E2y

Hoe de zorg voor een dove hond

Geef uw hond zijn vertrouwen terug


Als u een van de goedhartige eigenaars van een slechthorende hond, moet u de onderstaande stappen te lezen. Zorgen voor een dove hond vergt veel geduld en aandacht voor detail om uw pooch te geven van de kwaliteit van het leven dat hij verdient. Volg de onderstaande stappen om het comfort en de veiligheid van uw speciale behoeften hond te behouden.

Stap 1

Hoe de zorg voor een dove hond. Zoek een gemeenschappelijke taal.
Hoe de zorg voor een dove hond. Zoek een gemeenschappelijke taal.

Bereid uw tuin. Om uw gehoor gestoorde hond veilig, is het een goed idee om schutting in uw tuin. Uiteraard hebben van hem vrij rondlopen zal moeilijk blijken te zijn, omdat hij niet in staat om te reageren op het horen van zijn naam riep.

Stap 2

Zoek een gemeenschappelijke taal. Of u en uw huisdier handsignalen die u hebt gemaakt, of je gebruikt tekenen van Europese gebarentaal, moet je een veel voorkomende vorm van communicatie met uw pup. Leer hem een paar borden op een tijd en je zal 'spreken' in een mum van tijd.

Stap 3

Gebruik je lichaam. Je lichaam taal zal zeer belangrijk om uw hond als hij niet in staat om de toon van uw stem te horen. Als u begroeten hem de morgenster, moet je een veer in je stap. Als u wilt hem om te komen in het huis, moet uw aanwezigheid te bevelen en gezaghebbend.

Stap 4

Geef uw hond zijn vertrouwen terug. Moedig zijn andere zintuigen.
Geef uw hond zijn vertrouwen terug. Moedig zijn andere zintuigen.

Get opgeleid. Overleg met uw dierenarts en de dierenwinkel om te zien of er sprake is van lokale bronnen voor eigenaren van dove huisdieren. Aankoop boeken die zal je leren tekenen te gebruiken met uw hond en zorg ervoor dat de andere leden van uw familie te informeren over de unieke behoeften van uw huisdier. Het is vooral belangrijk voor u om kinderen in het gezin te voeden, want deze kunnen in eerste instantie worden verward over bijzondere waardevermindering van uw hond.

Stap 5

Moedig zijn andere zintuigen. Honden met een auditieve handicap zal gaan vertrouwen op zijn andere zintuigen te maken voor het verlies van het gehoor. Honden zullen sterk afhankelijk zijn van hun reukvermogen. Stimuleer het gebruik van deze zin door het spelen van het bijhouden van games in het huis en erf.

Stap 6

Gebruik een zachte aanraking. Om niet je doof pooch schrikken, maken er een punt om voorzichtig hem aanraken wanneer u hem benaderen. U kunt zelfs flikkeren licht als je een kamer om hem op de hoogte van uw aanwezigheid.

Stap 7

Get extern advies. Zoekt de hulp van een gehoorzaamheid trainers in uw omgeving die ervaring opleiding dove honden hebben.