E2y

Hoe de kat de behandeling van kanker met lijnzaad

Kanker is een ziekte steeds vaker bij mensen tegenwoordig door de toename dragen toxinen in onze omgeving. Mensen zijn bang het verwerven van het en zo doen katten. Ja, je leest het goed. Katten kunnen kanker krijgen ook. In feite zijn alle dieren kan. Katten, net als mensen, moeten bepaalde soorten voedsel om hen te beschermen tegen het ontwikkelen van kanker. Voedingsmiddelen rijk aan een fyto-oestrogeen genaamd lignine, omega-3 vetzuren, en ALA of alfa linoleenzuur moet vermengd worden in hun maaltijden, omdat deze stoffen zijn voedzaam en bieden optimale bescherming tegen kanker. Een fantastische bron van deze stoffen is lijnzaad of op zijn minst zijn olie-extract. Meng de olie-extract met een paar meer dingen en je zal een krachtige kanker killer effectief te doden en te voorkomen dat katten kanker.

Verzamel de spullen. Oke

Hoe de kat de behandeling van kanker met lijnzaad. Verzamel de spullen. oke.
Hoe de kat de behandeling van kanker met lijnzaad. Verzamel de spullen. oke.

Verzamel de spullen. Oke, first things first, om de kanker te bestrijden oplossing verzinnen, moet u alle benodigde ingrediënten te verzamelen. De meeste, zo niet alle, kunnen de ingrediënten in de meeste boodschappen en supermarkten. Lijnzaadolie extract en lijnzaad worden nu verkocht in diverse grote supermarkten en een aantal speciaalzaken. Nu, alles wat je echt nodig hebt is de olie-extract, maar het gooien in de werkelijke lijnzaad in de mix kan alleen maar helpen uw inspanningen. Afgezien van deze belangrijkste ingrediënt, moet u sommige organische, vetarme cottage cheese, magere of vetvrije melk en honing te krijgen. Als je niet kunt deze vinden in uw lokale supermarkten en boodschappen, dan kunt u altijd online bestellen. Er zijn tonnen van websites die deze consumentenproducten. Zij zullen direct verzenden naar uw deur.

Maak het brouwsel. Het recept voor de kat kanker reinigingsmiddel is eigenlijk vrij eenvoudig. Echter, moet u eerst het gewicht van uw kat te bepalen, omdat dit zal bepalen hoeveel olie-extract u nodig heeft. Een goede vuistregel hiervoor is 1 tot 3 eetlepels van de olie per 50 kilo. Omdat uw kat gewicht is veel lager is dan 50 kilo, dan hoeft u alleen maar 1 eetlepel. Hoe dan ook, gooien in 1 en ½ eetlepels kwark en melk in een kom. Voeg 1 eetlepel honing en 1 eetlepel lijnzaadolie extract. Als u in staat waren om lijnzaad te krijgen, gooi dan 1 en ½ eetlepel van deze in de mix ook. Zorg ervoor dat de lijnzaad u toevoegt is voordat zijn geslepen aan het mengen. Meng voor ongeveer een minuut totdat het brouwsel wordt dik en stroperig.

Voed uw kat. Sommige katten zullen dit mengsel niet graag uit de get-go. Uw kat kan vallen in dezelfde categorie als goed. In ieder geval proberen om uw kat te voeden het mengsel direct. Als ze ontkent het of verlaat het nu, dan kunt u te dwingen te voeren aan haar. Giet deel van het mengsel in een naaldloze injectiespuit en de werking voeding mengsel haar doorheen. Als je niet van kracht voeden, dan kunt u proberen om het te mengen in met maaltijd van uw kat, zoals tonijn en kattenvoer.

Samen met zijn kanker voorkomen en bestrijden van effecten, zult u merken dat uw kat zal een glanzender jas, levendiger ogen en letterlijk meer energie te hebben elke dag. Dit zijn enkele van de bijwerkingen van het mengsel, waardoor het heel krachtig en effectief.