E2y

Hoe kan ik een alligator boerderij te beginnen

Alligators zijn een van de sterkste dieren die een persoon ooit kan verzorgen en terwijl ze niet precies weinig onderhoud, ze zijn niet zo moeilijk om te kijken na, hetzij. Hun aantal in het wild zijn snel slinkende en als je geïnteresseerd bent in het herstellen van dit nummer terug of wil je gewoon dichter bij je favoriete dier, het opzetten van een alligator farm kan een interessante optie voor u zijn. Je hoeft alleen maar een grote ruimte voor hen en enige kennis te maken van alligator landbouw. Lees hieronder over en zien of dit is iets dat je zou willen proberen. Wees gewaarschuwd dat dit zou serieuze inzet te nemen, omdat je te maken met leven van bedreigde diersoorten.

  • Wat is het belangrijkste doel van uw bedrijf? Je moet eerst bepalen waarom er zich deze boerderij in de eerste plaats. Dit zal u gefocust te houden op uw doelen en op hetzelfde moment, maken de besluitvorming een stuk makkelijker. Doe je dit voor het natuurbehoud? Doe je dit voor het leveren van alligators te dierentuinen en andere natuurgebieden? Als u dit doet zonder het verhogen van de winst in het achterhoofd dan zou het makkelijker voor je om gewoon de best mogelijke zorg voor uw alligators te bieden zonder de zorg van quitte. Maar als je dit doet voor een winst, dan moet u een beetje wijzer te zijn in het krijgen van uw leveringen, zodat u niet zal opereren op een verlies.
  • Het krijgen van uw locatie en het personeel bij elkaar. Je moet een plaats die is een beetje moeras-achtig sinds alligators als een mengsel van droge en vochtige omgevingen te krijgen. Het gebied moet goed worden geïrrigeerd, maar niet onder water. Er moeten, waar zij hun eieren begraven onder de modder en tegelijkertijd, kunnen bewegen zonder pijn zelf. Low moerassen zijn de beste locaties voor een alligator farm en als je niet kunt vinden iets als dit natuurlijk, dan moet je dat soort omgeving voor hen te simuleren. Je moet ook een dierenarts op afroep en een goed opgeleid personeel te krijgen, omdat de behandeling alligators wel een beetje van de spier werken vooral als men krijgt uit de hand. Zorg ervoor dat u voldoende hekwerk en beschermende kleding voor uw medewerkers net zo goed.
  • Volg de alligator landbouw regelgeving en het verwerven van het nodige papierwerk. Afhankelijk van de status die je in, contact op met de Alligator Adviesraad de regelgeving die zou om u en uw team toe te passen op het gebied van het verhogen van deze reptielen. Zorg ervoor dat u de benodigde papieren, vergunningen en andere juridische documenten hebben voordat u uw boerderij operationeel.
  • Klaar, klaar, boerderij! Wanneer u al deze in de plaats, je hoeft alleen maar een paar jonge alligators te verwerven om je boerderij ster, uw levering van alligator voedsel te krijgen en ze te laten groeien. Het zou verstandig zijn om de broncode van uw eigen alligator bron van voedsel, zoals het verhogen van uw eigen kippen om te besparen op de kosten en op hetzelfde moment, het minimaliseren van het risico van vergiftiging uw gators. Een alligator duurt ongeveer 15 maanden nodig om te rijpen van ei tot een volwassen exemplaar dus het duurt een beetje tijd voordat je daadwerkelijk kunt verkopen uw gators. U zult willen houden ten minste de helft van de bevolking om opnieuw te bevolken om uw aanbod constant.

Hoe kan ik een alligator boerderij te beginnen. Wat is het belangrijkste doel van uw bedrijf?
Hoe kan ik een alligator boerderij te beginnen. Wat is het belangrijkste doel van uw bedrijf?

Met al deze tips, moet u goed op uw manier aan het verhogen van meer en meer alligators in uw omgeving. Zorg er wel voor dat je ze allemaal goed voor elke dag.