E2y

Hoe kan ik bruids troebeling bij een vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest is inderdaad een van de meest leuke en spannende momenten voor een vrouw die op het punt om te trouwen. Het merendeel van de organisatoren van dergelijke evenementen, vooral de would-be bruid naaste vrienden en familieleden zou toevoegen meer opwinding aan de gelegenheid door het plannen van een verrassing bruids ontgroening. Grondige planning en een verzameling van unieke ideeën zijn er zeker van manieren om een vrouw bruids ontgroening een onvergetelijke en uiteindelijk leuke ervaring te maken.

Hoe kan ik bruids troebeling bij een vrijgezellenfeest. Plannen en organiseren van het evenement.
Hoe kan ik bruids troebeling bij een vrijgezellenfeest. Plannen en organiseren van het evenement.
  • Plannen en organiseren van het evenement. Net als iedereen die betrokken is bij de planning van de partij, zal de bruid zeker enthousiast over haar vrijgezellenfeest. Je moet verzamelen alle betrokken personen voor kleine vergaderingen een paar dagen voor het evenement, zodat u kunt beginnen met brainstorming en planning.
  • Kies een plaats voor het feest. Omdat dit soort gebeurtenissen wordt meestal gehouden in prive, de meeste mensen zou doen in een van het huis van de deelnemer of appartement. U kunt ook het huren of te betalen voor een prive-kamer in een hotel of een restaurant met eten en drinken arrangementen als je wilt om jezelf te redden van de vervelende maaltijd planning en voorbereiding.
  • Stel de datum voor het feest. Waarschijnlijk, de bruid zal zeer druk bezig met alle voorbereidingen bruiloft dus je moet ervoor zorgen dat de bruid zal tijd en kan echt maken aan de partij. Als u van plan bent om het te hebben als een verrassing, denk aan het beste alibi dat niet zou geven haar de geringste hint van wat je aan toe bent. U kunt vertellen de bruid dat sommige van de leden van haar entourage wenst te ontmoeten met haar om wat meer brainstormen over de details van de bruiloft programma of de after party.
  • Ontmoet en brainstormen met de andere deelnemers. Bridal ontgroening is gewoon een term die wordt gebruikt voor een dare of een spelletje gevolgen voor de bruid. Je moet een lijst van durft dat de bruid moet bereiken voordat de nacht eindigt te creëren. Maak een afspraak met de andere deelnemers van tevoren om voor echt cool en grappig brainstormen over ideeën voor een aantal durft.
  • Maak een spel kaart of een sticker. Nadat u hebt gekozen voor de top 5 durft, schrijf het op een stuk papier of een sticker die de bruid zal moeten dragen totdat ze volbracht alles.
  • Veel plezier. Zorg ervoor dat alle deelnemers al in de zaal een uur of zo voordat de bruid arriveert. Dit geeft je meer tijd om de details te polijsten en hebben een soort van samenvatting om ervoor te zorgen dat alles naar buiten komen zoals gepland. Wanneer de bruid aankomt, vertel haar wat ze moet doen en geef haar de lijst van de dares. Als ze weigert om te doen op een van de dares, zal ze nemen een gevolg. U kunt maken haar te drinken een paar shots of zo van harde alcoholische dranken, en dergelijke.
  • Zorg ervoor dat de bruid kan en echt de taak uit te voeren. Het drinken van een kleine en een goede bedrag van de steun kunnen helpen om de bruid het vertrouwen als het durven, bijvoorbeeld, is een beetje overboord. Houd in gedachten dat de hele essentie van het spel is om de would-be bruid geven een van de beste en meest gedenkwaardige ervaring van haar single leven. Als ze weigert, of als ze niet voor de dare, dan kan het helemaal verpesten de lol.