E2y

Hoe kan ik een argyle thema vrijgezellenfeest organiseren

Hosting een Argyle-thema vrijgezellenfeest is een spetterende idee vooral als je golf zoals waar Argyle patroon regel als het gaat om kleding en accessoires aan te passen de ijzeren club.

Hoe kan ik een argyle thema vrijgezellenfeest organiseren. Bel een limo-service.
Hoe kan ik een argyle thema vrijgezellenfeest organiseren. Bel een limo-service.

Hier is hoe samen te stellen de perfecte partij die de laatste en laatste dagen Bachelorette-kap viert met een liberale Argyle invloed.

Huur een golfbaan

Huur een golfbaan. Afhankelijk van hoeveel geld je hebt, kunt u huren het clubhuis op een spectaculaire en chic golfbaan of een midgetgolfbaan dat tieners vaak voor een ronde van avond golf. Welke manier je gaat afhankelijk van uw budget, moet u absoluut houd je Argyle partij op een golf locatie.

Bel een limo-service

Bel een limo-service. Oh, wat absoluut plezier u en de meisjes hebben als je eenmaal ervaring wordt aangedreven vanaf het clubhuis en van de ene golfbaan gat naar een andere weg tee! Probeer dit en je weet dat het gaat om nooit te vergeten!

Installeer een wii als alternatief. U kunt een Wii golf spel op uw woonkamer als je liever niet het clubhuis huren bij de golfbaan of de midgetgolfbaan.

Koop de uitnodigingen. Installeer een wii als alternatief.
Koop de uitnodigingen. Installeer een wii als alternatief.

Bereid wat nodig is.

  • Karaoke machine met een afspeellijst van John Hughes 'films bijvoorbeeld. Ferris Bueller's Day Off, Some Kind of Wonderful enz. - allemaal 80's-geïnspireerde films waar Argyle kleding heerste.
  • Flatscreen TV
  • DVDs van de jaren '80 geïnspireerde films
  • Argyle-thema partij kopjes, borden, bestek, decoratie, accessoires en feestartikelen.
  • Eten en drinken inclusief bier en wijn
  • Open bar met Argyle vlaggen
  • Camera

Koop de uitnodigingen

Koop de uitnodigingen. Uw gasten moeten in staat zijn in te schatten van de uitnodigingen alleen dat het thema is Argyles galore zo recht uit de vleermuis, pak uitnodiging ontwerpen die het thema zal weggeven. Noteer de coolste tekst die u kunt toveren om ervoor te zorgen dat ze allemaal te zien in hun meest goddeloze Argyle opstaan. U kunt ook opgeven dat, hoewel het thema Argyle, zullen ze niet worden verplicht om te komen dragen Argyle geschenken, ook! Dat is gewoon te veel Argyle voor een nacht, vind je niet?

Voorraad op extra argyle kleding en accessoires. Voor het geval dat een aantal van uw gasten komen een beetje kort van Argyle kleding en accessoires, kunt u lenen ze een aantal van de bestanden die u hebt gekocht, zodat niemand voelt zich buitengesloten van de partij. Enkele voorbeelden zou zijn dassen, hoeden, sjaals, zakdoeken, pennen, vesten, handschoenen, en natuurlijk, sokken.

Denk aan leuke en ondeugende spelletjes. Dit is een vrijgezellenfeest dus niet uit te houden op de ondeugende garbs en spelletjes. U kunt uw vriendinnen te denken van stripper namen en spreken elkaar deze namen in de loop van de partij. Een voorbeeld hiervan is Pee-Pee Langkous of Vagina Beach gewoon om een idee te geven. Denk aan ondeugende spelletjes, ook! U kunt ook games spelen vanaf het moment dat je kinderen als "flesje draaien." De beslissing is aan jou om te maken.

Er zijn een tal van andere ideeën die u kunt gebruiken om dit Argyle deel van de grond, maar voor die andere ideeën, je moet naar een feestje planner te raadplegen omdat er bedrijfsgeheimen die niet kan worden weggegeven in een keer.