E2y

Het aantrekken van meisjes: Hoe kan ik een meisje te thuiskomst vragen

Krijg tips voor het stellen van een meisje uit

Tuxedo? Check. Diner reserveringen en after party plannen? Check, check. Date? Wat, moet je een datum voor deze dingen ook?

Het aantrekken van meisjes: hoe kan ik een meisje te thuiskomst vragen. Het is niet wat je weet, maar wie je kent.
Het aantrekken van meisjes: hoe kan ik een meisje te thuiskomst vragen. Het is niet wat je weet, maar wie je kent.

Vraagt een meisje om je te vergezellen naar homecoming kan meer beangstigend dan het krijgen van een molaire getrokken. Met een beetje planning en creativiteit, hoewel, het stellen van een meisje uit zal eenvoudig en plezierig. Hier is hoe om haar te vragen thuiskomst.

 1. Het is niet wat je weet, maar wie je kent: Je moet realistisch zijn wanneer u begint het aantrekken van meisjes. Uw perfecte idee van een datum kan het mooie meisje dat voor je zit in wiskunde klasse. Echter, als je nog nooit gesproken woord tot haar naast af en toe, "Kan ik lenen een potlood," dan is uw kans met haar slanke zijn. Zelfs als ze eens was om te gaan met je mee, zou je comfortabel het nemen van een wildvreemde? Dus tenzij je een maand of meer om langzaam haar te leren kennen, zou uw beste weddenschap om een meisje dat je weet te vragen, zelfs als het is gewoon als vrienden. De een om nooit te vragen is de een met een vriendje of datum reeds.

 2. Krijg tips voor het stellen van een meisje uit. Creativiteit triomfen.
  Krijg tips voor het stellen van een meisje uit. Creativiteit triomfen.

  Timing is alles: Hopelijk heb je niet gewacht tot de laatste minuut om haar te vragen. Meisjes zijn plan-vooruit wezens. Als u te lang wacht als gevolg van angst of luiheid, zult u merken dat de meeste van de meisjes data te hebben. Geef jezelf voldoende tijd. De beste tijd om te vragen is overal van een maand tot twee weken voor thuiskomst.

 3. Creativiteit triomfen: Uw kans op het krijgen van een "ja" zou enorm toenemen met de hulp van een beetje creativiteit. Denk na over een romantische komedie je gedwongen om naar te kijken. Er was op zijn minst een keer in een film die de acteur vroeg het meisje uit of vertelde haar zijn gevoelens in een cheesy manier. Veel meisjes love this! Je hoeft niet naar Nicholas Sparks gaan op haar. Sommige ideeën zijn om een poster op te hangen, het spellen in haar favoriete snoep of kaarsen, maken haar gaan op een speurtocht, of breng haar een roos.

  Het meisje dat je wilt vragen kan de voorkeur aan een minder dramatisch aanpak, een andere reden waarom het belangrijk is om haar te leren kennen voorafgaand aan te vragen. Als het gaat om tekst, zou je kunnen vragen haar zo nonchalant mogelijk. De eenvoudige lijn, "Ik vroeg me af of je zou willen naar het bal te gaan met mij," werkt geweldig. Ongeacht hoe u ervoor kiest om te vragen, het belangrijkste is dat de expressie echte zijn.

 4. Als alles wat je krijgt is een "nee": Soms is een "nee" is onvermijdelijk. Het overkomt de besten onder ons. Het beste ding om te doen is om te glimlachen naar haar en haar vertellen je begrijpt. Laat je niet ontmoedigen! Als u weet een ander meisje dat je zou willen nemen, voel je vrij om haar te vragen. Vraag haar op een andere dag en op een andere manier. Als er niemand op school of buiten de school die je het verlangen om te vragen voelt, dan alleen te gaan. Er is niets mis met naar homecoming zelf. Er zijn eigenlijk een aantal voordelen aan het vliegen solo voor de nacht! U bespaart geld, dragen wat kleuren die u wilt, en in staat zijn om te dansen met wie u maar wilt.

 5. Of je het meisje te krijgen of niet, vergeet niet om plezier te hebben!