E2y

Hoe de zorg voor kikkers

Kikkers er leuk en boeiend, met name die zeer actief zijn. Het bijhouden van een kikker als huisdier alsof vereist een andere set van zorg en onderhoud, in tegenstelling tot het houden van goudvissen en andere ongewervelde dieren.

Hoe de zorg voor kikkers. Kies een aquatisch kikker of een boomkikker die actief zal zijn huisdieren.
Hoe de zorg voor kikkers. Kies een aquatisch kikker of een boomkikker die actief zal zijn huisdieren.

Hoewel het lijkt een lastige taak om te houden van een huisdier kikker, hier zijn enkele tips die u kunt gebruiken om u te helpen zorgen voor je kikker.

  1. Kies een aquatisch kikker of een boomkikker die actief zal zijn huisdieren. Sommige kikkers vooral het vet die hebben de neiging om gewoon te gaan zitten op een plek voor langere tijd. Een goede kikker te krijgen als je een beginner bent is een Afrikaanse dwerg kikker die is makkelijker te onderhouden en te verzorgen dan andere kikkersoorten.
  2. Neem contact op met de dierenwinkel voor de specifieke voedsel en habitat eisen van de kikker die je gaat kopen en dienovereenkomstig te bereiden zijn nieuwe omgeving. U moet weten of de kikker die u krijgt is aquatische of terrestrische. Aquatic kikkers zullen hebben water nodig om te leven, terwijl aardse degenen zal uit het verblijf van het water het grootste deel van de tijd.
  3. Kikkers moeten regelmatig worden gevoed. Aquatic kikkers eet dode en levende organismen zoals live guppy frietjes, krekels, zijderups, bevroren rode muggenlarven, brineshrimps, glassworms, en reptomin. U kunt ook hen kleine stukjes regenworm. Kikkertjes worden eenmaal per dag gevoederd.
  4. Voor aquatische kikkers, moet je natuurlijke planten, een aantal terracotta potten en rotsen te maken aan een aantal schuilplaatsen en rustplaatsen voor uw kikker te bieden.
  5. Een enkele in het water levende kikker zal comfortabel houden in een tien-liter tank of aquarium. Vul het met water ongeveer 30 centimeter diep. Kikkers springen, zodat je nodig hebt om uw container of aquarium te bedekken met een scherm of net dat kan worden vastgezet over de bovenkant van de container.
  6. Houd uw tank uit de buurt van direct zonlicht, omdat kikkers een gevoelige huid hebt.
  7. Voedselresten en afval kan modderig het water in de kikker tank. Je moet de tank schoon te maken eens in de twee weken. Hou je kleine huisdier in een opslagtank, terwijl u het reinigen van uw huis. Gebruik dechlorerende agent en water op de tank en laat het gedurende achtenveertig uur. U kunt gebruik maken van stress-jas en aquarium zout aan het water te zuiveren. Aquarium zout voorkomt de groei van schimmels en bacteriën door het verhogen van het zoutgehalte van het water in de tank, terwijl de stress vacht zal verwijderen sporen van chloor en zware metalen elementen die aanwezig zijn in het water om je kikker voorkomen dat ziek.
  8. Aquatic kikkers willen wonen in een omgeving met een constante en gelijkmatige temperatuur en het juiste water pH te overleven en gezond te blijven. Het water moet worden verwarmd tussen 64 ° F en 75 ° F. U moet de installatie van een thermometer om de temperatuur van het reservoir te controleren. Je moet ook kopen een pH regulator om de pH op peil te houden op 7 constant.
  9. Bekleed de bodem van de tank met een donkere doek, kleine schone rivier rotsen of aquarium zand om uw kikker leefgebied meer natuurlijke. Houd in gedachten dat je moet verwijderen en schoon ze ook een keer in de twee weken om de versheid en hygiëne te handhaven.

Het geven van uw huisdier kikker de juiste zorg en aandacht, zoals vereist door de soort zal ervoor zorgen dat uw kikker zal blij zijn en gezond voor een lange tijd. Het zal ook enorm helpen als je leest en meer weten over uw huisdier kikker te geven de grootst mogelijke zorg samengesteld.