E2y

Het verhogen van baby eenden: huisdier zorg voor uw eendje

Als het gaat om het verhogen van baby eenden

Als het gaat om het verhogen van baby eenden, zijn er ten minste vijf belangrijkste principes te volgen voor succes. Fuzzy gele eendjes zijn schattig, maar ze hebben veel van de zorg. Het verhogen van baby eenden is niet zo eenvoudig als het klinkt. Zorg ervoor dat ze zijn schattig als taart en u zou ze graag knuffelen de hele dag, maar je moet voorzichtig zijn met het verhogen van hen weg te houden gezondheidsproblemen die gemakkelijk voor hen te bezwijken voor. Nadat u ontvangen heeft je eendjes, wat doe je nu?

Hier is hoe om de juiste huisdier zorg te bieden aan uw baby eend.

Het verhogen van baby eenden: huisdier zorg voor uw eendje. Het opzetten van uw broeden gebied.
Het verhogen van baby eenden: huisdier zorg voor uw eendje. Het opzetten van uw broeden gebied.
 1. Het opzetten van uw broeden gebied.

  Een broeierige omgeving is gewoon een plaats voor uw baby eenden te leven. Het moet schoon, tochtvrije, droge, en het belangrijkste van alles, beschermd tegen elke wilde dieren zoals katten, honden, coyotes, en zelfs wasberen. U kunt uw baby eenden in de hoek van een schuur of berging, die hen beschermt tegen zware weersomstandigheden als regen. Je moet ook zorgen dat deze ruimte zal groot genoeg zijn voor de baby eenden als ze eenmaal volwassen zijn.

 2. K ies strooisel.

  De beste keuze voor het verhogen van uw baby eenden is ofwel stro of hooi. Gebruik geen houtsnippers, want dit kan schade veroorzaken bij uw baby eenden. Houtkrullen of houtsnippers zijn niet zo makkelijk te verteren als je eendjes proberen om ze te eten. Zorg ervoor dat u natte vlekken te verwijderen zo vaak als ze zich voordoen te houden van de ontwikkeling van schimmels. Als het beddengoed wordt beschimmeld, verwijdert u de hele beddengoed, schoon, en vervang onmiddellijk. Mold is zeer schadelijk voor uw kostbare baby eenden en kan leiden tot de dood van uw eendjes.

 3. Juiste verwarming

  Eendjes hebben warmte nodig vooral voor de eerste 10 dagen. De sleutel is hun gedrag. Als ze zijn comfortabel, zullen ze bewegen, eten, drinken, en te spelen. Bij te warm, zullen ze zich van het licht. Als de baby eenden zijn te koud, ze zullen elkaar kruipen om warm te blijven. Gloeilampen zijn het best te gebruiken in plaats van kunstmatige warmte.

  • Een 4 bol met 250 watt = 100 tot 150 eendjes
  • Een 1 bol met 250 watt = 30 eendjes
  • Een 1 bol met 50 watt = minder dan 10 eendjes
  Als het gaat om het verhogen van baby eenden. Nu je weet hoe je een eendje te verhogen.
  Als het gaat om het verhogen van baby eenden. Nu je weet hoe je een eendje te verhogen.
 4. Voed de baby eenden

  Je kunt je afvragen: "Wat eenden eten?" Het is het beste om je te voeden baby eenden met een niet medicinale kuiken of eend voorgerecht. Ze kunnen ook verse groenten of vruchten die precies gehakt, maar als het verhogen van eenden, wees voorzichtig niet meer dan voer. Als een feest, geef je eendjes kleine, levende wormen en insecten.

 5. Water

  Ze zijn baby eenden, zodat het water is een groot deel van hun bestaan. Zij moeten over een bad-en drinkplaats die niet mag dieper zijn dan ¼ inch, zodat ze niet verdrinken. Het water moet vrij worden gehouden van micro-organismen en toxines. Zodra uw eendjes rijpen kunt u verplaatsen naar een natuurlijke vijver of meer.

Nu je weet hoe je een eendje te verhogen

Nu je weet hoe je een eendje te verhogen! Vergeet niet dat dit voortdurende zorg. Wanneer het verhogen van uw baby eenden, moet u hen heel veel liefde, zorg en aandacht.