E2y

Hoe je duif voorraden te kopen

Duiven zijn lang geclassificeerd als ongedierte vogels

Duiven zijn lang geclassificeerd als plaag vogels. Echter, duiven hebben ook sympathieke kwaliteiten die zijn anders dan alle andere vogels. Duiven zijn uitstekende huisdieren bekend om hun homing instincten. Ze zullen terugkeren naar uw huis, zelfs als je ze loslaat van ergens uit de buurt van uw huis. Alle duiven, ongeacht hun ras, hebben bepaalde behoeften die we moeten leveren.

Hier volgen enkele tips bij het kopen van Pigeon Supplies:

Hoe je duif voorraden te kopen. Onderdak.
Hoe je duif voorraden te kopen. Onderdak.
  • Onderdak. Net als elk ander dier, duiven onderdak nodig voor de veiligheid. Coops maken een geweldige plek om uw duiven te houden en kunnen gekocht worden in dierenwinkels of geconstrueerd met behulp van een kit. Duiven moeten zoveel luchtstroom mogelijk door het hok. De meer luchtstroom, hoe gezonder de vogels zijn. Zijn schuilplaats mag ook niet worden druk. Gewoonlijk worden drie zijden gesloten en een zijde open. Zitstokken eveneens deel uitmaken van de behuizing van de duif. Als u nog andere huisdieren zoals katten en honden, zeker om ze weg te houden.
  • Feeds. U moet uw duiven voeden op een regelmatige basis. Een goede duif voeding wordt aanbevolen. Ze eten graan gebaseerde voeding zoals rijst, gerst en popcorn. Deze fundamentele feeds kunnen gemakkelijk worden gekocht in de supermarkt of dierenwinkel. Zorg ervoor dat u niet koken van het eten voor uw duiven. Er moet altijd worden gegeven in ruwe vorm. De vogels hebben een gemengd graan serveren met een eenvoudige 12-15% eiwit. Tijdens de duif kweek, kan de gegeven eiwitgehalte verhoogd tot 18-20%, zodat de jonge goed groeien en veren snel te ontwikkelen. Veel plaatsen hebben leveranciers feed die verschillende mixen hebben geperfectioneerd voor uw duiven. Veel mensen adviseren dat u gebruik maken van de expertise van de voerleverancier en van hen te kopen in plaats van te proberen om je eigen verhouding te mengen, vooral in het begin van uw duif fokken. U kunt ook uitstekende duiven pellets vinden in de markt. Deze pellets bestaan uit graan.
Duiven zijn lang geclassificeerd als ongedierte vogels. Feeds.
Duiven zijn lang geclassificeerd als ongedierte vogels. Feeds.
  • Water. Een duif moet water drinken elke dag. Het water, natuurlijk moet altijd schoon. Een duif drankjes direct na het eten, en het duurt een tweede drankje ongeveer 30-60 minuten na de eerste. Er zijn vele drinkautomaten op de markt. Als u slechts een paar duiven in je kippenren, een goede investering is de zwaartekracht gevoede fontein, die ruwweg kan het bezit van een liter of 3,6 L. U vult gewoon de fontein en keer het in zijn houder. Het heeft gaten in het totaalconcept waarmee duiven te drinken. Duiven drinken op een andere manier dan kippen. Een duif water opzuigt, terwijl een kip drinkt water door dompelen hun snavel in het water, waardoor het water zich ophopen in hun snavels en vervolgens op te tillen hun hoofd te laten het water run down hun keel. Water moet altijd elke dag worden veranderd of zo vaak mogelijk. Als het vies wordt, verander het zo snel mogelijk, want dit kan ziekte veroorzaken bij uw duiven.
  • Nestelen. Duiven moeten een komvormige gebied te nestelen inch Dit zal helpen om eieren van uitrollen. Koop wat plastic kommen speciaal gemaakt met ventilatieopeningen in de bodem. Als u wilt, kunt u ook kopen wat pads te kussen toe te voegen aan het vogelnest.