E2y

Het verzorgen van goudvis: pet care voor gezonde vissen

Gebruik deze tips voor het opzetten van goudvissen tanks en houden van uw goudvis gezond

Goudvis is misschien niet de meest populaire huisdier, maar ze zijn een uitstekende keuze voor mensen die genieten van de zorg voor wezens die niet lopen, training, of kenneling vereisen. Maar heb je overwogen wat doet er in de zorg voor goudvissen ? Als dit een verantwoordelijkheid die je bereid bent om op te nemen, lees dan deze lijst van stappen voordat u naar de dierenwinkel.

  1. Begin met een gezonde vis. Je bent op weg naar ramp als je thuis komt met een zieke vis, dus kijk voor een levendige, kleurrijke en zwemmen goudvissen te kopen.
  2. Koop een geschikte grootte tank. Je zult iets nodig om je goudvis leven in, dus een aquarium of een goudvis kom wordt voorgesteld. U kunt deze kopen bij uw plaatselijke dierenwinkel. U kunt wensen om uw tank te versieren met planten en rotsen en andere accessoires. Maar we zullen vasthouden aan de basis voor nu. Vergeet niet dat alles wat je in de tank van uw vis op de eerste plaats moet worden gespoeld om eventuele resten of schadelijke chemische stoffen die uw vissen schadelijk kunnen verwijderen.
  3. Vul uw tank met vers water. Luke-warm kraanwater is oke, zo wordt gezuiverd water. Zorg ervoor dat het water op kamertemperatuur is voordat je de vis te introduceren om de tank water - dit kan het nodig zijn om de tank te vullen van tevoren van de aankoop van uw goudvis. Zelfs als uw tank water een aanvaardbare temperatuur heeft bereikt, niet de vis direct aan het water afgeven. Laat ze zweven in de plastic tas die u bracht ze thuis van de winkel in en na een paar uur, wanneer de vis zijn geacclimatiseerd, kunt u ze los in de nieuwe tank water.
  4. Laat de vis! Als je eenmaal hebt laat uw vissen hangen in zijn nieuwe omgeving binnen haar tas, het is veilig om deze los in de nieuwe tank. Het wordt aanbevolen dat u het legen van de dierenwinkel water in je tank zo goed, want het herinnert je nieuwe huisdier van zijn oude woning en bevat voedingsstoffen die zal helpen om uw vis gezonder langer.
  5. Onderhouden van de gezondheid van uw vissen. Wanneer u voor het eerst leren om te kijken na een goudvis, het meest belangrijke ding om te overwegen is de plaatsing van de tank. Zo veel als goudvissen zoals zonlicht, doen ze niet graag worden gekookt. Ga cijfer. Dus niet plaats uw aquarium niet in direct zonlicht, of je zult een ongelukkige les te leren over de verzorging van goudvissen. Voed uw vissen in matiging ten minste eenmaal per dag, zo niet twee keer. (Volgt altijd de suggesties aan de zijkant van het voedsel container). Bewaak het gedrag van uw goudvis. Als het ooit sloom lijkt of lijkt zijn vinnen te verliezen, het is niet goed en moet onmiddellijke zorg.
  6. Onderhouden van uw tank. Het is noodzakelijk om het water te veranderen in ten minste een keer per week tank van uw goudvis, zelfs als u alleen wijzigen de helft ervan. Zoet water is als frisse lucht voor uw vissen, en niet het reinigen van het water zou je vissen stik. Afhankelijk van de grootte van uw tank, wilt u wellicht ook een filter of een beluchter in de tank te installeren om de circulatie van het water te verhogen. Op zijn beurt zal dit de gezondheid van uw vissen te verbeteren. Reinig de zijkanten en de inhoud van de tank vaak ook, om algengroei te voorkomen.
Het verzorgen van goudvis: pet care voor gezonde vissen. Begin met een gezonde vis.
Het verzorgen van goudvis: pet care voor gezonde vissen. Begin met een gezonde vis.

Het is niet alleen de eerste stadia van het verzorgen van een goudvis die cruciaal zijn voor het voortbestaan van uw fish.Like elk huisdier zijn, de juiste zorg is een continu proces. U moet krijgen in de gewoonte van het voeden van uw goudvis dagelijkse en schoonmaken zijn tank wekelijks, en dan zul je waarschijnlijk een goudvis metgezel voor vele maanden of zelfs jaren te komen.