E2y

Hoe kan ik de tuin slangen te identificeren

Het is algemeen bekend dat seriemoordenaars

Het is algemeen bekend dat seriemoordenaars, kidnappers en overvallers de gemiddelde burger angst aan te jagen tegen een dagtarief over de hele wereld. Wat mensen zich niet realiseren is dat de meest voorkomende angst dat mensen worden geconfronteerd ontstaat wanneer alledaagse alledaagse dingen confronteren. Deze zou een kat springen op een tak buiten je raam, een muis skitteren over de keukenkastjes of zelfs een tuin slang die plotseling opduikt onaangekondigd zijn.

U kunt het venster te sluiten en huur een verdelger

U kunt het venster te sluiten en huur een verdelger, maar roeping dierlijke controle om te zorgen voor een kleine tuin slang probleem is niet echt de beste beslissing. Waarom, kun je vragen, wanneer er sprake is van een potentieel fatale wezen over te verslinden jou en je baby te wachten voor de deur? Het antwoord is dat, omdat een tuin slang is niets anders dan een onschuldig reptiel dat eet wezens kleiner dan de palm van je hand. Het probleem met dit is hoe kunt u er zeker van zijn dat het inderdaad een tuin slang.

Hoe kan ik de tuin slangen te identificeren. Wanneer u een slang ziet.
Hoe kan ik de tuin slangen te identificeren. Wanneer u een slang ziet.

Je moet positief over omdat de veiligheid van de mensen in uw huis is op de lijn hier. Als er een giftige soort en denken dat het een tuin slang, kunnen er problemen. Het doden van een gewone tuin slang kan ook problemen veroorzaken voor uw ecosysteem omdat ze een vitale rol in de voedselketen. Zou je niet liever een of twee onschuldige, kronkelende slang dan een paar dozijn kikkers, muizen en andere prooidieren die de tuin slang wordt verondersteld om te eten? Hier zijn een paar eenvoudige manieren voor u om een tuin slang te identificeren, voor het geval.

  • Wanneer u een slang ziet, de nodige voorzorgsmaatregelen treffen door een back-weg zo ver mogelijk. Als het op een openbare plaats zoals een park of een speeltuin, kunt u de aandacht van de bevoegde autoriteiten van de dreiging van de slang in welk geval zij zullen u voorzien van hulp. Als je het gevonden hebt in uw huis, hetzelfde doen door het verlaten van het alleen. Je kunt waarnemen vanaf een veilige afstand, zodat u het kunt herkennen voordat u contact opneemt voor dierlijke controle.
  • U kunt ook een tuin slang eenvoudig herkennen aan het uiterlijk. De meeste van hen zijn ten minste 2 meter lang met de grootste vierkanten minstens tot ongeveer 3 meter. Ze variëren in kleur in het gebied van groen en bruin maar meestal alleen de twee. Ze kunnen strepen van de lichte kleur aan de zijkant van hun lichaam, niet over het aantal slangen wilt. U kunt ook zoeken naar een gevorkte tong.
  • Om deze informatie te bevestigen, kunt u een foto van de slang en vergelijk het met naslagwerken, internet en beelden die je kunt vinden. Zorg ervoor dat het gebied dat u in het gebruikelijk om de tuin slangen, want zo niet, dan ben je misschien geconfronteerd met een ander soort van soorten. De meeste tuin slangen wonen in parken, weiden, graslanden en bossen. Ze kunnen ook worden gevonden in tuinen en omgeving meter het grootste deel van de tijd. Ze komen vaak voor in heel Noord-Europa en zijn actief tijdens de dag of nacht.
  • Let op de slang gedrag. Je zou kunnen opmerken hints van kenmerken een tuin slang die sterke gezichtsvermogen, snel en wendbaar bewegingen en een tolerantie voor extreem koude temperaturen op te nemen. Ze overwinteren in de herfst die geeft je reden tot bezorgdheid tijdens de andere drie seizoenen. Ze beginnen om weer actief te worden in het vroege voorjaar dus dat is de perfecte tijd om te beginnen met het kijken naar voor hen.

Na alles wat je hebt geleerd, kunt u mogelijk nog niet toetreden tot de gelederen van de Crocodile Dundee, maar je kunt tenminste een veilige en vriendelijke ontmoeting met een buurt reptiel van uw eigen ervaren.