E2y

Hoe de moeder van de bruid

Er zijn maar weinig gebeurtenissen spannender dan een bruiloft, maar soms, emoties hoog oplopen en kan een negatieve invloed hebben op het gedrag van mensen hebben. Het plannen van een bruiloft, in het bijzonder die van een volwassen kind, kan een bitterzoete ervaring voor een moeder, die kan worden verscheurd tussen de vreugde van het zien van haar dochter als ze loopt door het gangpad en de pijn van het loslaten van haar baby meisje te zijn.

Stap 1

Ondersteuning bieden. Bruiden worden vaak benadrukt. Tussen begroting betreft, een lange lijst van to-do's, en zorgen over het proberen om iedereen te behagen, veel bruiden-to-be vinden dat het plannen van hun bruiloft is meer werk dan plezier. Waar mogelijk bieden zowel emotionele steun en hands-on te helpen bij elke stap van de weg, vanaf de aanvankelijke planning tot de grote dag.

Stap 2

Wees eerlijk. Sommige ouders zijn in staat om de financiële en / of hands-on hulp bij hun kinderen bruiloften, maar andere niet. Als je kunt en wilt helpen voor het huwelijk van uw dochter te betalen, is het waarschijnlijk te worden gewaardeerd, maar het is zeker niet nodig. Het belangrijkste is dat je vooraf over uw bereidheid om te helpen, zodat je dochter niet werkt onder een valse aannames.

Stap 3

Hoe de moeder van de bruid. Ondersteuning bieden.
Hoe de moeder van de bruid. Ondersteuning bieden.

Luister meer dan je spreekt. Hoewel dit kan moeilijk zijn om te doen, bedenk dan dat dit je dochter de bruiloft, niet de jouwe. Op het einde, het maakt echt niet uit als je niet van haar jurk, bloem selecties, of receptie locatie. Heck, het maakt echt niet uit als je niet goed te keuren van de man die ze heeft gekozen om te trouwen. Dit is haar dag, dus doe je best om te luisteren naar wat het is dat ze wil en doe alles wat je kunt om te helpen uw dochter droom bruiloft werkelijkheid te laten worden.

Stap 4

Go with the flow. Dingen zijn gebonden aan mis gaan, maar als de moeder van de bruid, je kunt helpen om de dingen lopen zo soepel mogelijk te houden door zich flexibel en onderhouden van een goede houding. Last minute wijzigingen zijn aan de orde, net als kleine mix-ups, maar als je in staat zijn om je verstand te houden over u, uw dochter zal meer kunnen richten op het grote geheel en niet overweldigd wanneer de dingen niet precies gaan volgens plan.

Stap 5

Wees de grotere persoon. Familie relaties zijn vaak ingewikkeld en goed of slecht, kan emoties snel uit de hand als iedereen niet bewust van hun gedrag. Wanneer je in de verleiding om uw humeur flare laten of dat je nodig hebt om te spreken voelen, bedenk dan dat je acties gevolgen zal hebben voor een van de belangrijkste dagen in het leven van uw dochter te hebben.

Luister meer dan je spreekt. Wees de grotere persoon.
Luister meer dan je spreekt. Wees de grotere persoon.

Weet je nog toen ze een klein meisje was en keek naar je met die vertrouwde ogen? Picturing dat gezicht zou u moeten helpen in elke gedachte van smet werpen op deze ervaring beteugelen door jezelf te gedragen in een minder dan ideale manier.

Stap 6

Maak goede herinneringen. Veel kleine meisjes dromen over hun trouwdag, afbeelden alles van de perfecte jurk voor een idyllische locatie huwelijksreis. Terwijl enkele opgroeien tot de prinses stijl, sprookje huwelijken van hun jeugd dromen, de herinnering aan hun trouwdag blijft bij vrouwen voor de rest van hun leven, dus zorg ervoor dat die herinneringen zijn gelukkigen is een geschenk op zich. De tijd nemen om speciale momenten te delen en toedienen van de ervaring met licht en gelach zal uw dochter de bruiloft van een dag zal ze voor altijd koesteren te maken.

Stap 7

Express uw liefde. Meeste mensen vrij hun liefde te betuigen aan hun jonge kinderen, maar sommige houden terug een beetje als hun kinderen worden geteeld. Ieder van ons, geen onze leeftijd, voordeel uit van de wetenschap dat we belangrijk voor mensen om ons heen, dus moet moeders open en expressief over de liefde die zij voelen voor hun kinderen. Het vertellen van je dochter, dat je van haar houdt en zijn trots op haar zal zeker helpen haar om haar trouwdag herinneren met warmte en geluk.