wordt wanneer iedereen het eens 100% op het avontuur. Bovendien zijn jullie allemaal schouders de kosten zo kan net zo goed krijgen iedereen aan boord. Hier zijn vragen die u moet beantwoorden als groep:

  • Wat bijzonder avontuur heb je geprobeerd nog?
  • Waar in het land is dit avontuur aangeboden?
  • Is er een stad waar je heen gaat?
  • Welk hotel accommodaties en voorzieningen kan de groep veroorloven?
  • Zou uw groep die een zaal voor het roosteren van de bruidegom te formaliseren? Wat dacht je van een prive-ruimte voor het geval u en uw vrienden opeens de drang om een vrijgezellenfeest te organiseren?
  • Bent u op zoek naar het raken van de lokale bars en clubs?
  • Hoe zal de groep er te komen en van locatie naar locatie?
  • Hoe lang blijf je?

3. Maak het leuk voor de ster van de partij. Hoewel het doel van de partij is om een laatste poging om van elkaars gezelschap te genieten en maken dit een onvergetelijke rondom, moeten u en uw vrienden maken het dubbel zo voor de ster van de partij - de kerel die wordt steeds gespannen.

4. Spreek een datum. Dit zal zeker de stad uit dus je moet het eens worden over een datum die u zal toestaan iedereen om deze plannen en hun vakantie in te dienen op tijd voor het evenement.

5. Breek de kosten omlaag. Je moet weten hoeveel dit hele ding zal u terug, dus tel de cijfers en breken de kosten per hoofd. Dit zal het bedrag een ieder zal moeten om de schaal uit voordat je uit het hoofd op je avontuur partij.

6. Samen te stellen uw hoofd op en het organiseren van uw route. Ja, jullie zijn allemaal druk met werk dat je liever een van je vriendinnen of je buddy's verloofde plan uw route recht hebben,? Dat is niet zo slim. Dit is dan ook een bachelor avontuur partij zo het organiseren van uw route zelf maar anders, krijgt u het risico uw feest wordt verpletterd door verdacht uitziende blondines en brunettes aka je vriendinnen en zijn verloofde.

7. Stel een datum voor mannelijke winkelen. Ga apparatuur en kleding winkelen als een groep, zodat u kunt rib elkaar terwijl ze amped over je avontuur. Dit is een geweldige manier om de stemming voor het avontuur vooruit.

Zodra u allen er zijn, vergeet dan niet om elk onstuimige ogenblik documenteren op video, zodat u kunt dit laten zien op zijn trouwdag. Houd het "Algemeen Patronaat" zodat hij niet in de problemen.