E2y

Hoe de zorg voor een pacman kikker

De Argentijnse gehoornde kikker is meer de volksmond bekend als de 'Pacman frog "vanwege zijn grote mond. Het is endemisch in Zuid-Europa en ondanks zijn reputatie als een gretige eter, heeft de kikker van Pacman niet echt eten, dat vaak. Als het niet al te eten, zou de kikker van Pacman zeker eten veel en maken de maaltijd elk grammetje moeite waard.

Sinds de Pacman frog wordt gebruikt om een totaal andere locale, moet je echt de moeite om het comfortabel in uw huis te voelen oefenen. Het is duidelijk niet de meest conventionele huisdier en zeggen dat is nogal een understatement! Hier is hoe u zorg voor uw pacman kikker kan nemen in de best mogelijke manier:

Hoe de zorg voor een pacman kikker. Opzetten van een aquarium dat het huis van de kikker van Pacman zou zijn.
Hoe de zorg voor een pacman kikker. Opzetten van een aquarium dat het huis van de kikker van Pacman zou zijn.
  1. Opzetten van een aquarium dat het huis van de kikker van Pacman zou zijn. Omdat ze leven in natte omgevingen die dicht bij de lichamen van water, zoals moerassen en rivieren, zou het goed zijn om het gevoel van die plaats repliceren door de invoering rivier rotsen op de bodem van het aquarium. Giet het water tot een niveau dat zou onderdompelen een derde van het lichaam van de kikker. U mag nep planten en gebladerte voegen, zodat de kikker ergens zou moeten verbergen. Het heeft nog steeds natuurlijke instincten na alles.
  2. Voeden het de juiste voeding. De kikker van Pacman bijt letterlijk uit meer dan het zou kunnen kauwen. Er zijn gevallen gemeld in het wild van Pacman kikkers sterven omdat zij probeerden om iets dat was gewoon te groot in vergelijking met hun lichaamsgrootte eten. Gebruik kleine muizen benen op de kleine kikkers, insecten en sprinkhanen te voeden voor het kleinbedrijf en volwaardig muizen voor de echt grote pacmans. Iets groter dan wat ze aankunnen geven kan fataal zijn voor de kikkers dus wees voorzichtig. Vergeet niet dat ze leven dingen ook - niet zomaar een willekeurige buitenissige dier dat moet worden bekeken als je je verveelt.
  3. Voeden de kikker ongeveer een keer per week. Ja, ze eet niet veel, maar zodra je er over nadenkt, ze echt eten veel in een portie. Omdat ze zijn koudbloedig, hun lichaam langer duurt om te verteren en verwerken wat ze aten.
  4. Reinig het aquarium eens per zeven tot tien dagen. De kikker zou uitwerpselen en urine ongeveer een keer voorbij in deze periode vanwege de zeer trage metabolische processen die het heeft. Dit zou ook de geur te houden van het aquarium van het krijgen uit de hand. Je zou niet willen dat de kikker te stinken je hele kamer of huis.
  5. Probeer nooit om een andere kikker in dezelfde aquarium. Deze kikkers zijn zeer territoriaal en ze zouden eigenlijk proberen om iets dat in het aquarium beweegt eten. Putting een kikker in hetzelfde aquarium zou eindigen in kannibalisme waarbij beide kikkers kunnen sterven.

Een kikker van Pacman is een zeer spannend en interessant huisdier te bezitten

Een kikker van Pacman is een zeer spannend en interessant huisdier te bezitten. Maar zorg ervoor dat u deze stappen, zodat u kunt het de zorg die het nodig heeft. Maak het thuis voelen en houd het goed gevoed.