E2y

Hoe de zorg voor een huis gekko

Huis gekko's worden zo genoemd vanwege hun vermogen om te leven in harmonie met de mens. Een volwassen huis gecko een gemiddelde grootte van drie inch en kan groeien zolang vijf centimeter. In gevangenschap, het huis gekko is gemakkelijk genoeg te onderhouden. In feite, kunnen ze leven van vijf tot tien jaar, zolang je weet hoe om goed voor hen.

Hier volgen enkele tips over hoe je een huis gekko te houden:

  • Zorg voor het huis gekko's met een hoge terrarium. Een terrarium is een kleine wereld die u wilt maken voor de gekko's. Het moet lang, bevat bodem en levende planten. Huis gekko's zijn boom, wat betekent dat ze vaak bomen, dus je moet hen de ruimte en kleine boom-achtige planten te klimmen en kruipen.
  • Ondergrond moet iets zijn dat vocht blijft worden. Shredded kokos, reptiel schors of zand zal doen.
  • Zorg voor accessoires voor het huis gekko om te klimmen en te verbergen. Place drijfhout, takken en levende planten en valse degenen in hun terrarium. Nog beter, geef ze plaatsen om te gaan verstoppertje reptiel grotten. U kunt ook kleine klei bloempotten.
  • Verander hun drinkwater elke dag. Doe het water in een ondiepe schaal en plaats deze in het terrarium. Maar liever huis gekko's drinken uit druppels op de bladeren.
  • Observeren dag en nacht geroerd. Dagtemperatuur moet tussen 24 en 32 graden Celsius of 75 tot 90 graden Fahrenheit, terwijl 's nachts, moet de temperatuur 18 tot 24 graden Celsius of 65 tot 75 graden Fahrenheit. U kunt een warmtemat onder het terrarium om de warmte te leveren of een warmtelamp te installeren. Overdag kunt u gebruik maken van blauwe reptiel bollen of witte gloeilampen. Voor 's nachts, kan warmte worden geleverd door rode' s nachts lamp.
  • UV-lampen kunnen worden geleverd. Hoewel huis gekko's niet echt nodig UV-verlichting, omdat deze zijn nachtdieren, deskundigen zeggen dat UV-verlichting is goed voor de gezondheid van de nachtdieren.
  • Weet wat uw huis gekko's voeden. Huis gekko's kunnen worden gevoed met diverse soorten insecten, zoals krekels, fruitvliegen, zijderups, kleine vliegen en af en toe een meelworm. Echter, voordat het voeden van deze insecten om uw huis gekko, het eerst de insecten voeden (bekend als darmen laden). Vergeet niet om deze insecten stof met calcium supplement twee tot drie keer per week, plus multivitamine een keer per week. Huis gekko's moeten worden gevoed voorkeur 's avonds. Jongeren kunnen worden gevoed elke dag terwijl volwassenen worden gevoed om de andere dag.
  • Houd vochtigheid niveau zestig-vijfenzeventig procent. Het sproeien van water in het terrarium zal houden vochtig.

Man huis gekko's is bekend dat ze territoriaal

Hoe de zorg voor een huis gekko. Zorg voor het huis gekko's met een hoge terrarium.
Hoe de zorg voor een huis gekko. Zorg voor het huis gekko's met een hoge terrarium.

Man huis gekko's is bekend dat ze territoriaal, dus zorg ervoor dat je genoeg van het verbergen van gebieden hebben als je wilt de mannelijke gekko's om samen te leven in een terrarium. Vrouwen, daarentegen, gaat het erg goed met elkaar. Als u een grotere kooi voorzien in een groep van gekko's, doe het dan. Aangezien deze kan groeien tot vijf centimeter, kan een kleine groep te kijken en voelen druk in een twintig-liter groot terrarium. Houd deze tips in gedachten en veel plezier het verzorgen van uw huis gekko.