E2y

Hoe je liefde op de campus te vinden

Grown-ups zal je vertellen dat college is alles over het krijgen van een opleiding, maar er zijn een aantal dingen die een boek alleen kan je niet leren. Zoals waar is de beste plek om mensen op de campus of hot spots te ontmoeten om te gaan op een eerste date. Hier vindt u snelle tips om u te helpen navigeren door de universiteit dating scene.

 1. Zoekt en gij zult vinden. Het is bijna onmogelijk om niet om nieuwe mensen te ontmoeten op de universiteit. Je zult waarschijnlijk worden toegewezen aan een slaapzaal vol met aanmerking mates. Als je niet een liefde verbinding daar te maken, kijk op de slimme cuties in uw lessen of in de bibliotheek. Betrokken te raken bij groepen studenten is een andere manier om uw kring van potentiële data uit te breiden. Schudden je patronen. Doe dingen die je anders niet zou doen. Nog steeds op zoek? Nabijgelegen coffeeshops, restaurants en boekhandels zijn ook prime hottie-spotting locales!
 2. Krijg je gab op. Als u wilt een interessant gesprek met iemand vonk, bescheidenheid gaat een lange weg. Je wilt niet de hele conversatie richten op uzelf of blijven praten over jezelf. In plaats daarvan kiezen voor een boeiende onderwerp zoals een controversieel spreker die campus onlangs of een grappig verhaal dat je hebt gehoord over een bekende professor bezocht. Uw chit-chat is zeker te stijgen vanaf daar.
 3. De sprong te wagen. Klaar om je geliefde mee uit te vragen, maar zenuwachtig gevoel? Gebruik het om uw voordeel. Opent met: "Luister, ik ben een beetje zenuwachtig om u uit te vragen, maar als ik dat niet, ik weet dat ik spijt van." Ronden een aantal leuke date ideeën voor het maken van uw verhuizing - stoppen door uw school student centrum voor informatie over komende concerten, shows en andere happenings zowel on-en off-campus. Als u op zoek bent naar een meer informele benadering, het opzetten van een studie datum: Vraag om hulp in een klas. Zeggen: 'Ik heb een beetje moeite, kunnen we gaan voor een kopje koffie bij elkaar?' "
 4. Zoek de tijd. Het kan moeilijk zijn tijd opzij te zetten voor romantiek, vooral wanneer je een ultra-drukke student. Je moet echt je werk topprioriteit te maken. Immers, je bent te investeren veel tijd en geld in je opleiding! Een ander solide investering is een student planner, perfect voor het bijhouden van examens, partijen en plannen met vrienden. Een snelle blik op je agenda zal onthullen wanneer u een gratis avond voor canoodling.
 5. Speel op veilig. Maakt niet uit hoe je over het veroveren van de universiteit dating scene, altijd onthouden om jezelf te beschermen tegen gevaarlijke situaties. Volgens de Centers for Disease Control, 32 procent van de mannelijke en vrouwelijke studenten zijn het slachtoffer van niet-seksuele dating geweld, en 27,5 procent van de universiteit vrouwen melden gevallen van verkrachting of aanranding. Blijf jezelf veilig op de campus en op de stad door het volgen van deze richtlijnen.
  • Ga nooit naar een feest alleen.
  • Houd een dicht oog op uw drankje, zelfs als het is gewoon frisdrank.
  • Ga altijd naar huis met de vrienden die je kwam met.
   Hoe je liefde op de campus te vinden. Zoekt en gij zult vinden.
   Hoe je liefde op de campus te vinden. Zoekt en gij zult vinden.

Zitten door lange lezingen, trekken een hele nacht, het krijgen van die scriptie op tijd - dat is het makkelijke gedeelte. Het vinden van een speciaal iemand die je overladen met kussen na acing een examen of breng je bloemen als je in de put zat, nu dat is het harde deel van het college leven.