E2y

Hoe de zorg voor angel fish

Angel vis is ook bekend als pterophyllum

Angel vis is ook bekend als pterophyllum. Het behoort tot de familie van cichlidae, de meest voorkomende en een van de populaire aquariumvissen. Het wordt vaak gevormd als een cichliden, maar is sterk zijdelings samengedrukt, met ronde lichamen en langgerekte driehoekige rugvin en de anale vinnen. Een goed verzorgde maanvissen kunnen leven tot vijf tot tien jaar. Als je weet hoe de zorg voor hen, zullen ze er prachtig uit in hun aquarium en ze zullen lang duren.

Hoe de zorg voor angel fish. Setup van de tank - het opzetten van een tank met een goede filter en een verwarming.
Hoe de zorg voor angel fish. Setup van de tank - het opzetten van een tank met een goede filter en een verwarming.

Hier zijn een aantal eenvoudige manieren om de zorg voor een engel vissen:

  • Tankgrootte - kies een tank die is breed en hoog genoeg zijn om de genoemde engel vis bevatten. Het is omdat engel vis kan groeien tot 15 cm in diameter en hun vinnen groeien voor ongeveer 9-10 centimeter of 25 centimeter lang.
  • Setup van de tank - het opzetten van een tank met een goede filter en een verwarming. Deze twee dingen zijn zeer essentieel voor de gezondheid van de vissen. Angel vis graag verstoppen in kleine ruimtes. Gebruik veel planten voor hen om te leven en te verbergen in - het maakt niet uit of het plastic of levende planten. Indien de inrichting is te schaars de maanvissen zullen vaker verbergen en zal meer vatbaar voor ziekte en stress geworden.
  • Kwaliteit van het water - de kwaliteit van het gebruikte water in een aquarium is zeer essentieel voor de gezondheid van de vissen. In sommige boeken, zult u merken dat het raadzaam is om een lage pH (lager dan 7,0) water te gebruiken. Dit is de exacte pH van oorspronkelijke broedplaats een engel vissen in Zuid-Europa. De meeste engel vissen zijn tank gefokt en flexibeler te hoge pH-waarde op basis van water. Een water pH cijfer 7,0-7,8 zal geen problemen veroorzaken aan het vissen, zolang je het klimaat van het water te behouden. Zorg ervoor dat het gebruikte water in de tank heeft geen sporen van ammoniak en nitraat. Houd de temperatuur van het water tot 77 tot 80 graden Fahrenheit of 24-27 Celsius - lage temperatuur kan een vis ziekelijk maken.
  • Feeding - vlok gecommercialiseerd eten is goed voor vissen, met inbegrip van verse of diepgevroren blackworms, kleine garnalen en muggenlarven. Zorg ervoor dat u niet over-de vissen voeren, dit zal hun leven verkorten en problemen in hun gezondheid veroorzaken.
  • Vis compatibiliteit - engel vissen zijn monogaam, de mannelijke vissen vaakst aanvallen op andere mannetjes die oogje op hun partner in dezelfde tank. Als andere vissen in de tank aanwezig zijn, zoals tetra's en andere vormen van kleine rassen van vissen, moet je ze scheiden voor ze kunnen angel visvoer geworden. Als u wilt andere kleine vissen in de bak gezet, kiest u de soort vis die gedijen in groepen.
  • Klasse van angel fish - kies het soort engel vissen met ronde lichamen, heldere ogen, en goed gevormde vinnen. Angel vis met rode ogen zijn gekruist met andere wilde vissen, ze zijn agressiever en sterker dat normaal angel vis. Er zijn verschillende soorten angel vis - zoals koi, zilver, pearlscale, en half-back, goud en zwart. Ze zijn allemaal dezelfde vis maar ze zijn gefokt met bepaalde attributen. Dezelfde zorg als van normale angel vis nodig is.
  • Acclimatiseren - acclimatiseren is erg belangrijk. Engel vissen zijn zeer gevoelig in drastische veranderingen in het water waarin ze leven Zorg ervoor dat de pH van het water te controleren en elimineren aanwezigheid van nitraten en ammoniak. Met de "net en dump" methode om de vissen in de bak overbrengen zal doden.

Gezien de gegeven tips om succesvol te zorgen voor een engel vissen, dan kunt u ook toepassen aantal van de stappen naar andere vissen. Het hangt af van het ras en de habitat van een vis om zijn behoeften te variëren.