E2y

Hoe aan een aquarium te controleren op lekkage

Of je hebt net een nieuw aquarium gekocht of als u probeert om een oude te herstellen, moet u eerst controleren of het lekt. Dit is een zeer belangrijke procedure om toekomstige schade of problemen te voorkomen bij het verzorgen van uw vissen

Dit zijn de stappen die u moet volgen om een aquarium te controleren op lekkage.

Bereid een goede locatie

Hoe aan een aquarium te controleren op lekkage. Bereid een goede locatie.
Hoe aan een aquarium te controleren op lekkage. Bereid een goede locatie.

Bereid een goede locatie. Het eerste wat je moet doen is om een goede plek waar u uw test zal uitvoeren lokaliseren. Een goede locatie moet een level en vlakke ondergrond. Vermijd plaatsen die gevoelig zijn voor lekkage kan worden beschadigd. Een goede locatie is meestal in uw terras, garage of oprit. Maar voor de meeste gevallen, gewoon plaatst u deze in de tuin.

Zorgen voor functionele stand van de tank

Zorgen voor functionele stand van de tank. Na het lokaliseren van een goede plek voor het aquarium, moet u een functionele stand eerst krijgen voordat de oprichting ervan. Een normale stand zal doen prima. Het moet in staat zijn om volledig achter het gewicht van het aquarium als je eenmaal vul het met water. Na op zoek naar een goede stand, kunt u het opzetten van uw tank en beginnen om het te testen op lekken

Begin uw eerste test op lekken

Begin uw eerste test op lekken. Zodra u het opzetten van uw aquarium, vul de tank met een kwart vol met water. Na dit te doen, zorg ervoor dat de buitenkant van het aquarium is droog, zodat de tank zitten voor minstens een hele dag. Na een dag of twee, kunt u teruggaan naar uw tank en controleer of er water rond het aquarium. Als je een aantal lekken gevonden, kunt u beslissen of u de tank te vervangen of te repareren.

Double check het aquarium

Bereid een goede locatie. Zorgen voor functionele stand van de tank.
Bereid een goede locatie. Zorgen voor functionele stand van de tank.

Double check het aquarium. Als er geen lekken in het aquarium aan de andere kant, je gevonden, wilt u misschien een dubbele controle doen op het. Vul de tank tweemaal het volume van uw eerste controle. Nu dat het half vol, laat het weer gaan zitten voor een dag of twee. Na 24 uur of zo, kunt u nogmaals controleren voor een aantal lekken. Op dit punt, als je een aantal lekken gevonden, kunt u beslissen of te vervangen of te repareren. Echter, als je nog steeds gevonden lekken, wilt u misschien uw cheque voortzetten. Probeert het volume van de tank te verhogen tot ongeveer driekwart vol water. Doe dezelfde procedure als u deed voor de eerste twee tests.

Dit zijn de stappen voor het controleren van lekkages voor aquarium

Dit zijn de stappen voor het controleren van lekkages voor aquarium. Als de tank niet lek na je vele tests, afvoer van de tank en je bent nu vrij om het opzetten van het aquarium en zet daar uw vissen. Vergeet niet dat er momenten waar lekkages verschijnt na een paar dagen, dus zorg ervoor dat de tank grondig te controleren. Hoewel deze procedure zal een zeer lange tijd, zal het nog steeds belangrijk om dit te doen, omdat langzaam de controle het aquarium zal je een kans om langzame lekken op te sporen voordat je ooit het op te zetten geven.