E2y

Hoe de zorg voor betta vis: betta vis eten

Tips voor het reinigen van betta vis tanks en meer

Betta vis zijn flashy kleurrijke vissen met veel vim en kracht. Omdat ze bestaan van nature in kleine modderpoelen en kan slok lucht uit het water oppervlak, zijn ze zeer geschikt voor kleine vissen kommen. In sommige situaties kunt u samen huisvesten van een of meer in een groter aquarium. Bedenk dat als mannelijk Betta kunnen krijgen om elkaar te zullen vechten. Vechten veroorzaakt ernstige stress en de zwakkeren kunnen lijden sterfelijk verwondingen. Dit artikel bevat tips over Betta vis zorg om u te helpen geven jou het beste leven mogelijk te maken.

Uitgebreide ebook op betta vis, tevredenheid gegarandeerd
De zorg voor betta vis
  1. Feed licht en dagelijks. Er zijn verschillende commerciële preparaten van Betta vis eten op de markt die goed werken. Voeg rode muggenlarven als af en toe een traktatie.
  2. Na een paar minuten, verwijder niet opgegeten voedsel. Niet gegeten voedsel achtergelaten in het aquarium of viskom kunnen rotten en vervuilen het water die stress of de dood van uw vissen. Dit is vooral belangrijk als u gebruik maakt van een van de zeer kleine vis kommen vaak verkocht voor gebruik met Betta. Met een grotere tank is een meer vergevingsgezind optie. Er zijn zelfs gecompartimenteerd producten die hangen aan de binnenkant van uw tank te staan huisvesting elke vis in afzonderlijke compartimenten.
    Ontdek de vreugde van Breeding Betta Fish!
    Veredeling en Zorg voor Betta Fish
  3. Inspecteer vinnen, kieuwen en de algehele uitstraling op tekenen van stress of een infectie. Behandel de symptomen die u vinden met medicijnen verkrijgbaar bij uw plaatselijke dierenwinkel.
  4. Controleer het waterpeil. Dit is zeer belangrijk als u gebruik maakt van een kleine Betta kom. Zelfs als je een plastic compartiment in een groter aquarium te gebruiken, zal het erg worden gemonteerd in de buurt van het oppervlak. Dit betekent dat is onderworpen aan verdamping sneller dan de tank als geheel.
  5. Voeren routine water verversen. Je moet het water te veranderen in uw Betta vis tanks, net zoals u dat doet voor een ander soort vis. Als je je Betta in een grotere tank met andere vissen zal dit gemakkelijk te doen als onderdeel van uw routine tank onderhoud. Als u een kleine kom, een kruik schoon te houden, de-gechloreerde nabijgelegen leidingwater. Dit zal helpen vergemakkelijken routinematige water verversen en ervoor te zorgen dat water beschikbaar is naar boven uit de kom te halen voor verdamping.
  6. Houd een logboek bij om ervoor te zorgen dat u een regelmatig schema onderhouden. Dit is vooral handig voor gezinnen en kan overvoeding te voorkomen door mensen die misschien niet weten of de vis is nog gevoed.
Hoe de zorg voor betta vis: betta vis eten. De zorg voor betta vis.
Hoe de zorg voor betta vis: betta vis eten. De zorg voor betta vis.

Nu kunt u de zorg voor Betta vis. Tot slot, zal mannetjes zijn op hun meest actieve en aantrekkelijke als het wordt bewaard in het zicht van andere mannetjes. Een paar kommen gehouden naast elkaar of een gecompartimenteerde in-tank-display is heel fascinerend. Als u deze stappen om ervoor te zorgen dat uw Betta Betta of gezond te blijven en krachtig.