E2y

Hoe de zorg voor padden

Pet padden worden beschouwd als magische huisdieren door sommige mensen en deze koppelen aan de welvaart, vruchtbaarheid en liefde. Sommige mensen hebben een afkeer voor amfibieën vanwege de enge uiterlijk en geven de voorkeur aan luchtiger vacht van zoogdieren huisdieren, maar in tegenstelling tot de warmbloedige dieren, padden zijn makkelijker te verzorgen, omdat ze de neiging om stil meeste van de tijd. Helaas zijn sommige van de meest populaire huisdier padden zijn in de rand van uitsterven in het wild als gevolg van overmatig dierenhandel dus kiezen om te zoeken naar een erkende pad boerderij om je eigen huisdier pad te kopen. Hier zijn enkele tips voor u om te onthouden in de zorg en het kiezen van uw huisdier pad:

 • Kies het pad dat het beste bij u past. Als je een beginner bent in het nemen van een pad als huisdier, moet je eerst wat onderzoek doen over hen. De kleinere padden eenvoudiger zou zijn om te behandelen. Bekijk deze soorten die zijn goede keuzes voor toad eigenaar beginners:
  • Dwerg kikkers - Deze zijn het gemakkelijkst te houden, omdat ze zijn erg klein, actief en in het water levende. Je nodig zou hebben een zwembad in zijn habitat.
  • Oosterse brand bellied kikkers - Deze kikkers zijn semi-aquatische.
  • White's boomkikkers - Deze kikkers zijn zeer inactief en aardse.
 • Je moet altijd onthouden dat padden zijn bang van de mens vanwege hun perceptie in grootte. Wees zeer voorzichtig bij het gebruik ervan om hun vertrouwen te verdienen.
 • Zorg voor een natuurlijke habitat. Padden zijn zeer gevoelig voor afval en chemische producten in hun omgeving. Was nooit het aquarium met zeep, maar gebruik alleen water en een schone spons om het te schrobben. Na het aquarium droog is, voeg in de meest natuurlijke habitat set-up van rotsen, mos, kleine struiken en een ruimte voor water - als uw pad vereist. Vraag uw dierenarts om u te helpen een lijst van de dingen die moeten worden in zijn habitat. Padden hebben een relatief eerlijke vocht en zonlicht. U moet een deksel voor uw aquarium, maar zeker niet om te sluiten volledig uit omdat je pad zou lucht nodig om te leven! Het beste zou zijn om die aquarium bedekt met ventilatie roosters.
 • Geef uw pad een goede natuurlijke voeding. Als je kronkelen bij het zien van insecten of insecten, zou dit het moment om die angst weg te nemen zijn. Uw pad heeft zijn natuurlijke dieet en dat zijn insecten zoals krekels en wormen. Groter padden nodig muizen in hun dieet. Doe je onderzoek op hoe groot de pad zou in zijn volwassen jaren. Als u niet wilt muizen te behandelen, krijgt de pad die nog klein is als een volwassene.
 • Hier krijg je een goede dierenarts. Uw pad zou veterinaire zorg nodig hebben ook. Zodra u bracht uw pad naar huis, moet u langs bij uw dierenarts om hem gecontroleerd op ziekten of infecties die kunnen verergeren als onbewaakt. Vraag uw dierenarts om andere tips te doen om zijn gezondheid te garanderen. Vraag naar het voederen, afvalverwijdering en tekenen of waarschuwing als uw pad is ziek voelen.

Het bezitten van een pad kan zeer lonend zijn

Hoe de zorg voor padden. Kies het pad dat het beste bij u past.
Hoe de zorg voor padden. Kies het pad dat het beste bij u past.

Het bezitten van een pad kan zeer lonend zijn. Padden zijn ontspannend om naar te kijken in hun "mini bos" habitat. Ze herinneren je dat kleine wezens leven verdienen en het wild en het milieu moet worden gehandhaafd voor mensen om te genieten in een grotere schaal.