E2y

Hoe je algen in een visvijver te voorkomen

Het onderhouden van een visvijver is heerlijk, maar het wordt minder dus toen algen binnenvallen turf van uw vissen en besluiten om het een langere vakantie noemen. Ondanks het verstrekken van kleuren om de vijver (ze kunnen worden in variërende tinten van groen, rood en bruin), kunt u hun groei te voorkomen als u wilt dat uw vijver te gedijen en uw vissen te leven van hun natuurlijke jaar.

Hier is hoe je algen in een visvijver te voorkomen.

Hoe je algen in een visvijver te voorkomen. Neem de basisstappen voor preventie.
Hoe je algen in een visvijver te voorkomen. Neem de basisstappen voor preventie.

. 1 Neem de basisstappen voor preventie In algen uitroeiing preventie is uw beste stap samen met deze.:

  • Heb stilstaand water in de vijver niet te moedigen. Zorg ervoor dat je pompen en filters die het water zal schoon, houdt het water fris en pompen vuil water te installeren. Het wordt sterk aanbevolen om zuurstofinbrenger planten zoals Water duizendblad en Curly Pond Weed gebruiken.
  • Zorg ervoor dat het is gelegen op een koele plaats uit direct zonlicht. Vijvers hebben zonlicht, zeker, maar je kunt een evenwicht te vinden door het plaatsen van uw vijver bij een natuurlijke belichting maar weg van de directe straling van de zon. Echter, als uw vijver is gericht tot de zon, hoe over het planten van een aantal waterlelies of Bog planten.
  • Wees voorbereid op warme en vochtige weer die oncontroleerbare algen groei en vermenigvuldiging stimuleert. Als u woont in een plaats die is warm en vochtig het hele jaar door, kan net zo goed plaats uw vijver binnen een serre met een koelsysteem in de plaats.
  • Duidelijk het vrij van vuil. Vallende bladeren, dode bladeren, en vis kak draagt zeker bij aan de groei van algen dus regelmatig clearing is essentieel.
  • Planten waterplanten voor het evenwicht. Samen met uw vissen, planten zorgen voor een gezonde balans van het verbruik van voedingsstoffen in je vijver. Deze voedingsstoffen wanneer links verteerd zal algengroei voeden.
  • Behouden PH-niveau. De PH-niveau is de maat van de zuurgraad in uw vijver. Upping de PH-niveau zal algengroei bevorderen. Verhogingen van PH niveaus worden toegeschreven aan het overmatig gebruik van cement, kalk, chloor en regen water in uw vijver. Diepte en grootte kan ook een rol in de onbalans te spelen. Tenzij je een expert bent op deze, moet je een professional te raadplegen voor de juiste pH-waarde voor uw vijver.

2. Maak volop gebruik van UV-sterilisatoren. UV-sterilisatoren ontmoedigen de groei van algen, doodt schadelijke bacteriën, en houdt het water schoon en helder. Voor meer informatie over de modellen en kooptips, klikt u op ublcorp.com .

3. Stimuleer de groei van goede bacteriën. Gunstige bacteriën zijn onzichtbaar-aan-de-blote-oog legers van oefenwedstrijden die zich hechten aan algen en dood de bron van de groei. U kunt dit doen door het plaatsen van stenen en rotsen in uw vijver en waardoor deze op natuurlijke wijze te groeien nuttige bacteriën.

Heb stilstaand water in de vijver niet te moedigen. Zorg ervoor dat het is gelegen op een koele plaats uit direct zonlicht.
Heb stilstaand water in de vijver niet te moedigen. Zorg ervoor dat het is gelegen op een koele plaats uit direct zonlicht.

4. Voed uw vissen alleen wanneer het tijd is om te voeden. Over-het voeden van uw vissen is ongezond voor de vis-en uw vijver. U ziet, visvoer bevat nitraten en fosfaten die toen vertrokken un-ingenomen in uw vijver stimuleert algen infiltratie. Doe je vissen en uw vijver een groot plezier en voeden alleen wanneer het is voedertijd.

Een andere actie die u kunt nemen is op zoek naar het kopen van algaeciden. Echter, doe dit dan alleen op aanbeveling van de vis dierenwinkel omdat algaeciden in grote doses of bij verkeerd toegediend, kan alles in je vijver te doden.