E2y

Hoe de zorg voor en het voeden salamanders

Uw vleesetende huisdier salamander zal een veld dag hebben als je onderzoek van tevoren wat bepaalde soorten voedsel dat het houdt van eten. U kunt alleen uw salamander een blij en tevreden huisdier als je in staat bent om het te voeding en zeer haalbare leefomstandigheden te geven. Hier zijn de stappen in het helpen van u de zorg voor en het voeden van uw salamander:

Hoe de zorg voor en het voeden salamanders. Baby van salamanders.
Hoe de zorg voor en het voeden salamanders. Baby van salamanders.
  1. Newt selectie. Je moet eerst een salamander of baby salamander die veel potentieel voor een gezonde groei heeft. Begrijp salamanders die zwak zijn. U vindt ze vaak in groepjes bij een dierenwinkel, en je zal meteen in staat om de sterken te vergelijken. Zie de levendige en meer bewegende salamanders en kies hen.
  2. Hanteren. In het omgaan met salamanders en volwassen salamanders, moet je heel voorzichtig zijn. Ze zijn extreem gevoelig en raken makkelijk gestrest als je ze te veel aanraken. Juiste behandeling is net zo belangrijk als het geven van hen een mooi huis en evenwichtige voeding.
  3. Onderdak. De opvang voor uw salamander moet ruim genoeg. Natuurlijke verlichting is al meer dan genoeg voor uw huisdier salamander omdat ze niet echt goed te gaan met extreme lichtomstandigheden. Schuilplaats van uw huisdier is waar de meeste van zijn activiteiten zal gebeuren, dus maak het groot genoeg is voor beweging, veilig verlicht en zeer schoon.
  4. Frequentie. Frequentie van het voeden is vaak erg karig. Sommige rassen van salamanders kunnen gaan door hun leven zonder te eten voor een volledige week! Als het huisdier niet eet dan de week, neem het mee naar de dierenarts voor een controle. Maar min of meer, kunt u een vast schema van ten minste drie of twee keer per week voor het voeden stellen.
  5. Porties. Baby salamanders hebben veel stampen en snijden hulp van u, zodat zij in staat zijn om het voedsel te verteren dienovereenkomstig zal zijn. Zelfs volwassen salamanders zijn niet in staat om grote porties van hun voedsel te beheren. Zorg ervoor dat je alles in kleine porties maar vol te houden.
  6. Feeding proces. Salamanders zijn niet zoals katten of honden. Ze hebben niet het snuiven capaciteit die hen helpt om voedsel te sporen op de grond zo gemakkelijk. Dus, moet u tools zoals een tang gebruiken om het voedsel in de buurt van het gezicht of ruiken faculteit van uw salamander krijgen. Op deze manier zullen ze worden verleid om het voedsel te eten dat u presenteren.
  7. Baby van salamanders. Salamanders zijn het meest bekend om hun zeer beperkte eten capaciteit. Ze eten gewoon infuus, zijn eigen shell restanten en cyclopsen. Buiten dat, paar items zijn veilig voor het voeden ze met. Gelukkig, salamanders groeien snel. Deze baby hoeft alleen maar 2 tot 3 weken. Als u uw salamander gekocht van een dierenwinkel, ze zijn waarschijnlijk klaar voor vast voedsel volwassen.
  8. Volwassen salamanders. Salamanders zijn niet echt kieskeurig eters als volwassenen. Ze eten veel beestjes en insecten: fruitvliegen, spinnen, wormen, feeder vissen, watervlooien, maden, wormen en regen zijn slechts enkele van de voorbeelden. Geniet van het voeden van uw salamander als het groeit en leert om een smaak te verwerven voor verschillende soorten insecten!