E2y

Hoe je hamster speelgoed maken

Hamsters zijn schattige en lieve huisdieren

Hamsters zijn schattige en lieve huisdieren. Het is leuk kijken ze in de kooi als ze knabbelen op hun voedsel, jagen elkaar rond of gewoon stil te zitten als in slaap. Maar net als grotere huisdieren zoals honden en katten, hamsters moeten ook spelen met speelgoed. Er zijn verkrijgbaar hamster speelgoed in dierenwinkels en je kunt gemakkelijk een kopen als je wilt. Maar je moet voortdurend kopen nieuw speelgoed om gelijke tred te houden met de conditie van uw huisdier en het niveau van energie, wat duur kan zijn.

Om geld te besparen van frequente aankopen, kunt u uw eigen hamster speeltjes te maken met deze materialen: tape, touw, Lego blokken, schaar, kartonnen kokers, (van rollen toiletpapier), hard karton, gekleurde stiften of kleurpotloden, stukjes hout, stukken van hout (een inch dik en tien centimeter lang), treinen Lego, doek (of leer) en lijmpistool. Met deze materialen, zal je in staat om deze verschillende speelgoed te maken:

Rocker of swing

Hoe je hamster speelgoed maken. Rocker of swing.
Hoe je hamster speelgoed maken. Rocker of swing.

Rocker of swing. Knip een stuk stof van een oud shirt of leder uit een oude schoen of tas. Met een lijmpistool, houden beide uiteinden van deze materialen op stukjes hout (ongeveer drie centimeter lang en een kwart inch dik). Maak twee afzonderlijke stands door lijmen stukken hout aan elkaar (een inch dik en tien centimeter lang) zodanig dat zij een T. Doe de twee steunbeugels aan de onderzijde met een stuk hout, nog steeds met behulp van uw lijmpistool. Maak twee gaten aan beide uiteinden van het leer of doek. Steek strings in de gaten en knoop ze aan de stand.

Labyrint

Labyrinth. Construeren een doolhof-achtige structuur met de Lego blokken. Gewoon lid worden van de stukken bij elkaar en lijn ze side-by-side. Probeer zigzag-of U-patronen te creëren voor de hamsters om rond te rennen. Steek kleine vlaggen in tussen en aan het eind punten van de doolhof, zodat u kunt zien of uw huisdieren kan ontcijferen de puzzel.

Trein-serie

Trein serie. U kunt een trein serie doen met behulp van dikke kartonnen uitsnijdingen. U kunt de mode het karton in vierkanten. Monteer ze samen met een tape. Voeg ongeveer vier of vijf karton pleinen met kleine vensters aan beide zijden van elk vierkant. Zorg ervoor dat beide uiteinden van de trein zijn open, zodat de hamsters kunnen in-en uitstappen via hen. Maar de ramen moeten kleiner zijn dan de grootte van uw hamsters zijn, zodat ze niet in staat zijn om door te geven, dus dwingt hen tot het einde openingen gebruiken.

Clubhuis. U kunt een huis te maken voor uw hamsters en label het 'Club House'. Het aardige ding over het doen van je eigen hamster speelgoed is dat het ook speeltijd voor u en u krijgt om plezier te hebben. Gebruik het toiletpapier buizen als pijlers. U kunt vier pijlers, net zoals je voor een echt huis zou doen. Laat de buizen staan acht centimeter uit elkaar en lijm ze op een stuk dunne houten plank. Plaats een dak boven de kolommen of pijlers en bevestig muren aan de zijkanten met behulp van harde karton. Knip kleine gaatjes in de muren voor de ramen. U kunt het huis te versieren door lijmen kleine stukjes van kleurrijke doek op de ramen om te dienen als gordijnen.

Bij het maken van hamster speelgoed

Hamsters zijn schattige en lieve huisdieren. Labyrinth.
Hamsters zijn schattige en lieve huisdieren. Labyrinth.

Bij het maken van hamster speelgoed, zorg ervoor dat u alleen lichte materialen te gebruiken. Gebruik nooit stalen of aluminium omdat ze gevaarlijk voor uw huisdieren kunnen zijn. Het gebruik van nagels, kopspijkers en pennen moet ook worden vermeden om de veiligheid van deze kleine dieren te garanderen.