E2y

Hoe hou je een kind bezet tijdens doktersbezoeken

Doktersbezoeken kan de belangrijkste activiteiten voor uw kind

Doktersbezoeken kan de belangrijkste activiteiten voor uw kind. Echter, met korte van uw kind aandachtsspanne, kunnen bezoeken heel veel gedoe voor u, voor hem, en voor de rest van de mensen in de kliniek. Hoewel je genoeg zal zijn geluk als de kliniek heeft uitgaansgebieden, zijn er klinieken die niet bieden u een dergelijke vorm van voorziening. Daarom moet u uw eigen manier om je kind bezig om de arts te bezoeken.

Bekijk deze nuttige tips die u kunt overwegen:

Hoe hou je een kind bezet tijdens doktersbezoeken. Kondig het bezoek een week voorafgaande aan de benoeming.
Hoe hou je een kind bezet tijdens doktersbezoeken. Kondig het bezoek een week voorafgaande aan de benoeming.
  • Kondig het bezoek een week voorafgaande aan de benoeming. Wees eerlijk met je kind over de reis naar de kliniek. Het is belangrijk dat je hem uitleggen wat er kan gebeuren tijdens die dag. Hou hem eraan te herinneren over de afspraak in het bijzonder op de dag voorafgaand aan het bezoek.
  • Terug Pak een leuk pak voor hem. Er zijn een heleboel van rugzakken kunt u vinden in de winkels deze dagen dat het belang van uw kind zal passen. Krijg een van deze om het plezier pak u het regelen voor hem vast te houden. Maak er een punt wordt alleen de rechter-size tas, dat is niet te groot of te klein voor zijn leeftijd te krijgen. Als het mogelijk is, kunt u laat uw kind pak de tas hij wil hebben. Op deze manier zal hij enthousiast over het gebruik het een keer dat de benoeming ingaat op de foto.
  • Voeg klein speelgoed in de zak. Bekijk aan welke speelgoed van uw kind vindt het heerlijk om van tijd tot tijd thuis spelen. Het speelgoed moet zo klein zijn dat ze kunnen passen in de rugzak. Uw kind zal meer dan blij om te spelen met dit speelgoed tijdens het wachten in de lobby voor de afspraak.
  • Voeg wat kleur in de rugzak. Kleurpotloden, papier en kleurboeken mogen niet vergeten worden. Dit kan uw kind bezig gedurende enkele minuten tijdens de afspraak.
  • Voeg een goede snack. Snacking op een aantal voedingsmiddelen zal ook uw kind bezig niet nog vermelden dat de lange uren van wachten in de kliniek kan hem ook honger,. Maar vasthouden aan snacks die niet veel van een puinhoop voor hem. Neem een doos of blik sap als je wilt, omdat je niet zeker of je een fontein vinden onmiddellijk of niet een keer heeft hij een slokje.
  • Voeg een paar boeken. Lezen van uw kind zal ook wonderen doen tijdens een bezoek. Zorg er echter voor dat het boek interessant is en heeft heel wat kleurrijke foto's om er zeker van dat uw kind niet zal vervelen met het.
  • Laat hem de tas op weg naar de dokter. Help uw kind in het aantrekken van de rugzak die vol is van traktaties. Zeg hem dat hij het bezit, zodat hij weet is het iets te worden gewaardeerd.
  • Neem de activiteiten op een rijtje. Eenmaal in de kliniek, laat je kind om te graven in de rugzak. Echter, laat hem slechts een activiteit slechts op een tijdstip of anders de rugzak zal nutteloos zijn na een paar minuten. Als hij wil een boek lezen, laat hem het te doen zonder het eten van de snack of kleuren van de papieren.

Uw kind korte aandachtsspanne kan gemakkelijk ruïneren een goed geplande afspraak met de dokter. Vandaar dat, als ouder, moet u een manier vinden om hem bezig te houden al het hele bezoek van de dokter.