E2y

Hoe je bal pythons fokken

Bal pythons zijn een van de meest verkochte reptielen in het Europa

Bal pythons zijn een van de meest verkochte reptielen in de Europa. Maar de meeste van de kopers niet kennen alle feit over dit reptiel. Zijn wetenschappelijke naam is Python regius (ook bekend als Royal Python). Het is een constrictor. De bal python is inheems in West-en West-Centraal-Afrika. Meest bal pythons verkocht in de VS zijn geboren in Togo, Ghana en Benin.

Ze staan bekend ontsnapping kunstenaars, zodat de eerste van uw overwegingen als u van plan te verhogen is om een volledig glazen behuizing krijgen met een glijdende of zelfs meerdere schuifdeur tops. U kunt ook overwegen te investeren in een commerciële glasvezel terrarium of een custom-built. Voel je niet veilig als de deur naar een behuizing is scharnierend. Een python kan de deur tillen en te ontsnappen.

Hoe je bal pythons fokken. Fokkerij bal pythons neem de tijd en veel geduld en hard werken.
Hoe je bal pythons fokken. Fokkerij bal pythons neem de tijd en veel geduld en hard werken.
  1. Fokkerij bal pythons neem de tijd en veel geduld en hard werken. Zorg ervoor dat u bent voorbereid. En zorg ervoor dat de bal pythons volwassenheid voordat fokkerij hebben bereikt. En kweekperiode kunnen variëren afhankelijk van de temperatuur.
  2. Het opzetten van een pre-breeding omgeving. De mannelijke en vrouwelijke python moet gescheiden worden gehouden van elkaar behalve in de werkelijke tijd kweek. Het klimaat moet worden gecontroleerd. Uitgeschakeld warmte en licht voor veertien uur per dag in het begin van november. Het licht en warmte mag alleen op worden bewaard gedurende de dag.
  3. Door het begin van december, plaatst de vrouw met de man voor twee dagen een keer per week. Het moet tegelijkertijd elke keer. De routine moet worden gedaan tot het midden van februari.
  4. Na broedperiode hervat de normale temperatuur en verlichting voorafgaand aan het veredelingsproces. Tijdens de zwangerschap kan de vrouw weigert te eten.
  5. De eieren (koppeling) zal worden gelegd rond maart of april en het vrouwtje haar lichaam wikkelen rond de eieren. U moet de koppeling te verwijderen en plaats ze in een couveuse snel na deze werden gelegd. Opmerkingen: De mannelijke en vrouwelijke moeten weer van elkaar gescheiden worden gehouden. De koppeling moet in de juiste positie, goede kant naar boven. Het zal helpen als u markeren de toppen van de eieren tot omkeren te voorkomen.
  6. De standaard incubatiekamer moeten half gevuld met vochtige vermiculiet, overdekte en bewaard bij 85 ° C tot 92 ° C. U kunt een aquarium gebruiken met ondiep water met een water-veilige warmte controle-apparaat geplaatst in het water. Plaats de eieren, die in een container met vermiculiet in het aquarium, opgehangen boven het water. Een niet-conductant deksel moet op het aquarium worden geplaatst om warmteverlies te voorkomen.
  7. Wanneer het uitkomen begint ziet u de hoofden van baby bal pythons (jongen) komen uit spleten in de schelp. Zij kunnen blijven als dat voor maximaal vierentwintig uur als ze zich aanpassen aan inademen van frisse lucht en blijven de rest van de dooier te absorberen. Wanneer ze volledig uit hun schelpen, overbrengen naar een schone, matig-vochtig terrarium als hun vochtige incubator aantal externe parasieten kunnen hebben gekweekt. Plaats een kleine bak met water in het terrarium en beginnen te voederen pinkies (baby muizen) voor ongeveer twee tot drie weken maximaal.

Het verhogen van slechts een slang is duur genoeg

Het verhogen van slechts een slang is duur genoeg, dus denk goed na voordat u besluit om uw balpython fokken. Bepalen of u een markt voor de jongen en hun voedselvoorziening bronnen. Een koppeling van zes jongen zal 6 pinken verbruikt elke week. Bovendien moet je behuizingen voor hen, ook.