E2y

Het voeden konijnen: huisdier konijn zorg, feiten en informatie

Tips voor het voeden van konijntjes met konijn pellets, rauwe groenten en nog veel meer

Het voeden van uw konijn is een gemakkelijke taak! Het harde deel is te weten hoeveel om hem te voeden, wat om hem te voeden, en waar aan het voer te krijgen. Het leren van de juiste manier om hem te voeden is een onderdeel van een goede huisdier konijn zorg . Je vraagt je waarschijnlijk af: "Wat konijnen eten?" Deze feiten en tips helpen u inzicht krijgen in hun dieet.

Hier zijn een paar goede ideeën om u en uw konijn te krijgen op het juiste spoor naar een gezonde levensstijl.

Het voeden konijnen: huisdier konijn zorg, feiten en informatie. Wat moet je konijn te voeden.
Het voeden konijnen: huisdier konijn zorg, feiten en informatie. Wat moet je konijn te voeden.
 1. Wat moet je konijn te voeden: Er zijn veel misvattingen als het gaat om wat konijnen eten. Hier zijn enkele tips:
  • Konijn pellets. Konijnen zijn perfect gelukkig en gezond om een constante voeding van pellets eten voor het goede deel van hun leven. Dit is inderdaad onderdeel van een gezonde voeding. Er zijn vele soorten van pellet voeding. Voor een volwassene, probeer hooi gebaseerde pellets vinden, in tegenstelling tot de alfalfa gebaseerde degenen. Zodra je er een vindt dat je tevreden bent met, is het het beste om je konijn te houden op het, als schakel zal overstuur hem. Kijk voor pellet voeders die laag calciumgehalte hebben. Als u een kleiner ras, overweeg dan om een feed die een lager eiwitgehalte, zoals 15% heeft - 16%. Grotere rassen kunnen eiwit van 16% - 20%. Als je konijn heeft een gewicht probleem, vermijd feeds met maïs in hen.
  • Ruwvoer. Een konijn moet ruwvoer om te voorkomen dat haarballen. Niet alleen dat, maar ze houden te knabbelen. Dat is waar Timothy Hay komt inch Dit hooi geeft een groot deel van het ruwvoer die ze nodig hebben en biedt de kauwen die hen vermaakt. Probeer Timothy Hay dat is groen, een indicatie van de hogere voedingswaarde te vinden.
  • Veggies. Groenten en fruit zijn onderdeel van een evenwichtige voeding, en vaak de favoriete onderdeel! Echter, het is belangrijk om te erkennen dat ze nooit zouden uitsluitend groenten en fruit worden gevoed. Een gemiddelde konijn, afhankelijk van grootte, kunnen worden toegevoerd rond 5-8 gram groenten en fruit door middel van een dag verdeeld, samen met de gebruikelijke pellet en hooi voedingsmiddelen. Overleg met uw dierenarts over de juiste voeding porties.
 2. Wat NIET om je konijn te voeden: Konijnen zijn dol op groenten, maar niet alle fruit en groenten ingrediënten bevatten die geschikt zijn voor hen.
  • Je moet zeker beperken van de hoeveelheid calcium-rijke groenten en fruit je ze. Calcium kan uiteindelijk leiden tot gezondheidsproblemen complicaties.
  • Absoluut nooit voedt uw konijn bloemkool! Dit is belangrijke informatie! Ze zijn niet in staat om gas te geven en bloemkool zal ervoor zorgen dat ze nodig hebben om, wat brengt hun leven in gevaar!!
  • Elke fruit en groenten moeten worden gekocht bij een winkel en schoongemaakt, in plaats van geplukt van uw buurt of achtertuin. Deze achtertuin oogsten bevatten vaak gevaarlijke chemische stoffen en pesticiden.
  Tips voor het voeden van konijntjes met konijn pellets, rauwe groenten en nog veel meer. Wat NIET om je konijn te voeden.
  Tips voor het voeden van konijntjes met konijn pellets, rauwe groenten en nog veel meer. Wat NIET om je konijn te voeden.
 3. Dit alles hangt af van hun grootte: Hoeveel moet je konijn voeden. Kleine konijnen (2 pond - 6 pond) zijn prima op ongeveer een 1/2 kopje voor 1 kopje per dag. Groter dan 1 kop moet dagelijks hebben eventueel een kop en een half als ze meer dan 10 lbs. Degenen die zwanger zijn of borstvoeding kits moeten altijd vrij zijn gevoed. Nogmaals, praat met uw dierenarts om de juiste voeding porties te bepalen voor uw specifieke rassen.
 4. Waar konijn eten te halen: Een deel van het verzorgen van een konijn, is het vinden van het beste voedsel mogelijk te maken. Pellets zijn te vinden bij een plaatselijke graan lift, boerderij aanbod op te slaan, of dierenwinkel. Timothy Hooi is vaak te vinden op dezelfde locatie. Vaak is de voeding vinden op graansilo of boerderij aanbod op te slaan zal zijn van een hogere kwaliteit, en de medewerkers zullen vaak meer kennis over.