E2y

Hoe de kat urine schoon te maken

Laten we eerlijk zijn

Laten we eerlijk zijn. Maakt niet uit hoe schattig en lief katten zijn, kunnen hun urine net ongelofelijk stinkende. En het wordt nog lastig als ze toevallig om te plassen op het tapijt!

Hoe de kat urine schoon te maken. Materialen die je nodig hebt.
Hoe de kat urine schoon te maken. Materialen die je nodig hebt.

Hier zijn enkele tips over hoe je kunt schoonmaken van uw kat urine.

 • Materialen die je nodig hebt:
  • Lorren
  • Water
  • Azijn
  • Zuiveringszout
  • Waterstofperoxide
  • Vloeibaar afwasmiddel
 • Dep zoveel mogelijk van de urine zo snel mogelijk. Zodra u de plas urine, lopen voor de dichtstbijzijnde doek of papieren handdoeken te zien. Afhankelijk van hoe groot de plas is die u nodig heeft een dikkere doek. Gebruik een paar handschoenen om uw hand en slippers of schoenen te beschermen, zodat je zou er niet op staan. Laat de urine slok via de lap totdat je bijna niet kan niet de lap nat. Als je weet dat er een urine op uw tapijt, maar kan het niet vinden, dan kunt u gebruik maken van een zwart licht te houden.
 • C reate een azijn mengsel. Azijn is een populair oplosmiddel dat ook bekend staat om bacteriën te doden. In een kleine container, combineer 2 kopjes warm water en ¾ kopje witte azijn. Meng goed. Giet deel van het mengsel op de vlek. Laten inwerken het tapijt voor 5 minuten. Ongeacht of u te maken met een oude of nieuwe vlek, deze stap is zeer belangrijk om te doen.
 • Maak een baking soda mengsel. In een aparte container, meng 1 eetlepel zuiveringszout, 16 oz. van waterstofperoxide, en 1 theelepel afwasmiddel. Roer met een plastic lepel. Zodra de baking soda is opgelost, breng de oplossing in een spray fles. Spuit een aantal over de urine gebied, maar niet schrobben het. Laat het aan de lucht drogen gedurende 1 uur. Als waterstofperoxide kan soms leiden tot verkleuring, probeer dan om een kleine hoeveelheid van de oplossing te plaatsen in een klein gebied van het tapijt en kijk of het zal zeker effect van kleur van het tapijt hebben. Als dat zo is, kunt u ervoor kiezen om een royale hoeveelheid zuiveringszout in het gebied in plaats daarvan strooien. Daar te houden voor een paar uur.
 • Laat het tapijt volledig drogen. Zodra het tapijt volledig droog is van de azijn en zuiveringszout oplossing, uw stofzuiger te pakken en te gebruiken over het tapijt. Dit moet zuigen resterende zuiveringszout in het gebied.

U kunt nu ontspannen en genieten van een geur-vrij en goed-als-nieuw tapijt.

Als u hebben opgemerkt dat uw kat is het urineren op dezelfde plek

Als u hebben opgemerkt dat uw kat is het urineren op dezelfde plek, is het mogelijk dat uw kat kan nog steeds de urine ruiken van voor. Dat is waarom is het erg belangrijk dat u de plek schoon te maken zo goed mogelijk zo vroeg mogelijk. Als dit niet stopt, giet meer bakpoeder in het gebied en laat het zitten voor 1 week voordat u.

Volgroeide katten meestal niet urineren in het huis

Volgroeide katten meestal niet urineren in het huis. Als dit niet een veel voorkomende gedrag voor, wilt u misschien uw dierenarts te raadplegen. Het is mogelijk dat uw kat een aantal blaas-of nierprobleem heeft.