E2y

Hoe de baby kikkers identificeren

Kikkers zijn geweldig amfibieën

Kikkers zijn geweldig amfibieën, of dieren die kunnen leven zowel op het land en water en in een verscheidenheid van instellingen klimaat en milieu. Ze leggen hun eieren op het water. Deze kleine foam-achtige eitjes dan uitkomen in babykikkers, genoemd kikkervisjes. Binnen 1 of 2 maanden, deze kleine waterdieren, die staarten en kieuwen hebben vervolgens metamorfoseren in kikkertjes. Ze worden meer kikkerachtige dan fishlike. Kikkertjes worden beschouwd als de ware babykikkers omdat ze niet larve meer. Met een basiskennis van de verschillende soorten kikkers, baby kikker identificatie is een gemakkelijke taak. Hieronder zijn stukjes van algemene informatie over hoe de baby kikkers te identificeren.

 • Bestudeer hun fysieke verschijning.
  • Op hun kikkervisje stadium hebben ze nog steeds geen benen, ze hebben kieuwen die ze gebruiken voor de ademhaling in het water en ze hebben een zichtbare staart. Ze zien eruit als hoofden met staarten die zwemmen rond het water. Op hun froglet stadium kunnen zij nog een kleine, dikke staart die later verdwijnt als ze volwassen in volwassen kikkers, en 4 poten, de achterpoten zijn duidelijk groter dan de voorpoten. Nauw kijken, voorpoten zijn vier vingers en achterpoten zijn vijf-toed. Of zwemvliezen om te zwemmen, zuig-cupped voor het beklimmen van bomen, of ruw-aangespoord achterpoten voor gravende onder de grond, wordt voeten babykikkers 'naar verwachting volledig worden omgetoverd tot die van hun volwassen tegenhangers, afhankelijk van hun specifieke soort of soorten.
  • Door nu, moet ze longen hebben ontwikkeld voor de ademhaling.
  • Uiteraard hebben geen oor zichtbaarheid, zouden ze er meer uitziet als een volwassen kikker, maar een beetje kleiner in omvang.
  • Of ze zijn groen gekleurd, rood of gevlekt, afhankelijk van hun soort, over het algemeen hun voortdurend vochtig en slijmerige huid is hun instrument voor absorptie water voor lichaam nodig heeft. U kunt vaak zien ze marineren in natte en vochtige ruimten, in plaats van drinkwater.
 • Observeren waar ze wonen. Kikkervisjes, hebben niet ontwikkeld longen voor land bewoning, hebben kieuwen en leven op water alleen. Wanneer ze kikkertjes ze zou beginnen te leven op het land en in het water. Ze zou beginnen om te leren en te ontdekken meer over hun nieuwe droge habitat kunnen leven in donkere ondergrondse gebieden of weg omhoog op hoge bomen, hoewel de meeste nog steeds de voorkeur om dicht bij natte ruimtes.
 • Observeer hoe en wat ze eten. Kikkervisjes meestal eten voornamelijk algen en andere vegetatie. Kikkertjes meestal eet insecten dan planten. Dit omvat vliegen, insecten en krekels, en elk moment insecten. Door het gebruik van hun tong, die heel lang en bedekt met een kleverige weefsel dat de vallen en vangt hun prooi, ze slikken kleine, nietsvermoedende wezens geheel en zonder waarschuwing. Kikkers zijn een grote hulp bij insecten bevolking evenwicht.
 • Draai een scherp oor over hoe ze klinken. Kikkertjes maken verschillende soorten geluiden om te communiceren, ze kwaken, evenals klinkt als "ribbit" te maken. In tegenstelling tot de baby kikkers, hebben volwassen mannelijke kikkers waargenomen en gevonden om melodieuze klanken voor het aantrekken van een vrouwelijke tegenhanger bij de paartijd gaat maken.
 • Ze zijn vaak ten prooi aan een aantal roofdieren. Er zijn veel dieren die baby kikkers eten, zoals slangen, hagedissen, schildpadden, vleermuizen, vissen en vogels. Soms zijn ze zelfs ten prooi vallen aan grotere honger kikkers. Kikkers hebben natuurlijk defensief mechanisme neigingen, terwijl sommige gewoon verbergen door camouflage kleuren, er zijn mensen die blazen hun lichaam verraste roofdieren te verjagen; anderen zijn buidelrat-willen en spelen dood.
Hoe de baby kikkers identificeren. Bestudeer hun fysieke verschijning.
Hoe de baby kikkers identificeren. Bestudeer hun fysieke verschijning.