E2y

Hoe de zorg voor gerbils

Woestijnratten komen uit het knaagdier familie en zijn uitstekende huisdieren

Woestijnratten komen uit het knaagdier familie en zijn uitstekende huisdieren. Maakt niet uit of je jong of oud bent, zal een gerbil in staat zijn zich aan te passen in je familie als je eenmaal een paar noodzakelijkheden, die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van uw nieuwe huisdier hebben behandeld. Een deel van de knaagdieren familie, gerbils zijn kleine en nieuwsgierige dieren. Ze niet vaak bijten en ze zijn erg vermakelijk om naar te kijken.

U kunt gerbils kopen voor een relatief eerlijke prijs door een bezoek aan de dierenwinkel. Echter, veel mensen adviseren dat je naar een fokker in plaats van een dierenwinkel als dingen worden behandeld in een meer efficiënte manier. Daarnaast kan uw huisdieren komen gezonder rondom.

Hoe de zorg voor gerbils. Onderzoek uw toekomstige huisdier.
Hoe de zorg voor gerbils. Onderzoek uw toekomstige huisdier.

Schuilplaatsen hebben meestal een groot aantal gerbils goed ook, want mensen zullen ze kopen en besluiten na een tijdje dat ze ze niet meer willen. Wat u ook kiest, zult u moeten kijken naar bepaalde dingen bij het kiezen van een uit. U zult ook moeten weten hoe de zorg voor hen zodra je ze mee naar huis. De volgende tips zijn allemaal dingen die je moet overwegen bij de zorg voor een gerbil.

 1. Onderzoek uw toekomstige huisdier. Er gaan een aantal dingen die je wilt zoeken in uw gerbil voordat je zelfs proberen om een gerbil thuis te brengen zijn. Dit is niet van plan om een zaak van alleen het kiezen van een kleur die je wilt en op weg gaat met uw nieuwe huisdier. Een goede blik op de gerbil je wilt is zal belangrijk zijn voor de algemene gezondheid van het dier te garanderen. Je moet ervoor zorgen de ogen van de gerbil's zijn helder en duidelijk.

  Er mag geen slijm in beide ogen niet. Als hun ogen controleren oke, moet je dan kijken voor bijtwonden. U bent niet van plan om een gerbil met bijtwonden willen omdat dit zou betekenen dat de gerbil is gevoelig voor het krijgen in gevechten met andere dieren. Tenslotte wil je een woestijnrat die gladde, zachte vacht met een staart die is in goede vorm heeft plukken. Je weet de staart is goed als er een plukje haar op het einde.

 2. Koop uw gerbil een speelkameraadje. Gerbils hebben aan de entertainment en genegenheid van andere gerbils hebben. Sterker nog, het is bewezen dat als een gerbil leeft met minstens een andere gerbil, zal het een langer en gelukkiger leven te leiden. De typische levensduur voor een gerbil slechts 2-4 jaar. Als eigenaar van een huisdier, moet je proberen om alles wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat dit een gelukkig, vervullen van tijd voor uw huisdier.
  Woestijnratten komen uit het knaagdier familie en zijn uitstekende huisdieren. Koop uw gerbil een speelkameraadje.
  Woestijnratten komen uit het knaagdier familie en zijn uitstekende huisdieren. Koop uw gerbil een speelkameraadje.

  Nog een goede reden om meer dan een gerbil hebben is dat het meer gerbils je hebt, hoe minder kans dat ze willen ontsnappen. Dit komt door het feit dat ze iemand om ze bezig te allen tijde. Natuurlijk, ze reproduceren vrij vaak dus als je niet wilt dat een stelletje gerbil baby's lopen rond hebben, dan moet je twee van hetzelfde geslacht te kopen.

  Het is zeldzaam om twee gerbils die niet opschieten met elkaar hebben. Maar bij gelegenheid dit gebeurt. Als uw gerbils niet opschieten, dan moet je ze in aparte kooien. Het is echter uiterst zelden voorkomt. In tegenstelling tot de dwerg hamsters en andere knaagdieren, hoeft gerbils niet proberen om elkaar te overheersen als ze ouder zijn. Ze zouden veel liever spelen en samen delen hun leefruimte met elkaar.

  Je moet er rekening mee dat vrouwelijke gerbils het beste doen met een andere gerbil terwijl de mannetjes beter doen in groepjes van drie of vier. Echter, iets groter dan dat te veel en leiden tot gevechten. Het beste is om gerbils in paren te kopen als dat mogelijk vanwege hun behoefte aan gezelschap.

 3. Maak een goede thuis voor uw gerbil. De meest populaire type woning voor de meeste gerbils gaat om een aquarium te zijn. Het beste is om te gaan met glas voor een aantal redenen. Eerste, gerbils de neiging om op te kauwen op dingen. Dit betekent dat ze door het plastic aquaria keer kunnen kauwen. Dit laat uit draad kooien om dezelfde reden. Natuurlijk, draad is ook slecht omdat gerbils soms tegen de wanden van de kooi wrijven en de draad bars zullen krabben hun vlees.

