E2y

Hoe je koi verhogen

Koi of Nishikigoi is een soort vis

Koi of Nishikigoi is een soort vis. Het is ook bekend als Japanse karper. Veel mensen willen Koi vissen in kleine vijvers te houden in hun huizen als huisdieren. Deze vissen zijn gekend om geluk aan te trekken in een huis. Het is gemakkelijk om grote en gezonde Koi vissen te verhogen als je weet wat te doen. Het verzorgen van Koi vissen is echt makkelijk als je weet wat te doen. Alles wat je hoeft te doen is om de eenvoudige tips die hieronder worden verstrekt volgen.

Hoe je koi verhogen. Hebben een plaats voor uw koi.
Hoe je koi verhogen. Hebben een plaats voor uw koi.

Hier zijn enkele van de tips die u kunt gebruiken als u wilt Koi vissen te verhogen:

Hebben een plaats voor uw koi

Hebben een plaats voor uw koi. Als u van plan bent om Koi vissen te verhogen in uw huis, moet u ervoor zorgen dat u een grote plaats voor hen. Dit is belangrijk, zodat de vissen Koi kan groeien zo groot als 24 centimeter lang. Wanneer u de vijver te bouwen, doe het in een plaats waar het niet wordt getroffen door direct zonlicht. De ideale plek voor Koi vissen milieu is in koele wateren.

Voeden de koi regelmatig

Voeden de koi regelmatig. Houd uw vissen goed gevoed te allen tijde. Tijdens de zomer, moet je voedt uw vissen twee keer per dag. In de winter, kunt u de Koi vissen slechts een keer voeden. Je moet ook weten wat voor soort voedsel dat je moet uw Koi vissen te krijgen. Een website die je moet bezoeken is koifoodguide.com . Op deze website, zult u in staat zijn om de verschillende soorten voedsel te zien voor uw Koi vissen. U kunt met de hand voedt uw Koi vissen als je wilt.

Test vijverwater

Koi of Nishikigoi is een soort vis. Voeden de koi regelmatig.
Koi of Nishikigoi is een soort vis. Voeden de koi regelmatig.

Test vijverwater. Koi vissen zullen niet gedijen in vuile vijverwater. Bezoek uw lokale dierenwinkel en koop een water testkit. Het water testkit zal testen voor de zuurgraad en ammoniakgehalte op het water. U moet het onderzoek de juiste zuurgraad en ammoniak bereik van het water dat is goed voor de Koi vissen. Doe het vijverwater testen een keer per maand. Een ander ding dat je moet doen is om zich te ontdoen van parasieten in het vijverwater. Aanschaffen dylox uit de dierenwinkel. Volg de aanwijzingen en gebruik het in uw vijver kwartaal.

Reinig de vijver

Maak de vijver. Omdat de vijver zich buiten bevindt, kunt u verwachten dat een aantal takken, puin en gedroogde bladeren op de vijver. Gebruik een net met een lange steel voor moeilijk bereikbare plaatsen. U kunt dit dagelijks of ten minste drie keer per week te doen als er niet veel vuil op te ruimen.

Dit zijn enkele van de tips die u kunt gebruiken als je wilt om grote en gezonde Koi vissen in uw huis te verhogen. U kunt zelfs het verhogen van Koi vissen in een klein bedrijf aan huis. Maar zorg ervoor dat je genoeg ruimte hebt om veel Koi vissen te verhogen in uw vijver. Het kan zijn dat oude Koi vissen te verkopen voordat u nieuwe kopen. Vergeet niet dat zij voldoende ruimte voor hen om te groeien tot hun volle omvang nodig.