E2y

Hoe de zorg voor dwerggeiten

Zorg voor een goede voeding, onderdak en levensstijl voor uw geiten - Hou ze gezond en gelukkig!

Zorg voor dwerggeiten is niet zo verschillend van zorg voor andere soorten geiten of andere dieren dat betreft, maar in kleinere porties. Dwerggeiten hebben voedsel, water en onderdak, net als de rest van ons.

Juiste voeding bestaat uit:

Hoe de zorg voor dwerggeiten. Granen zoals haver, maïs, geit rantsoen, en zoete voeding.
Hoe de zorg voor dwerggeiten. Granen zoals haver, maïs, geit rantsoen, en zoete voeding.
 1. Granen zoals haver, maïs, geit rantsoen, en zoete voeding. Het is belangrijk om geit rantsoen en zoete voeding om ervoor te zorgen dat ze de vitaminen en mineralen die ze nodig hebben. Elke Pygmy geit moet worden gevoed ¼ kopje graan tweemaal daags. Grain moeten worden gevoed in een trog van de grond om het graan te voorkomen dat vervuild door de geiten.
 2. Hak kunnen bestaan uit alfalfa hooi en gras hooi. Het voeden van alfalfa hooi is belangrijk voor het ruwvoer en calcium die het biedt, en gras is een uitstekende bron van ruwvoer en vitamine A. Het is belangrijk om hooi te voeden in een hooi trog gelegen langs de grond waar het niet kan worden bevuild door de geiten.
 3. Een mineraal / zout blok moet ook beschikbaar zijn en moet af zijn van de grond ook.

Water is belangrijk voor de geiten de gezondheid:

 1. Moet altijd water beschikbaar te allen tijde.
 2. Moet worden schoon mogelijk en vervangen wanneer.
 3. Het moet in een emmer, gelegen langs de grond, maar binnen het bereik van de kleinste geiten in de kudde.

Shelter kan van alles zijn van open grasland naar schuur kramen zijn. Eisen die het beste bij dwerggeiten zijn:

Zorg voor een goede voeding, onderdak en levensstijl voor uw geiten - hou ze gezond en gelukkig! Hak kunnen bestaan uit alfalfa hooi en gras hooi.
Zorg voor een goede voeding, onderdak en levensstijl voor uw geiten - hou ze gezond en gelukkig! Hak kunnen bestaan uit alfalfa hooi en gras hooi.
 1. Een structuur die hen buiten houdt van de zon, wind, regen en kou.
 2. Een grasland, die goed forbs, bladeren en planten, zoals paardebloemen en klaver, of borstels en wijnstokken, niet alleen grassen biedt.
 3. Het type van het schermen wordt gebruikt is ook van belang. Het is het beste om te gebruiken 48 "vee draad, want het is sterker en gaat langer mee dan andere soorten draad.

Andere zorg die dwerggeiten nodig omvat:

 1. Vaccinaties, zoals de 3-weg geit vaccinatie dat type C & D perfringens van Enterotoxemia en Tetanus omvat, jaarlijks moet worden gegeven.
 2. Wormen, zoals Ivermectine en Panacur, dient te worden gegeven om de 3-4 maanden.
 3. Dwerggeiten moeten hun hoeven bijgesneden om de 2 maanden of zo.

Deze geiten zijn erg leuk om naar te kijken, in het bijzonder de kinderen en jongeren doet en dollar. Ze genieten van het spelen, net als elke geit, dus houden ze vermaakt is enigszins belangrijk. Om dit te doen, plaatst u een picknicktafel met banken in hun pen en kijk hoe ze doet alsof het een berg als ze heen en weer springen. Ze genieten ook van rotsen en keien die groot genoeg zijn voor hen om op te klimmen en springen. Deze items zullen houden ze zich uren kunnen vermaken, en meestal iemand die kijkt naar hen.