E2y

Hoe de baby kuikens te verhogen

Kuikens goede huisdieren of kan worden verhoogd voor voedsel

Kuikens goede huisdieren of kan worden verhoogd voor voedsel, en net als elke andere jonge dieren, zal enige aandacht nodig hebben om deze te verhogen naar volwassenheid. Voordat u een kuiken kopen en besluit om het zelf te verhogen, lees dan de volgende informatie om u te helpen de slag te gaan. Hier is hoe de baby kuikens te verhogen.

Hoe de baby kuikens te verhogen. Bereid uw broedmachine.
Hoe de baby kuikens te verhogen. Bereid uw broedmachine.
  1. Bereid uw broedmachine. Dit is waar de kuikens zal worden geplaatst, zodat ze niet afdwalen. Het kan een kartonnen doos of een bad waar u kunt een warmtelamp boven het zijn. Jonge kuikens dienen bij de warmtelamp worden bewaard als ze jong zijn, zodat ze niet koud krijgen en sterven. Er moet voldoende ruimte voor de kuikens om te bewegen zijn. Laat ongeveer twee vierkante meter per kuiken.
  2. Wanneer u naar huis te brengen van de kuikens, dip hun snavel in het water om hen te helpen wennen aan hun nieuwe omgeving. Je mag aaien dan voorzichtig plaatsen in de broedmachine.
  3. Controleer de temperatuur. Houden van de kuikens warm is kritiek in de eerste paar weken. De warmtelamp moet een 250watt lamp zijn. Gebruik een rode lamp. De kuikens moeten in de broedmachine te leven tot ze ongeveer zes weken oud. Echter, elke week, verlagen de temperatuur zodat ze langzaam te wennen aan de buitentemperatuur. Als u merkt dat alle kuikens rechtstreeks verzameld onder de lamp, betekent dit dat ze koud dus laten zakken. Als ze proberen om af te stappen van de lamp, betekent dit dat ze te warm dus til hem een beetje.
  4. Krijg een kuiken en kleinbedrijf feeder-en waterbak. Grotere zal niet morsen bevatten en de kuikens kunnen het te krijgen en laat uitwerpselen in hun voedsel-en watervoorziening.
  5. Gebruik grenen houtkrullen voor het beddengoed van de kuikens. Stukken van hooi kan te groot voor hen zijn als ze nog klein zijn.
  6. Houd de omgeving schoon. U wilt voorkomen "plakken up", een aandoening waarbij de ontlasting van de kuikens opstapelen en kan eventuele ventilatieopeningen blokkeren. Laat de kuikens wentelen in hun eigen uitwerpselen dus hou de verpakking schoon.
  7. Verkrijg de beste kwaliteit graan je kunt veroorloven. Volg de instructies van de fabrikant voor de aankoop van het voer. Het soort voer je koopt hangt af van de leeftijd van de kuikens.
  8. Overwegen als u de kuikens vitaminen of andere supplementen zal geven.
  9. Houd andere dieren uit de buurt van uw broedmachine, vooral honden en katten.
  10. Wanneer de kuikens zijn minstens vier tot zes weken oud, kan u ze overbrengen naar de coop. Houd ze in de coop voor een paar dagen, zodat ze wennen aan hun nieuwe omgeving. Echter, je laat ze vrij buiten, zodat ze vrij zijn bereik rondlopen. Laat ze genieten van het buitenleven en opwarmen in de zon.

Geef je kuikens juiste zorg

Geef je kuikens juiste zorg. In een paar weken, zal je merken dat ze snel groeien. U kunt besluiten om ze als huisdier of als ei kippen.