E2y

Hoe kan ik bloemen voor Boutonnière van de bruidegom kiezen

Een trouwdag is een van de belangrijkste dagen dat kan gebeuren aan een persoon. Dit is een dag waarop alles moet in perfecte plaats en omgeving. Het merendeel van de planning, van het motief om de bloemen, wordt gedaan door de bruid. Een van de belangrijkste onderdelen van de ceremonie is de bloemen. Terwijl de bruid heeft haar eigen bloemen te houden tijdens de ceremonie, de bruidegom heeft ook een bloem van zijn eigen. Ja, de bruidegom en zijn mannen hebben bloemen, ook. Dit kan de enige keer dat een bruidegom ooit zal dragen een bloem en de enige keer dat hij valt onder de verantwoordelijkheid van het dragen van een te hebben zijn. De boutonniere is bevestigd op de revers van de man-to-be en zijn groomsmen. Hoewel de dames doen de inkoop van de bloemen, is de bruidegom verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de mannen van de entourage zijn de bloem draagt. Het is belangrijk dat de boutonnières dienovereenkomstig worden gekozen met het thema van de gelegenheid. Bij de keuze van de bloemen voor de boutonniere van de bezem, hier zijn enkele tips:

Hoe kan ik bloemen voor boutonnière van de bruidegom kiezen. Beslis of u een bloemist te krijgen of je zal moeten kiezen en de bloemen te kopen jezelf.
Hoe kan ik bloemen voor boutonnière van de bruidegom kiezen. Beslis of u een bloemist te krijgen of je zal moeten kiezen en de bloemen te kopen jezelf.
  • Beslis of u een bloemist te krijgen of je zal moeten kiezen en de bloemen te kopen jezelf. Hoewel het beter zou zijn om een bloemist te hebben, als je kunt veroorloven een, zodat een beetje gewicht zal worden genomen uit handen. Meestal zal de bloemist een idee van wat bloem en de kleur zal worden gekocht op basis van de ontwerpen en kleuren van de jurk, of in het kort, het hele thema. Het beste is om te coördineren met uw bloemist. Maar als je denkt dat je niet nodig hebt of niet kan veroorloven een, dan overeenkomen met de bloemen die u kiest met de kleur van de bruidsjurk of het hele motief.
  • De boutonnières duiden op de nabijheid van de bruidsjonkers de richting van de bruidegom, dat is waarom er uniformiteit zijn onder de boutonnières. Tussen de bloemen, moet de bruidegom een beetje anders dan de bruidsjonkers's. Maar, dat betekent niet dat de bruidegom zal een andere kleur dan de rest hebben. Voeg gewoon een beetje decor aan de boutonniere van de bruidegom.
  • De bloem moet goed worden afgestemd met boeket van de bruid. Het is ook leuk om te halen een bloesem soort bloem, zoals rozenknoppen en (wit) anjer. Er zijn eigenlijk verschillende betekenissen voor verschillende bloemen. Bijvoorbeeld, een rode roos betekent liefde, witte lelie betekent zuiverheid en narcis symboliseert onbeantwoorde liefde. Wees voorzichtig bij het kiezen van de bloemen en hun kleuren, omdat ze kan negatief betekenen. Bijvoorbeeld gele anjer betekent afwijzing.
  • Zorg ervoor dat voor de bruiloft begint, boutonniere moet goed worden gevestigd op de linkerkant van de bruidegom revers die het dichtst bij zijn hart. De plaatsing is een sterke symboliek van de liefde van de bruidegom voor zijn vrouw-to-be.

Het kiezen van bloemen klinkt zo simpel

Het kiezen van bloemen klinkt zo simpel, maar de waarheid is het is niet zo eenvoudig als het lijkt. De kleinste details tot de belangrijkste onderdelen van de bruiloft het best van harte besloten. Elk deel van de huwelijksceremonie heeft zijn betekenis voor de hele gelegenheid, want de bruiloft is zeer heilig en moet worden gewaardeerd en gehonoreerd.