E2y

Hoe je aquarium bubblers kopen

Aquaria set een fysieke grens aan milieu van een vis aan de criteria van zuurstoftoevoer in het bijzonder kleine tanks. Het is dan ook nodig dat een ieder worden uitgerust met aquarium bubblers, die helpen de vissen ademen gemakkelijker wanneer geïnstalleerd in aquaria. Anders moet je de inhoud dagelijks met vers water te vervangen. Ze komen in alle vormen en maten en zijn gunstig gemaakt van plastic of keramiek. Niet alleen aquarium bubblers vergemakkelijken zuurstof vrijkomen, dienen ze ook als goede oefening en entertainment voor uw huisdier vis en maken hun schubben gezonder en levendiger lijken. Volg de onderstaande stappen om te weten hoe om te gaan over de aanschaf van een voor uw eigen.

  1. Denk aan de grootte van het aquarium. Het aquarium bubbler mag bezetten het grootste deel van de ruimte in de tank. Sommige vissen eigenaars plaatst de bubblers slechts enkele centimeters boven de tank en bracht laag genoeg om het wateroppervlak raakt, zodat de tank te ruim blijven om zo het zwemgedeelte van de vis niet te verstoren. De grootte van de vis beveelt ook urgentie. Zonder een wasfles, kan een grote vis slechts een uur duren voordat het sterft. Wilt u misschien overwegen het installeren van een potfilter ook om te helpen met het vrij zijn van onzuiverheden houden.
  2. Bellengrootte. Hoewel het gezond bewegen en heel leuk om naar te kijken, niet alle vissen graag spelen en zwemmen in grote en felle bubbels. Sommige vissen zijn bang voor de bubblers en volledig kunnen voorkomen, verminderen van het zwemgedeelte aanzienlijk. Dit is functioneel onbelangrijk voor de waterpijp nog steeds zijn doel, maar wilt u misschien overwegen het kopen van een die is kleiner en produceert fijnere belletjes op vaste tijdstippen, zodat er geen uw vissen bevatten in een krappe plek.
  3. Kies een aantrekkelijk design. Wanneer heb je alle voorgaande eisen uitgezocht, kunt u nu terecht bij uw lokale dierenwinkel en zoek naar een aquarium waskolf dat het aquarium voorwaarden die u vooraf hebt afgerekend voldoet. De selecties zijn grenzeloos. U kunt zelfs een thema voor uw aquarium te stellen om volledig aan te passen zijn uiterlijk en maak tank ervaring van uw vissen interessanter voor jullie beiden. De meest populaire zijn de Lost Tropical Island of gezonken schip van de piraat thema dat wordt geleverd met volledig geautomatiseerde animaties, gemaakt van keramische mallen. Sommige gewoon kiezen voor eenvoudige ontwerpen zoals ze zijn veel beter beheersbaar te reinigen en te vervangen.
  4. Vraag naar bijbehorende accessoires. Uw aquarium bubbler zal niet werken op zijn eigen. Vraag de lokale dierenwinkel eigenaar om u de complete set van afsluiters, luchtpompen, luchtvaartmaatschappij slangen en alle noodzakelijke benodigdheden om een goede werking aquariumtank te blijven maken. De waterpijp kost u slechts 10€ en je belt alle accessoires onder de 40€.

Hoewel bubblers zijn sterk aanbevolen

Hoe je aquarium bubblers kopen. Denk aan de grootte van het aquarium.
Hoe je aquarium bubblers kopen. Denk aan de grootte van het aquarium.

Hoewel bubblers zijn sterk aanbevolen, kunnen sommige zoutwater tanks of groot-genoeg vis tanks weg te komen zonder het installeren van een als ze een krachtige potfilter dat water en zuurstof bubbels schiet in de gevulde tank continu. Uw lokale dierenwinkel is zeker om alle aquarium levert gedekt, maar wilt u misschien online voor mogelijke alternatieven te controleren. Probeer de volgende online winkels: Marine depot , Aquatische depot , en vis .