E2y

Hoe de zorg voor en het voeden baby eenden

Hoewel eenden kunnen worden gedomesticeerd

Hoewel eenden kunnen worden gedomesticeerd, ze zijn niet vaak huisdieren. Dus als het verhogen van eendjes, mensen zijn soms clueless over hoe de zorg voor hen. Zoals bij de meeste huisdieren, het houden van baby eenden vergt veel verantwoordelijkheid. En eigenaren kan hebben om een groot deel van hun tijd het bijwonen van de eendjes behoeften door te brengen.

Hoe de zorg voor en het voeden baby eenden. Zorg ervoor dat de voeding veilig is voor de baby eenden.
Hoe de zorg voor en het voeden baby eenden. Zorg ervoor dat de voeding veilig is voor de baby eenden.

Of u nu net van plan om baby eenden te houden of al een paar eendjes hebben onder uw zorg, hier zijn een paar dingen die je moet weten over de verzorging en voederen.

  • Zorg ervoor dat de voeding veilig is voor de baby eenden. De trieste waarheid is dat de meeste first-time eend eigenaren baby eenden voeden met zo ongeveer alles wat ze vinden in de winkels of wat hun goed bedoelende vrienden vertellen. Op het einde, velen van hen uiteindelijk het doden van hun baby eenden. Om u te vertellen, zijn er tal van meningen die er zijn, vertelt u uw eenden voeden dit en dat. Maar vergeet niet dat als het gaat om voeding, een deskundig advies moet worden gevraagd. Raadpleeg een dierenarts of een eend kweker om erachter te komen wat uw baby eenden voeden, want ze kunnen precies de gezondheidstoestand van uw baby eenden en de feeds die specifiek voldoet aan hun voedingsbehoeften te vertellen.
  • Houd een constante aanvoer van voedsel en water. In de eerste 72 uur van hun leven, zullen baby eenden niet hebben voedsel en water. Maar na die periode, moet voedsel en water altijd aanwezig zijn in hun vak huis. Vergeet niet om altijd veranderen hun voedsel en water zo vaak als nodig is om de inname van bacteriën en andere micro-organismen dodelijk te voorkomen.
  • Stimuleer een goede bot been ontwikkeling. Baby eendjes 'been botten zijn overdreven kwetsbaar en hebben hulp nodig om ze goed ontwikkeld. Een van de dingen die je kunt doen is om hen in staat te lopen op een harde, vlakke ondergrond in de week nadat ze zijn uitgekomen. Dan op de volgende week, krijg een paar maïskolven, plet ze in kleine stukjes, en rijkelijk te verspreiden in de doos huis vloer. Door dit te doen traint de baby eenden benen. Indien niet de juiste vloeroppervlak, baby eenden zijn veel gevoeliger voor gespreide benen, een aandoening die kan worden gecorrigeerd door een operatie.
  • Wees voorzichtig bij het vasthouden van de baby eenden. Nogmaals, baby eend botten broos zijn, dus wees voorzichtig bij het aanraken van, het bezit en de uitvoering daarvan. In geen geval moet je knuffelen de eendjes of strakke knijpen. Als u wilt uw genegenheid voor de eendjes, inhoud uzelf met tikken hun hoofd, streelde hun lichaam, of staren naar hen. Ook nooit laten vallen om hun box huis.
  • Vergeet niet dat eenden zijn sociale dieren. Een baby eendje kan alleen worden verhoogd, hoewel het meer voor de hand voor het dier met zijn soort. Dus zorg ervoor dat u ten minste drie tot vier baby eendjes te verhogen. U zult merken dat ze groeperen en intact blijven voor al hun jaren.

Baby eendjes zullen groeien in hun volle rijpheid na ongeveer acht tot tien weken. En tegen die tijd, zult u genieten van hun genegenheid, loyaliteit en speelsheid en zal zich realiseren dat alle moeite die je in de zorg voor hen toen ze baby's is het allemaal waard.