E2y

Gebouw kat appartementen en huizen: meubels plannen

Veel eigenaren van gezelschapsdieren hebben geconfronteerd met de hoge kosten van het kopen van huisdier meubels uit dierenwinkels. Daarom zijn veel doe-het-zelf timmerlieden ervoor kiezen om hun eigen huisdier meubels te maken. Dit geldt ook voor gebouw kat condos, kat huizen, torens en krabpalen. Een kat condo, of Kitty habitat, is een van de gemakkelijkste stukken van kat meubels voor de woning timmerman te maken, en kan zelfs worden gemaakt van restjes links van andere projecten.

Gebouw kat appartementen en huizen: meubels plannen. Bevestig twee polen op de basis met een lange bout en gebruik hoekbeugels aan alle zijden van de polen naar stabiliteit.
Gebouw kat appartementen en huizen: meubels plannen. Bevestig twee polen op de basis met een lange bout en gebruik hoekbeugels aan alle zijden van de polen naar stabiliteit.

Deze plannen zullen je leren hoe je een kat huis dat een nieuwe speeltuin voor uw huisdier zal zorgen te maken.

Je hebt nodig:

 • overtollige hout
 • tapijt restanten
 • touw
 • punthaken
 • spijkers, schroeven, enz.

De eenvoudigste van de kitty appartementen te maken

De eenvoudigste van de kitty appartementen te maken, is degene die drie steunstangen met een groot platform op de top heeft. Het kan zijn dat sommige stukken te schaffen voor dit. De palen moet minimaal 4x4 voor kracht en stabiliteit, zodat een geschikte lengte te kopen tegen een huis op te slaan als je niet kunt vinden in uw aaseten.

De eenvoudigste van de kitty appartementen te maken. Het platform moet worden geplaatst op de top van deze polen.
De eenvoudigste van de kitty appartementen te maken. Het platform moet worden geplaatst op de top van deze polen.

Een kat leefgebied heeft een brede basis en drie houten palen en een klein stukje van het bed. Als gevolg van het feit dat u werkt met grote stukken hout moet u ervoor zorgen dat u een groot genoeg ruimte in uw huis voor een habitat van deze omvang.

De volgende richtingen zal je leren hoe je een stap-voor-stap op te bouwen:

 • Bevestig twee polen op de basis met een lange bout en gebruik hoekbeugels aan alle zijden van de polen naar stabiliteit. De eerste twee polen worden geplaatst aan de rand van een zijde van de basis naar de kat condo, ongeveer 2 meter uit elkaar. Misschien wilt u tapijt de basis voor het aanbrengen van de palen, dan gaten in het tapijt snijden, zodat de polen zitten direct op het hout.
 • Het platform moet worden geplaatst op de top van deze polen. Het platform moet worden geplaatst zodat een rand ligt op de top van de polen en de rest van het platform hangt boven de basis. Plaats twee spijkers door het platform waar deze aan elk van de polen.
 • Met deze bevestig op zijn plaats de derde paal naar de basis. Moet worden geplaatst tegenover deze twee polen. Het moet zo worden geplaatst dat hij precies in tussen de andere houten palen. Bevestig nu de paal naar de bodem van het platform en de basis.
 • Het is gemakkelijker om tapijt het platform voordat het aan de polen dan daarna. Gebruik gewone tapijt overstag en bestrijkt de gehele houten oppervlak, boven en onder, het uitsnijden van de stukken waar het hout is bevestigd aan de palen.
 • Als het platform op zijn plaats zit, wikkel de eenzame paal volledig in een goede dikke kabel (zie de opmerking hieronder over sisal touw). Get touw ten minste een halve centimeter dik, iets minder dan dat en uw kat meubels zal niet lang duren wanneer aangevallen door kitty klauwen. Start van de bodem en inpakken. Bevestig het touw aan de paal regelmatig met spijkers. Gebruik geen spijkers omdat katten zal recht trek ze uit het hout. Gebruik gewone timmerman nagels met een hoofd om het touw vast te houden. Doe een spijker in het touw om de paar omwentelingen rond de post. Toen de katten dragen door het touw op plaatsen, zult u slechts hoeft te vervangen van spijker tot spijker in plaats van de hele lengte.
 • Het is belangrijk op te merken dat deze plannen niet in steen gegrift en u kunt ze variëren in verschillende manieren. Afhankelijk van uw levering van hout, wilt u misschien een of meer verdiepingen te maken. Ook kunt u een vak voor de katten om te spelen inch Het kan worden geopend op de beide uiteinden of slechts een eind, maar zorg ervoor dat er ruimte is voor een kat om te draaien als het slechts aan een zijde open of je hebt je om periodiek te redden van een gevangen kat.
 • Als u nodig hebt om uw kat te lokken naar hun nieuwe appartement 'high-rise' zodra deze is gebouwd (en in mijn ervaring, zul je moeten blijven trekken ze uit de onvoltooide leefgebied tijdens de bouw), wrijf wat kattenkruid in het touw en vloerbedekking en ze zullen worden onderzocht in een mum van tijd. Uw katten zullen uren plezier in hun nieuwe speelruimte.

Het is belangrijk om sisal touw alleen te gebruiken voor de voltooiing van de verticale delen van uw kat condo. Deze stof zal langer dan tapijt onder de druk van kat klauwen door zijn dikte, en het is niet als onverzoenlijk als hout. Het touw moet worden gewikkeld rond de kat meubels strak om te voorkomen dat het los komen wanneer het huisdier begint te krassen op de post. Echter, als uw kat niet gewend aan dit materiaal moet een combinatie van tapijt en sisal touw worden gebruikt om tot een overgang als voorkomen dat de mogelijkheid van de katachtige afwijzing van de nieuwe meubels.

Als u wilt uw eigen kat meubels te bouwen en u niet beschikt over een aanbod van vreemde stukjes hout uit je eigen projecten, scout van de lokale werf verkoop en bewegen verkoop. Moving verkoop zijn uw beste weddenschap, omdat veel thuis liefhebbers terughoudend zijn om deel met hun overtollige bouwmaterialen, tenzij ze verhuizen. Garage en werf verkoop zijn ook een grote bron van tapijt resten.