E2y

Hoe de zorg voor aquarium meervallen

Aquarium meervallen zijn populair in aquaria vele visliefhebbers 'want ze eten alle vuiligheid en kan echt zeer aantrekkelijk en hyperactief als ze bewegen rond het aquarium en te groeien tot hun volle potentieel. Van de verschillende rassen, heeft de cory meerval aan populariteit gewonnen en is een nietje in de meeste aquaria omdat ze betaalbaar zijn, weinig onderhoud en gemakkelijk te verhogen. Hier zijn de stappen in de zorg voor uw aquarium vissen, of het nu een cory type of niet:

  1. Water habitat. Ze houden van de neutrale soort water het beste. U kunt laten leven in de alkalische of licht zure soorten water, maar als je echt wilt dat ze de beste faciliteiten hebben, zal u ervoor kiezen om ze te laten in de neutrale wateren meer zwemmen.
  2. Temperatuur. Meerval voor aquaria zoals koud water, waardoor het zeer rendabel voor u om ze te mengen met vissen die zijn vriendelijk en in staat om te overleven in de relatief koude wateren.
  3. Voeden. Ze eten alles, van vlokken naar vis pellets, waardoor ze een favoriet van pragmatische vis eigenaars maakt. Je kunt gewoon laat ze zelf voor het grootste deel en ze zullen voeden met alles dat kan in aanmerking komen als meerval voedsel in de hele omgeving van het aquarium.
  4. Omgeving variëteit. Laat de meerval te plaatsen om te verkennen en zwerven vaak hebben.
  5. Verlichting. Aquarium meervallen niet van de schijnwerpers die veel. Zorg ervoor dat je plekken waar ze zich kunnen verstoppen van tijd tot tijd. Donkere plaatsen zoals achter rotsen en over het algemeen lage lichtomstandigheden zijn het meest gunstig voor uw meerval.
  6. Ruimte vraagstukken. Meerval kan echt groeien tot grote maten, dus zorg ervoor dat je ze een veel ruimte. Voorkom verstikking door uw aquarium huisdieren tussenruimte dienovereenkomstig. Als je het kunt veroorloven, vernietiging van een aparte ruimte voor uw aquarium meervallen. Als u uw meerval van de ruimte te ontnemen, worden ze agressief en voeden met andere kleine vissen.
  7. Compatibiliteit. Het goede ding over aquarium meervallen is dat ze niet echt zo agressief, tenzij geprovoceerd door andere vissen. Anders dan voor zichzelf te verdedigen, meervallen zijn erg vriendelijk in het aquarium en kan samengaan met veel aquariumvissen types.
  8. Fokkerij. Gravel is de beste plek voor het bakken of meerval eieren om hun gevoelige vormen leggen voordat groeien in vis. Maar zorg ervoor dat er niet te veel grind dat de zwakkere bak zal houden van het opkomende uit het grind en groeien tot een meerval. Je zult weten wanneer het is hoog tijd voor te bereiden op een voedingsbodem als je je meerval tentoonstellen rusteloosheid en dat de twee meervallen zijn wrijven met elkaar.
  9. Nocturnal. Stel je voeding schema 's nachts omdat deze vissen zijn vrij nachtdieren in de natuur. Het beste is om ze te mengen met vissen die ook hetzelfde lichaam klok, zodat er geen problemen of problemen dan ook met mate van activiteit.
Hoe de zorg voor aquarium meervallen. Water habitat.
Hoe de zorg voor aquarium meervallen. Water habitat.

U kunt uw netwerk van meervallen uit te breiden in uw aquarium op voorwaarde dat je in staat bent om ze goed te fokken en hebben genoeg containers om al de bak te houden inch