E2y

Hoe de zorg voor een gehandicapte konijn

Konijnen zijn een van de leukste dieren te hebben als een huisdier. Zorg voor een gehandicapte of een gedeeltelijk verlamd konijn kan veel tijd, inspanning, aandacht en geduld. Er zijn veel dingen die je moet overwegen in de zorg voor een gehandicapte konijntje.

  • Je hebt te zetten in overweging dat je arme konijntje psychologisch kan worden beïnvloed. Het heeft tijd nodig om aan te passen en comfortabel in bewegen met een handicap lichaamsdeel.
  • Huiskonijnen zijn gewoonlijk onafhankelijk. Nu als je gaat om volledige zorg te dragen voor een gehandicapte konijn, in gedachten altijd houden aan uw huisdier zorgvuldig te benaderen en draag het voorzichtig omdat het niet wordt gebruikt bij te veel menselijke interactie.
  • Je kon handdoeken of oude schone sokken te gebruiken als 'bumper bewakers "te wikkelen rond de harde gebogen of scherpe randen op je meubels. Deze methode vermindert de kansen voor uw huisdier om meer verwondingen in uw huis te verwerven. "U" vormige reizen kussens zijn ook goed "bumpers" want het is comfortabeler dan gewikkeld stof. Uw huisdier kan ook handdoeken gebruiken als een comfortabel bed om op te slapen. Het enige probleem is dat het konijn kon krijgen haar benen verstrikt van de handdoek als het niet goed is geplaatst.
  • Het hebben van een liter doos als uw huisdier konijn rustplaats is een andere kwestie. Uw huisdier zou kunnen hebben een harde tijd om binnen haar liter doos vanwege zijn handicap. Een goede suggestie voor dit soort problemen is ofwel passen de kattenbak tot een lage opkomst van binnenkomst hebben of een nieuwe kopen liter doos met eenvoudiger toegangspunten.
  • Maak een konijn kooi of te wijzigen zijn oude kooi zodat uw huisdier een meer comfortabele plek om te wonen in zou hebben. Bij de samenstelling van een konijnenhok, kunt u kiezen voor een kubus (gemaakt van karton of fly board) en gebruik touwtje kabels te binden samen. Dan kunt u een plastic hoes gezet als de basis van de kooi om de tegels te beschermen tegen plassen en vuil. Gebruik een dun blad van stof en plaats het op het bovenste gedeelte van de kooi voor het blokkeren van het licht als uw huisdier meer rust nodig.
  • U kunt kranten zetten op de top van de basis plastic deksel voor eenvoudiger afval verzending, het maken van uw konijnenhok een schoner is. U kunt wol op de rest van de resterende ruimte van de kooi om het een koelere uitstraling.
  • Niet te veel voorwerpen nooit in de kooi omdat uw huisdier kan een harde tijd bewegen binnen zijn huis te hebben en misschien zelf verwonden. Schik de objecten (water dispenser, konijn snackautomaat, speelgoed, enz.) op een manier die het konijn gemakkelijk kon bewegen en werken zijn weg op een van de huisdier feeders.
  • Je moet extra voorzichtig zijn bij het reinigen van uw gehandicapte huisdier. Draag uw huisdier voorzichtig en zet het in een schone kom gevuld met genoeg water om vacht van het konijn te spoelen. Wees voorzichtig bij het wassen van de gebieden of lichaamsdelen die letsels hebben, zodat het konijn niet zou strijd.
Hoe de zorg voor een gehandicapte konijn. Je kon handdoeken of oude schone sokken te gebruiken als 'bumper bewakers "te wikkelen rond de harde gebogen of scherpe randen op je meubels.
Hoe de zorg voor een gehandicapte konijn. Je kon handdoeken of oude schone sokken te gebruiken als 'bumper bewakers "te wikkelen rond de harde gebogen of scherpe randen op je meubels.

Met al deze liefdevolle verzorging die u te dienen aan uw handicap konijn, zal de dag komen dat je zult het zien zo gelukkig als maar kan ondanks zijn handicap.