E2y

Hoe houd je bal python gezond

Als het gaat om het houden van uw bal python gezond en gelukkig

Als het gaat om het houden van uw bal python gezond en gelukkig, er zijn veel verschillende factoren die je moet rekening houden. Een van de belangrijkste stappen om uw bal python te houden zo gezond mogelijk is om te onthouden om hem voor veterinaire check-up op een regelmatige basis. Hier zijn enkele andere tips over hoe om hem gelukkig.

Veterinaire controles voor bal pythons zijn de belangrijkste om te onthouden als je wilt dat ze zo gezond als maar kan en leven voor een lange periode van tijd. Het houden van uw bal python tank schoon is ook een manier om een gezonde python te houden. Een goede manier om uw python schoon en gelukkig is ervoor te zorgen dat u halen zijn ontlasting wanneer je ziet, pak een daarvoor geschikte cilinder de ontlasting in te doen en gooi het in een outdoor vuilnisbak. Het is onhygiënisch om uw python crawling hebben in zijn eigen uitwerpselen, dit kan leiden tot andere cruciale gezondheidsproblemen. Uitwerpselen monsters mogen ook worden genomen om een dierenkliniek voor analyse als u gezondheidsproblemen over uw python. De dierenarts zal het testen van de ontlasting en bepalen of medicatie moet worden toegediend, zoals plagen zoals wormen of protozoa infecties. Sommige items moet je altijd bij de hand hebben voor elementaire python eerste hulp zijn Nolvasan voor het reinigen van de tank en het desinfecteren van water en voedsel kommen, en Betadine voor het reinigen van opgehoopte krassen uw python of andere soorten wonden.

Temperatuur is ook altijd van essentieel belang

Hoe houd je bal python gezond. Als het gaat om het houden van uw bal python gezond en gelukkig.
Hoe houd je bal python gezond. Als het gaat om het houden van uw bal python gezond en gelukkig.

Temperatuur is ook altijd van essentieel belang, zorg ervoor dat u de juiste temperatuur in uw python tank te allen tijde. De temperatuur van de python tank heb je te handhaven op tussen 80-86F (27-29 C) tijdens de dag, ook het houden van een zonneplaats op 91F zorgt ervoor dat je python erg gezellig. 'S Nachts kan de temperatuur aan de koelere kant tussen 74-75F, maar houden de zonneplaats op 82F voor de veiligheid. Individuele reptiel verwarming pads zijn ook verkocht aan temperatuur op verschillende 20 graden intervallen. Er zijn ook zelfklevende elektroden die kunnen worden geplaatst op de onderzijde van de bal python tank te houden op de juiste temperatuur. Een verwarming pad voor de schade van een atleet zou ook geschikt voor dit doel, deze pads kunnen worden gekocht bij uw lokale sportwinkel. Wilt u, kunt u ook gebruik maken van gloeilampen in porselein reflector kappen om extra warmte nodig is voor zonnen kant van de python van de tank toe te voegen. Hoe dan ook, alle lichten moeten goed worden afgeschermd om te zorgen dat je bal python er niet in slaagt om zich te verbranden, is dit een stap buiten beschouwing te laten en dit veronachtzaming kan komen met harde gevolgen. Alle pythons, vooral bal pythons, kunnen thermische brandwonden vrij gemakkelijk. Om deze reden, worden verwarmd rotsen niet aan te raden voor uw bal python tank, ze zullen je python te zetten in een stuk toast.

Concluderend kan alleen een dierenarts bepalen zeker of uw bal python is gezond, verbrand, en in goede conditie of niet, maar je kan veel verschillende voorzorgsmaatregelen om uw python in goede conditie. Als je de belangrijkste regels van het kijken naar uw temperatuur en houden van uw tank schoon, dan is uw python zal leven een lang en comfortabel leven. Let op je python, als hij lijkt ongelukkig, iets te veranderen in zijn omgeving.