E2y

Hoe je leash - trein uw kat

Leash-opleiding van een kat lijkt een verloren strijd

Leash-opleiding van een kat lijkt een verloren strijd, nietwaar? Als u ooit hebt geprobeerd om uw kat lopen aan de leiband, zou je vrij snel hebben opgegeven, met de conclusie dat uw kat u zou haten als de leiband bleef nog een minuut. En toch kunt u merken dat uw binnenkat peering buiten verlangend, of ruiken de frisse lucht van een open raam. Was er maar een manier om uw kat te trainen aan de leiband verdragen ...

Maar er zijn manieren

Hoe je leash - trein uw kat. Wees geduldig en positief.
Hoe je leash - trein uw kat. Wees geduldig en positief.

Maar er zijn manieren! Leash-opleiding vereist de juiste gemoedstoestand, de juiste apparatuur, en tot slot, een goede hoeveelheid tijd. Maar leash-training biedt een veilige en gezonde manier om uw kat te verwennen zijn beroemdste van attributen - nieuwsgierigheid.

 1. Wees geduldig en positief Nieuwsgierigheid is veeleer de voet gevolgd door koppigheid -. Of zo je zou denken als je voor het eerst je kat laten kennismaken met het dragen van een harnas. De meeste dieren houden niet van om het even wat bezwaren toch dragen, en katten zeker niet willen worden beperkt. Maar uw geduld en vriendelijke aandacht zal helpen verzachten de harige vriend, waardoor ze meer ontvankelijk voor het harnas. Het meest contraproductieve ding om te doen is om je geduld te verliezen en ontlucht uw frustratie.
 2. Koop de juiste apparatuur. Hoewel een halsband is geschikt voor een hond, het is niet aanvaardbaar voor een kat slank, meer fragiele nek. Het verkeerd lijkt misschien om uw kat te zetten in iets zo ernstig uitziende als een harnas, maar een harnas is nodig wanneer u uw kat lopen aan de leiband. Verschillende harnassen beschikbaar zijn, een bezoek aan een dierenwinkel om te zien welke uw kat houdt best. Het belangrijkste is dat de kracht van de leidende uw kat niet wordt geabsorbeerd in een slechte plek als de nek, maar in plaats daarvan beter gebieden zoals de borst of mid-back.
 3. Wennen aan de apparatuur voordat u deze op uw kat. Zodra u het harnas hebt gekocht, laat uw kat te laten kennismaken met het alvorens het op hem. Als je het harnas te verlaten door zijn bed (of in een stapel van je kleren die je kat likes), na een paar dagen uw kat zal het object herkent en niet meer benaderen met zo veel schroom.
 4. De inerte fase. Zodra het object is meer vertrouwd, moet u het harnas op uw kat. Je kunt verwachten dat uw kat te immobiel geworden voor een periode van tijd, gewoon zitten dragen van de gordel. Op dit punt, moet u op korte afstand van haar zitten en bieden ofwel een stuk speelgoed of een speciale traktatie te verleiden haar te bewegen. Uiteindelijk zullen ze naar je toe komen, op welk punt je moet haar de traktatie te geven en geef haar wat welverdiende kinderboerderij.
 5. De mobiele indoor fase. De volgende dag, laat haar dwalen door het huis een beetje, terwijl draagt. Geef haar aandacht en toon uw genegenheid, omdat het harnas wordt ongetwijfeld veroorzaakt geen kleine hoeveelheid angst. Het beste is om deze angst binnen in plaats van buiten, confronteren waar uw kat zal worden geconfronteerd met tal van andere stimuli. Beginnen haar af dragen van het voor een periode van slechts ongeveer vijf minuten. Dan elke ongeveer vier dagen wordt ongeveer vijf minuten.
 6. Introduceer de leiband. Aan het einde van die periode, is het tijd om uw kat tonen de leiband, en bevestig deze aan het harnas. In dezelfde afgestudeerde mode, bevestig de riem aan het tuig binnen, en neem greep van de riem. Uw kat zal niet al te vriendelijk te nemen om uw pogingen op het eerste, dat is waarom je zou moeten gebruiken behandelt nogmaals om beweging te verleiden. Beloon kleine bewegingen op het eerste, en daarna geleidelijk te komen tot beloningen voor grotere bewegingen, en daarna minder beloningen totdat uw kat volgt je zonder traktaties helemaal. Deze stap zal tijd vergen, maar is nodig als u en uw kat zijn naar buiten lopen (als uw kat is niet in staat om te genieten, wat is dan het punt?) Genieten.

  Trek niet aan de riem of ongeduldig worden op geen enkele manier! Uw kat zal worden gedwongen om samen te werken door uw kalme standvastigheid en je beloning.

  Leash-opleiding van een kat lijkt een verloren strijd. Koop de juiste apparatuur.
  Leash-opleiding van een kat lijkt een verloren strijd. Koop de juiste apparatuur.
 7. Buiten ... Nu kunt u uw binnenkat introduceren aan een geheel onbekende wereld. Niet verrassend, moet je langzaam hier beginnen ook. Begin met het lopen van uw kat door je tuin (indien mogelijk). Indien dat niet mogelijk, neem dan uw kat naar een nabijgelegen park. Het doel is om een rustige, groene locatie, weg van auto's en echt harde geluiden vinden.

  Maak uw reizen kort op het eerste, en beloon uw kat als je verder gaat, geleidelijk aan het verwijderen van de beloningen. Kiezen niet voor een groot doel bij uw terugkeer naar huis - uw kat zal alleen leren dat hoe sneller hij thuis komt, hoe sneller hij een beloning ontvangt. Je wilt hem trainen om de outdoor wandelingen genieten; hij zal genieten van de thuiskomst met of zonder enige traktatie.

Kunnen we een waarde aan het gevoel van een warme wind door onze haren

Kunnen we een waarde aan het gevoel van een warme wind door onze haren, of de geur van grassen en bloemen? Stel je voor hoe je het leven van je kat kan verrijken door leash-training haar zodat ze kan deze wonderlijke dingen te ervaren, ook. Binnenkort kunt u en uw kat metgezel zal genieten van outdoor wandelingen samen!