E2y

Hoe je miniatuur vee te kopen

Ze zeggen dat de miniatuur koeien zijn eigenlijk de biologische vee

Ze zeggen dat de miniatuur koeien zijn eigenlijk de biologische vee. Lang geleden, het vee waren echt zo klein als wat we vandaag beschouwen als miniatuur. Alleen tijdens de laatste eeuw dat vee groter werd gemaakt om de grotere marktvraag te beantwoorden. Vandaag zijn we terug naar de oorspronkelijke vee grootte. Ondanks de kleinere afmetingen, een miniatuur vee is nog steeds de vraag naar de show, rundvlees, kweker, kleine melker, en huisdier markten. Daarom zijn er vele mogelijkheden als het gaat om het investeren in het klein vee.

Wat uw reden om te beleggen is, kun je nooit de behoefte om miniatuur vee kopen overslaan. Maak je geen zorgen als dit je eerste keer. De onderstaande stappen leiden u door het kopen:

Hoe je miniatuur vee te kopen. Een van de meest gekozen rassen voor beginners is de Highland.
Hoe je miniatuur vee te kopen. Een van de meest gekozen rassen voor beginners is de Highland.
  • Meer informatie. Er zijn minstens 19 verschillende rassen van miniatuur vee. Kiezen tussen deze rassen kan echt verwarrend, vooral als je niet weet wat de beste ras voor uw behoeften. Meer te leren over de rassen 'verschillen, zullen hun temperament, zwakheden en sterke punten helpen beslissen welk ras je moet kiezen.
  • Leren wat elke miniatuur runderras nodig heeft om gezond te groeien. Hoewel ze klein zijn, ze nog steeds genoeg ruimte om rond te zwerven nodig.
  • Een van de meest gekozen rassen voor beginners is de Highland. Deze miniatuur ras heeft een betere weerstand tegen ziekten. Het heeft een gemakkelijke en koel temperament ook.
  • Contact met een fokker. Onthoud altijd dat de fokker weerspiegelt wat hij heeft gefokt. Daarom is het kiezen van een gerenommeerde fokker is onderdeel van het kiezen van de beste miniatuur vee. U kunt het mogelijke gedrag van het vee vertellen door de kweker persoonlijke en professionele kenmerken. Bijvoorbeeld, indien de kweker is schoon en hygiënisch, verwachten dat zijn rassen te zijn schoon en hygiënisch, ook.
  • Echter, niet alleen vertrouwen op wat je ogen kan zien. Controleer de kwalificatie van de kweker ook. Leer wat maakt hem in staat om de beste miniatuur vee fokken. Als er een verordening bord in uw staat dat fokkers certificeert, dan beter contact op met hen als de fokker je bekeek bij is gecertificeerd.
  • Kies de specifieke miniatuur vee. Niet selecteren op basis van de foto's of op basis van beschrijvingen. Kies in plaats daarvan het perfecte ras persoonlijk. Ga naar de boerderij en mengen met potentiële rassen. Welke denk je dat zal het beste zijn voor uw behoeften?

Tips bij het kopen van miniatuur vee

Naast het volgen van de bovenstaande stappen, ook nota te nemen van de volgende tips:

Ze zeggen dat de miniatuur koeien zijn eigenlijk de biologische vee. Contact met een fokker.
Ze zeggen dat de miniatuur koeien zijn eigenlijk de biologische vee. Contact met een fokker.
  • Kies biologisch. Koop de miniatuur vee van boerderijen gecertificeerd of geregistreerd als biologisch. Cattles hier misschien duurder, maar je krijgt alleen de terugkeer van het kweken van biologisch gehouden dieren in de toekomst.
  • Andere opties overwegen. De aankoop van dieren is slechts een van de opties bij het kopen van miniatuur vee. In feite, het dier alternatief is de duurste, kost 1500€ tot maximaal 8960€. Embryo's zijn goedkoper, geprijsd op ongeveer 75€. Maar embryo's mag alleen worden gekozen als u zeker weet dat u kunt ze ook verhogen totdat ze groeien in dieren. De aankoop van sperma kan uw keuze te zijn. Dit is de goedkoopste optie, maar neemt de langste tijd.

Onthouden

Vergeet niet, het kopen van de perfecte miniatuur vee is slechts het begin. Misschien is dit de makkelijkste fase van. Na de aankoop van het vee, u bent nu verantwoordelijk voor deze levende entiteit. Wat ook het doel voor u, beter voor zorgen om te zorgen voor het als hoe een verantwoordelijke en liefdevolle eigenaar zou doen. En je zult zien alles wat je te geven aan het dier zal worden teruggegeven aan u.