E2y

Hoe een kind leren schoenen te strikken

Uw kind moet ontdekken en verkennen van dingen door nu

Uw kind moet ontdekken en verkennen van dingen door nu. U kunt observeren hem probeert om dingen te doen op zijn eigen. Wanneer een kind wordt twee, zijn nieuwsgierigheid pieken en hij maakt pogingen om onafhankelijk te zijn, als het vasthouden van de lepel tijdens zijn maaltijden, hield zijn zuigfles, en zelfs proberen om zijn schoenen te strikken als je gaat uit. Als ouder moet je koesteren en te ontwikkelen zijn capaciteiten als hij lijkt klaar te zijn om te leren. Een van de meest belangrijke vaardigheden taken die u uw kind te leren is hoe hij kan binden zijn schoenen.

Hoe een kind leren schoenen te strikken. Ontwikkeling van zijn fijne motoriek en coördinatie.
Hoe een kind leren schoenen te strikken. Ontwikkeling van zijn fijne motoriek en coördinatie.
  • Ontwikkeling van zijn fijne motoriek en coördinatie. Om zo goed mogelijk je kind fysiek voor te bereiden op zijn veters binden, moet je hem helpen de ontwikkeling van de fijne spieren van zijn vingers. Je kan dit doen door hem te laten spelen met klei of door hem te laten koord kralen bij elkaar. Het verbeteren van zijn fijne motoriek is ook waardevol voor het verbeteren van zijn schrijfvaardigheid.
  • Laat hem zien hoe het moet. De beste manier om uw kind te leren om de banden zijn schoenen is het geven van hem een demonstratie. Leg zijn sneaker voor hem, en je eigen sneaker voor je. Laat hem kijken naar de manier waarop je bind je schoenen, en zorg ervoor dat u elke afzonderlijke stap te benadrukken. Dan moedig hem te imiteren je als je het opnieuw doen.
  • Werken met het principe van de steiger. Steigers is een techniek waarbij u uw kind te leren door zwaar begeleiden hem als hij voldoet aan het gehele proces, en vervolgens geleidelijk hem te laten doen zelfstandig het. Om schavot uw kind met de taak van koppelverkoop zijn schoenen, ten eerste, kun je vast te houden en te controleren zijn handen om de bewegingen te doen. Na een paar pogingen, laat hem doe de zelf, maar kijk hem heel voorzichtig en vraagt hem wat hij moet doen. Na een tijdje, moet hij in staat om het hele proces zelfstandig te doen.
  • Herhaal over en over totdat hij beheerst de karwei. Herhaling is de sleutel tot het leren hoe je veters strikken. Als u hem te laten zien hoe het moet, maken hem weer herhaal het proces over en over totdat hij legt alle stappen in volgorde. Wanneer hij gefrustreerd en boos voor het niet goed binden zijn schoenen, neem een korte pauze om hem te laten afkoelen, en je kunt weer aan het zo snel als hij is klaar en bereid.
  • Neem de tijd. Het maakt niet 's nachts werken. Je moet hem leren herhaaldelijk dus hij krijgt de taak gemakkelijk. Wanneer uw kind niet meewerkt of niet reageert op uw instructies, wees niet ontmoedigd. Vertel hem dat je je les te hervatten wanneer hij klaar is en coöperatief. Op deze manier wordt hij aangemoedigd om meer te leren, want hij is niet onder druk gezet.
  • Moedig je kind. Consequent je kind te prijzen voor zijn inspanningen, niet per se voor zijn prestaties. Het is ook best dat je leert in een tijd waarin niemand is in een haast, zodat de gemoederen niet zal stijgen en onderwijzen en leren kunnen optreden in een ontspannen omgeving.

Wanneer het onderwijs van uw kind hoe hij zijn schoenen te strikken

Wanneer het onderwijs van uw kind hoe hij zijn schoenen te strikken, beseffen dat hij zo leergierig als je bent om hem te leren. Werk met aangeboren uw kind vaardigheden, en je zou vinden hem te leren een plezierige ervaring zijn. Veel succes!