E2y

Hoe het opzetten van een terrarium voor een leguaan

Leguanen zijn onmiskenbaar goede huisdieren te overwegen

Leguanen zijn onmiskenbaar goede huisdieren te overwegen. Echter, als je niet weet hoe om hen de juiste woning, moet u niet ongevoelig genoeg zijn om een voor jezelf te grijpen. Maar, als je echt wilt naar huis nemen een leguaan als huisdier, moet je jezelf toestaat om te leren over hoe je het opzetten van een terrarium voor uw zeer eigen huisdier leguaan.

Hoe het opzetten van een terrarium voor een leguaan. Hier krijg je een flinke terrarium.
Hoe het opzetten van een terrarium voor een leguaan. Hier krijg je een flinke terrarium.

Zoals u weet, is het zeer belangrijk dat u uw huisdier een goed tehuis voor zijn veiligheid te verzekeren de hele tijd. Vandaar, hier zijn de dingen die je moet in orde voor u een perfecte uitvalsbasis voor uw leguaan te maken:

Hier krijg je een flinke terrarium. Leguanen zal altijd de voorkeur te worden geplaatst in een open tank waar ze kunnen nog steeds ruimte om hen goed comfort. Vandaar dat de ideale tankgrootte voor terrarium je leguaan is ongeveer 40 tot 50 liter capaciteit. Het kan iets groter of kleiner zijn, afhankelijk van de grootte van de pet. Daarom analyseren van de grootte van uw huisdier en beslissen of ze vrij en comfortabel kunnen bewegen in de aard van de tank wordt u kopen voor hem.

Installeer een licht in het terrarium. Licht is zeer belangrijk in het leven van leguanen. Voor een, de UVB-licht of de dag licht geeft hen calcium voor hun botten. Zonder blootstelling aan een dergelijke vorm van licht, kan dit leiden tot botziekten of zelfs de dood. Vandaar, zorg ervoor dat u een dag licht slechts 12 tot 18 centimeter uit het terrarium. In aanvulling op deze dag het licht, moet u ook de installatie van een afgeleid rood licht, dat door uw huisdier nodig zijn tijdens de nacht.

Leguanen zijn onmiskenbaar goede huisdieren te overwegen. Installeer een licht in het terrarium.
Leguanen zijn onmiskenbaar goede huisdieren te overwegen. Installeer een licht in het terrarium.

Stel de temperatuur in het terrarium. Uw huisdier heeft geen kans om te weten hoe je een eigen lichaamstemperatuur te regelen. Daarom is het een must voor u om hem een terrarium dat is warm genoeg. U kunt dit doen door gebruik te maken keramische kachels, gloeilampen, of kooi verwarming pads om de temperatuur in te trekken. U kunt gebruik maken van een thermometer om de temperatuur te controleren in de tank. Houd er rekening mee dat de temperatuur gedurende de dag moet rond de 85 graden, terwijl het moet ongeveer 75 graden zijn tijdens de nacht.

Bereid een goed aanbod van voedsel en water. Het is belangrijk dat de bak een hele dag toevoer van vers water. Daarnaast moet je niet vergeten om uw huisdier voedingsmiddelen, zoals groenten en fruit aan te bieden.

Voeg een stukje log in het terrarium. Uw huisdier zal zeker liefde klimmen en tot vaststelling van op boomstronken of kleine planten in het terrarium. Dit geeft hem het gevoel van nog buiten zijn. Daarom, vergeet dan niet deze belangrijke toevoeging in het terrarium.

Altijd eraan herinnerd worden dat het opzetten van een terrarium voor uw huisdier leguaan een goede deal van kennis vereist. Inderdaad, zal het altijd aan u of uw huisdier zal naar buiten komen om een gezonde men in het einde. Zo veel als mogelijk is, dient u het nemen van grote zorg van uw huisdier leguaan beginnen door hem een goed thuis de hele tijd.