E2y

Hoe eieren incuberen in een elektrische koekenpan

De ideale manier om een ei uitbroeden is door middel van een incubator als het mechanisme zal niet zo vervelend om te kijken over in vergelijking met een elektrische koekenpan. Als het niet mogelijk om een incubator en vervolgens een elektrische pan kan ook dienen als middel om eieren uitbroeden. Volg deze richtlijnen.

  • Bereid de materialen. Naast de bevruchte eicel of eieren, moet u een elektrische koekenpan, een thermometer, hooi, en een shot glas met water. Lijn het oppervlak van de pan met hooi en zet de schoot glas met water aan de ene kant. Het schot glas is waar u uw thermometer in de pan van de temperatuur te controleren. Zorg ervoor dat het water in het borrelglas is altijd vol.
  • Start het verwarmen van de pan. De temperatuur moet constant te bereiken 99 graden Fahrenheit. Zet het op de laagste instelling die het eerst. Het kan enige tijd duren om deze te perfectioneren. Wees geduldig en je zal er wel.
  • Breng de eieren. Voorzichtig Doe de eieren en zorg ervoor dat de eieren elkaar niet raken noch hebben zij raakte de pan van de zijkanten. Het deksel van de pan moet er worden gehouden te allen tijde behalve wanneer het tijd is voor de eieren om te keren. Als het deksel een gat om een beetje lucht in toe, dan het deksel moet worden gehouden voor de pan. Of het deksel geen gat mag het deksel kier gevoerd met slechts een kleine ruimte piept wel.
  • Draai de eieren driemaal per dag. Plaats markeringen op het ei, zodat je bijhouden welke kant om te draaien.
  • Breng de eieren een kaars. Dit wordt gedaan om alle eieren ontwikkelen gezien door het reservoir met kaarslicht. Als het ei is nog helder, dan is de eicel niet is bevrucht en je moet verwijderen. Als een stolsel van bloed vormen met aderen, dan is uw kuiken begint te vormen. Als u merkt dat een verkleuring of als je hoort een klotsende geluid als u schudt zachtjes, dan is het kuiken is overleden. Dit proces moet zo nu en dan de levensduur van het kuiken volgen herhaald.
  • De dag van het uitbroeden. De eieren moet ongeveer uitkomen binnen 24 tot 28 dagen, maar dit is afhankelijk van de vogelsoorten die u incuberen. Houd goed in de gaten op de eieren rond deze periode. Zodra u ziet dat het ei is uitkomen, zorg ervoor dat u laat het kuiken volledig uit te komen van de schelp. Na een paar minuten, neem de pasgeboren kuiken in zijn nieuwe huis.

Het verzorgen van eieren in incubatie is geen grap

Hoe eieren incuberen in een elektrische koekenpan. Bereid de materialen.
Hoe eieren incuberen in een elektrische koekenpan. Bereid de materialen.

Het verzorgen van eieren in incubatie is geen grap. U moet weten over de get-go, dat dit proces uw liefde en aandacht nodig heeft. U zult doorbrengen grote hoeveelheden tijd de neiging om deze kleintjes. Je moet er absoluut zeker van dat u klaar bent voor dit soort onderneming. Zodra de kuikens zijn uitgebroed ze misschien niet zo veel onderhoud op het gebied van zorg, maar ze zullen nog steeds uw aandacht.