E2y

Hoe hem uit te schakelen

Er zijn momenten waarop je niet wilt om intiem met je man

Er zijn momenten waarop je niet wilt zijn intiem met je man. Misschien is een van die momenten waarop je gewoon niet het gevoel dat het - zoals wanneer je in een slecht humeur de hele dag geweest. Het kan ook zijn dat je voelt wat weerzin om je man vanwege een misdaad begaan als hij net niet het neerzetten van de wc-bril nadat hij gebruikte het. Om welke reden ook mag zijn, je wil gewoon om hem uit te schakelen. Hier volgen enkele tips die u nuttig voor het uitvoeren van deze "missie" kan vinden:

  1. Sla de douche. Zeker, met je ruiken als een stinkdier, uw man zal niet willen om dicht bij u te allen. Ook, zorg ervoor dat u de ventilatieopeningen dicht terwijl u kookt met sterk ruikende kruiden. Het aroma van de kruiden zou het gerecht dat je aan het koken bent verleidelijk om te eten te maken, maar zeker zal het u een wenselijke woestijn voor je man niet maken.
  2. Bodem je haar. Besprenkel het met wat granen van haver dat het lijkt alsof je heel veel roos-up van uw hoofdhuid. Als u wilt maken hem ineenkrimpen met afschuw, zitten aan de eettafel, waar hij is het hebben van een hapje en je hoofd krabben. De haverkorrels aka roos zal beginnen af te vallen en dat zal hem willen kotsen, letterlijk!
  3. Draag rollen rond het huis. Het is statistisch bewezen dat mannen echt krijgen uitgeschakeld met vrouwen die rollen te verlaten op hun haar vooral bij het slapengaan. Maak je bedtijd opstaan met een dikke toepassing van nachtcrème op je gezicht.
  4. Draag een strakke top - te strak dat je love handles doorsijpelen. Maak er een punt ook dat de top is laag uitgesneden zodat je borsten zal verschijnen alsof ze zijn een paar van geperst meloenen willen om af te springen. Terwijl de mannen wordt gezegd dat vrouwen in sexy kleding die sommige decollete toont liefde, een gekrompen top is zeker een uit te schakelen voor hen.
  5. Strek je armen en benen en slaakte een grote geeuw dat hij bijna je amandelen kunnen zien. Vervolgens sta op en sleep je lui naar de badkamer. Zitten op de wc dan en maak geluiden die zal hem voorstellen wat er gebeurt in de kamer. Slaakte een luide kreun als je iets enorm coming out van uw afval gat hebben. Laat dan een luide zucht en zegt: "Ah, dat was zo goed!"
  6. Optocht voor hem in weinig vleiende vlees ondergoed. Mannen houden van zwart, rood, roze, blauw en zelfs blanke vrouwen's ondergoed te zien, maar zelden doen ze liever vlees.
  7. Beloon je ex. Zeg hem verhalen dat hij was zeer attent. Beschrijf hem details over hoe je je ex zou zorgen en je beschermen. Let echter wel met dit onderwerp als het misschien jaloezie vonk in hem en je hem uitschakelen zou in plaats daarvan een "afkeer" voor goed.
  8. Schakel hem uit met slechte adem. Eet verschillende soorten van kruidig voedsel en vertraging tandenpoetsen. Geconfronteerd met hem als je naar beneden in bed liggen en beginnen te praten in een hese manier. Maar wees bereid om eerste hulp te verlenen op hem zou hij flauw van de geur die uit je mond.

Er zijn veel manieren waarop u kunt hem uitschakelen

Hoe hem uit te schakelen. Draag rollen rond het huis.
Hoe hem uit te schakelen. Draag rollen rond het huis.

Er zijn veel manieren waarop u kunt hem uitschakelen. Het verlaten van je benen ongeschoren, vergeet je vuile maandverband op de badkamer wastafel, vergeten om het toilet na gebruik spoelen tijdens je zware dagen, en ga zo maar door. Wees voorzichtig niet overboord te gaan dat je man zou kunnen krijgen beledigd.