  Het moeilijkste kooi voor een gerbil te ontsnappen uit gaat een glazen aquarium met een strakke draad of air-mesh deksel zijn. Aan de binnenkant van uw gerbil nieuwe huis, zal hij twee of drie centimeter van beddengoed nodig. Ceder kan dodelijk uw gerbil door olie in het hout die ernstige gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Breeders aanbevelen Carefresh, die is gemaakt van cellulose vezels. Zodra u de onderkant naar beneden, moet u een aantal dingen toe te voegen voor de gerbils om hun nesten te maken. Ze willen het beddengoed te soft te zijn, zodat u kunt plaatsen in zaken als wc-papier, katoen ballen, en stroken papier.

 4. Houd uw gerbil verzorgd goed. Het goede nieuws is dat gerbils redelijk schoon zijn dieren op hun eigen. Je zal niet nodig om ze te baden of te behandelen eventuele problemen die typisch zijn bij het verzorgen van huisdieren. De meest voorkomende verzorgen probleem dat u zal behandelen als een huisdier eigenaar zal houden de kooi schoon voor uw gerbils en tot vaststelling van nieuw beddengoed als dat nodig is. In het algemeen zal u weten wanneer de kooi schoongemaakt moet worden door de geur. Echter, het is goed om de kooi ergens schoon van wekelijks tot maandelijks op basis van uw gerbils en de noodzaak factor.

  Medische kwesties

 5. Medische kwesties - Gerbils meestal niet gaat check-ups zoals andere dieren zou moeten. Echter, het is nog steeds belangrijk voor u om een dierenarts die je kunt gaan als er iets komt te hebben. Een ding om op te letten is het gedrag van uw gerbil. Als uw gerbil lijkt te zijn ziek en laat zijn verzorging te gaan en is niet te eten, dan moet hij onmiddellijk worden gezien door de dierenarts. Je moet ook kijken naar zijn gedrag met de andere gerbils. Als men niet is spelen met de anderen, dan zou dat een teken zijn dat er iets mis is worden.

  Houd ze bezig

 6. Houd ze bezig - Uw gerbil zal moeten worden vermaakt of hij zal werken om problemen te vinden. Het goede nieuws is dat gerbils zijn meestal gemakkelijk vermaakt. Ze houden van speelgoed. Voel je vrij om een aantal van hun kooi te voegen. In tegenstelling tot sommige dieren, bent u niet gaat nodig hebben om een arm en een been te besteden aan speelgoed. In feite zijn de meeste gerbils hou van spelen met junk heb je rond het huis.

  U kunt hen papieren handdoek of wc-papier rollen als u klaar bent met het papier op hen of voor een speciale traktatie kon je een aantal niet-behandeld hout te plaatsen of kauwen blokken in hun kooi. Oefening zal belangrijk zijn om een gezonde levensstijl te ondersteunen hoewel dit geen probleem moeten zijn, omdat gerbils zijn vrij hyper dieren.

  Weet wat te geven hen te eten en te drinken

 7. Weet wat te geven hen te eten en te drinken - Je gaat te willen uw gerbil voeden een evenwichtige voeding of anders kon hij gezondheidsproblemen lijden als hij ouder wordt. Gerbils zullen bijna alles eten hoewel ze moet wegblijven uit mesten voedsel dat niet goed voor hen. U kunt ze voorverpakt pellets die je koopt in een winkel met een afdeling huisdier. Echter, is het aanbevolen dat het dieet van uw gerbil omvat meer dan alleen deze pellets. U kunt ook voedt uw gerbil fruit, groenten, en kleine insecten.

  Voor snacks, geef ze een paar zaden, zoals pompoenpitten of zonnebloempitten, want terwijl vettige, absoluut zij van hen houden en een paar kan geen kwaad als ze goed zijn. Uw beste inzet voor borstvoeding gaat worden om het voedsel te plaatsen in een zware schotel.

  Sommige mensen besprenkelen het voedsel rond de kooi

  Sommige mensen besprenkelen het voedsel rond de kooi, maar als je dit doet, de gerbils neiging om een aantal missen en rot in de kooi. Zoals voor het water, de kooi van de gerbil's nodig heeft om een fles water gevoegd. U moet vers water toevoegen als nodig is of op zijn minst op een dagelijkse basis. U kunt de fles controleren door te tikken op de slang. Als er geen druppeltjes water naar buiten komen, dan is de slang verstopt zit en je moet de fles onmiddellijk te vervangen als uw gerbils krijgen geen water.

  Temmen van de beesten

 8. Temmen van de beesten - Uw gerbil moet tam genoeg om te worden behandeld. U moet uw gerbil inspecteren vaak om ervoor te zorgen dat hij gezond is en zal dat ook blijven. Dat betekent dat je moet kijken in zijn ogen en controleer de kleur en slijm, zorg ervoor dat zijn neus is niet bloederig, en hij is vrij van beten en krassen van andere gerbils.

  U moet ook controleren zijn tanden en zijn ademhaling

  U moet ook controleren zijn tanden en zijn ademhaling. Als uw gerbil is wild, zal het moeilijk zijn voor u om dit te doen. De meeste gerbils zijn gaan lopen als ze zien dat je hand voer de kooi. Echter, hoe meer je ze te behandelen, het meer accepteren ze zullen zijn om je ze aanraken, en de meer tam dat ze zullen worden.