E2y

Hoe de zorg voor zoutwatervissen

Als u geïnteresseerd bent in het starten van een zoutwater aquarium bent moet je vertrouwd met de verschillende aspecten van het opzetten, verzorgen van en onderhouden van uw tank om goed voor je zorgen zoutwatervissen. Er zijn bepaalde soorten voedsel, omgevingen, verlichting, filters en meer die je nodig hebt voor deze soorten vissen.

Hoe de zorg voor zoutwatervissen. Doe je onderzoek naar de soort vis u van plan de aankoop.
Hoe de zorg voor zoutwatervissen. Doe je onderzoek naar de soort vis u van plan de aankoop.

Een zoutwater aquarium is gewenst door visliefhebbers vanwege de schoonheid van de vissen en het koraal, maar om succesvol je vissen in leven te houden, moet u uw onderzoek te doen. Hoewel het niet moeilijk te onderhouden en zorg voor deze vis, het vergt geduld en kennis.

Ten eerste, zorg ervoor dat u alle noodzakelijke benodigdheden om uw vissen zoals levend steen, zand of koraal, een kachel om de temperatuur van het water te regelen in uw tank, een thermometer om de temperatuur van het water en aquarium schoonmaakproducten monitoren tegemoet te hebben. U moet toezien op de omgeving die je zoutwater vissen leven in een van beide dagelijks of om de andere dag.

Doe je onderzoek naar de soort vis u van plan de aankoop

Doe je onderzoek over het soort vis u van plan bent te kopen. Je moet weten hoe groot bepaalde vissoorten zullen krijgen, wat voor soort vis die ze wel of niet opschieten met en welke soorten voedsel dat ze eten, zoals pellets, rode muggenlarven, garnalen of vlokken. Er zijn een aantal zeevissen die vrij klein, zoals de clownvis, terwijl anderen kan groeien tot een lengte van meer dan een voet lang blijven. U heeft een veel grotere tank voor grotere rassen van vis nodig, vooral als je van plan bent op het bezitten van meer dan een.

Je moet altijd een aparte zoutwatertank

Je moet altijd een aparte zoutwatertank.
Je moet altijd een aparte zoutwatertank.

Je moet altijd een aparte zoutwater tank, ook wel bekend als een quarantaine bak. Deze tank kan kleiner zijn dan het leefgebied aquarium dat je vissen wonen Deze quarantaine tank kan worden gebruikt wanneer een van je vissen ziek zijn. Je wilt niet dat een zieke vis interactie met en eventueel het infecteren van de andere vissen in de bak. Als u merkt dat uw vis is ziek, ze snel naar de quarantaine tank en laat ze daar gedurende het behandelproces. Geneesmiddelen zijn beschikbaar, afhankelijk van het type ziekte de vis heeft zoals ick.

Veel zoutwatervissen rassen kunnen leven voor een lange periode van tijd als behandeld en verzorgd goed genoeg door hun eigenaar. Je moet altijd weten elk aspect van het ras of de verschillende rassen van de vis die je in je tank. Er zijn veel vissen die worden beschouwd als sociale vis en goed opschieten met anderen, terwijl er mensen zijn die zijn zeer agressief en het is niet aan te raden om ze in een tank met een andere vis. Zolang je de studie van de verschillende soorten vis die u wilt bezitten en naar de belangrijke feiten over hen eerst leren kennen en volg de stappen hierboven vermeld, moet u goed op uw weg naar de zorg voor uw nieuwe zoutwater vissen.