E2y

Hoe de zorg voor en het voeden baby - geiten

Baby geiten zijn

Baby geiten zijn, net als menselijke baby's. In feite is de term "kinderen" is een andere naam voor baby geiten. Als een baby geit eigenaar, bent u er verantwoordelijk voor dat uw kinderen zullen opgroeien gezond. Kinderen moeten een zorgvuldige behandeling om te controleren of ze de juiste aandacht die ze nodig hebben. Het verzorgen van de baby geiten kan inspannend zijn in tijden, maar het zal de moeite waard uw tijd als ze gezond opgroeien.

De volgende zijn enkele nuttige tips voor de verzorging en het voeden van uw baby geiten:

Hoe de zorg voor en het voeden baby - geiten. Begrijpen het belang van colostrum.
Hoe de zorg voor en het voeden baby - geiten. Begrijpen het belang van colostrum.
  • Begrijpen het belang van colostrum. Als u om de baby geiten voeden, moet u weten over colostrum. Colostrum is een dikke melk gevonden op borstklier van een moeder geit klieren. Kinderen moeten ontvangen colostrum van hun moeder. Dit is belangrijk omdat biest bevat antistoffen die nodig zijn door babygeiten om ziekten te bestrijden. Colostrum heeft ook essentiële voedingsstoffen. De voering van de spijsvertering van de kid's systeem verandert binnen een periode van 24 uur na de geboorte. De baby geit mag alleen absorberen de antilichamen van de biest binnen deze periode van 24 uur. Niet alle kinderen krijgen colostrum van hun moeder. Gelukkig kunt u commerciële biest vinden in het voer winkels te voeden aan je kinderen.
  • Bepaal de beste voeding tijd voor de kinderen. U moet voeden babygeiten ten minste vier keer per dag. De ideale situatie is om de baby geiten verlaten met hun moeder. Indien dit niet mogelijk is, flesvoeding is uw volgende optie. Zorg ervoor dat u koemelk gebruiken als geitenmelk is niet beschikbaar. Wanneer u dit doet, voeg drie eetlepels maïs siroop aan de melk. Hoewel kinderen zullen zijn tegen deze formule op het eerste, zullen zij in staat zich aan te passen met een beetje doorzettingsvermogen.
  • Geef de kinderen geschikte schuilplaats. Baby geiten moeten een plek waar ze kunnen slapen diep. Hun schuilplaats moet vrij zijn van regen. Stro is een ideale keuze voor bedden van de baby geit. Niet alleen uw baby geiten warm, maar het helpt ook bij het houden van hen schoon.
  • Zorg voor een goede hygiëne van de baby geiten. Net als de menselijke baby's, moet babygeiten onderhouden een goede hygiëne om ze gezond te houden. Als de geit de moeder is niet in de buurt, kunt u overnemen van het baden van de kinderen. Maak de oren van de kinderen met een warme doek. Uw volgende taak moet het gezicht dan de benen. Je moet ook schoon hun hoeven. Zorg ervoor dat er geen vuil meer in de hoeven van de baby geiten. Je moet ook regelmatig trimmen de hoeven. Gebruik een zachte borstel om bruidegom hun vacht. Je moet ook ontwormen de kinderen.
  • Weet de juiste vaste voeding om hen te voeden. Als de kinderen oud genoeg zijn om vast voedsel te eten, moet u ervoor zorgen dat het voedsel dat ze consumeren niet zullen hun magen verergeren. Gras is de beste optie voor. De goede hays om uw kinderen te voeden zijn Orchard, Timothy of Bermuda. De overgang van melk naar vaste is een belangrijk onderdeel van het leven van de kid's. Dat is waarom je moet extra zorg beoefenen in te voederen.

Deze eenvoudige tips helpen u zorg en voeden van uw baby geiten

Deze eenvoudige tips helpen u zorg en voeden van uw baby geiten. Het verzorgen van de baby geiten kan een hoop werk zijn. Het is echter ook voldoen. Er kan eventueel worden geen grotere vreugde dan het zien van een baby geit te groeien tot een gezonde volwassene.