E2y

Build kattenkrabpaal palen met sisal touw

Tips voor het bouwen van een lange, eenvoudige, stevige kat scratcher

Allereerst moet je weten dat ik sisal touw geproduceerd krabpalen meer dan 20 jaar -. Duizenden van hen Dit is om vast te stellen van het feit dat ik beter had weten inmiddels de in's en out's van deze! Een ding dat ik heb geleerd is dat mensen zullen gaan naar een winkel of een van mijn werken, en zal concluderen dat ze een van deze stukken van kat meubels zelf maken, met behulp van gemakkelijk beschikbare materialen. In hun geest (en ik denk dat in de jouwe, ook!), Het is gewoon een kwestie van het krijgen van een post, een aantal tapijt en touw, een flat-panel voor de basis, en voila! Een sisal kat scratcher geboren. Ik beschouw je kattenliefhebbers om handig, vindingrijk, en de patiënt. U kunt bouwen kat meubels . Gewoon weten dat je een paar uur van uw kostbare tijd en het geld investeren voor de materialen die u niet hebt liggen rond het huis. Dus neem even de tijd en lees een catman's advies voor hoe je een kat scratcher te maken, en bespaar jezelf een beetje tijd en ergernis.

Om een krabpaal te maken:

Tools:

Build kattenkrabpaal palen met sisal touw. Tapijt mes of scherp mes.
Build kattenkrabpaal palen met sisal touw. Tapijt mes of scherp mes.
 • Hamer op elke rij van touw tegen de laatste als je wrap bang.
 • Boor met bits om te boren in de basis en met drivers die zullen rijden je schroeven.
 • Tapijt mes of scherp mes om uw tapijt en uw touw door te snijden. LET OP: deze sukkels zijn scheerapparaten, dus wees voorzichtig.
 • Nietpistool het tapijt aan de onderkant.
 • Cirkelvormige of tafelcirkelzaag om uw componenten snijden
 • Lijmpistool - een gemeenschappelijke ambachtelijke type hotmelt lijmpistool kunnen helpen bevestigen je touw aan de paal, evenals uw tapijt naar de basis.
 • Niveau om te controleren dat u een relatief rechte bericht maken.
 • Werk handschoenen om het touw vast te houden en een zekere spanning op te passen als je wikkel het.

Materialen:

 • Rope: Veel krabpaal makers gebruik maken van 1/4 "sisal touw zou ik u adviseren om die hobbel op 3/8.". Het zal uw bericht veel langer mee. Daarnaast heb ik gevonden Braziliaanse touw om gemakkelijk om mee te werken, en het is ook vrij droog. Daarmee bedoel ik het erg niet geolied. Ongeacht aanspraken van de high profile kat meubelen websites, sisal touw te lichtvaardig worden gesmeerd om het uit te voeren door middel van de machines in de fabriek. Ja, mensen, het is gemaakt in een fabriek, en niet met de hand geweven in een derde wereld land. Dus, kijk voor 3/8 "Braziliaanse sisal. Een mooie, lange post zal niet meer dan 200 meter van het nodig hebben. Je kan een continu draaiende lengte van dit touw te kopen, en ik zou u adviseren om dit te doen om te voorkomen dat splitsen . stukken samen Sisal touw is erg ruw, en wanneer u het wikkelen op uw bericht, moet u ten minste een handschoen te gebruiken om het einde van het touw te houden. Let op:. niet nat dit touw Het kan leiden tot schimmelvorming te groeien op uw voltooide schepping. Plus, het dient geen enkel nuttig doel. Dit touw heeft een beetje aan te geven, en als je van toepassing spanning als je wrap, moet strak genoeg blijven gedurende de gehele levensduur van de krabpaal.
 • Bericht: Er zijn verschillende opties. Als je wilt gaan voor een houten post, kunt u vrij ronde palen met een hekwerk bevoorradingscentrum. Als je iets wilt, dat is helemaal rond, moet je op zoek gaan naar een dik papier buis. Sluit uw buis met een strakke sectie van hout. Het kan zelfs lopen de lengte van je tube. Dat kan snijden dat het gewoon past binnen de buis met een kleine ontlokken van een hamer. Bevestig dat hout met wat spijkers. Het hout plug zal ook dienen als iets om je tube te verankeren aan de basis. Als je gaat met de ronde houten post, zorg ervoor dat het zeer recht, en dat het geen splitst dat kan afbreuk doen aan de integriteit van het eindproduct.
 • Basis: Veel huizen hebben stukken van triplex liegen over, en elke multiplex paneel prima, zolang het heeft de volgende eigenschappen te doen: het is niet kromgetrokken, het is op zijn minst 3/8 "dik, en ook op zijn minst 16" vierkant. Een goede vuistregel is om je basis ten minste 60% van de hoogte van uw voorgenomen bericht. Dus, een 32 "zal na moeten ongeveer een 19x19" basis.
 • Tapijt: Als u tapijt, zou ik gesneden pool of hoogpolig tapijt suggereren. Dit type van tapijt is makkelijker om mee te werken dan Berber of commerciële rang tapijt. In het algemeen maakt een aantrekkelijker afgewerkt post.
 • Andere materialen: Drywall schroeven, bouten (als u een ijzersterke verbinding aan de basis hebben), sluitringen om uw schroeven te passen, 1 "draadnagels (om het touw vast te maken aan de post), nietjes (minstens 1 / 2 "lang).
Tips voor het bouwen van een lange, eenvoudige, stevige kat scratcher. Cirkelvormige of tafelcirkelzaag.
Tips voor het bouwen van een lange, eenvoudige, stevige kat scratcher. Cirkelvormige of tafelcirkelzaag.

BASIC stappen:

 1. Knip al uw componenten. Snij het tapijt plein minstens 3 "groter is dan de multiplex plein. Snij een gat in het midden van het tapijt te laten de post fit flush op de basis.
 2. Breng alles samen (met uitzondering van het touw) om uw ontwerp te controleren. Passen aan de omstandigheden.
 3. Maak een gat in het midden van het tapijt van uw basis-, zodat de post gelijk goed tegen het paneel. Breng tapijt aan de basis met behulp van nietpistool en / of lijmpistool. Vouw het tapijt onder aan de onderkant van de voet en zet hem vast.
 4. Verpak uw kat krabpaal. Zorg ervoor dat het touw strak is en dat er geen spaties tussen de rijen. Gebruik de hamer voor. U kunt nu de uiteinden met draad nagels en / of lijm. Zorg ervoor dat de nagels echt socked daar. Er is geen noodzaak om spijkers in uw verpakking, maar als je moe bent of onderbroken, dan kunt u gebruik maken van een aan het touw op zijn plaats. Wanneer u weer, trekt u de nagel uit. Wikkel het touw aan de top, en rijden een aantal spijkers in om het te beveiligen. Je kunt er wat tapijt op de top van de paal om het een afgewerkte look, of u kunt het touw lopen over de top, en spoel het touw om een einde daar.
 5. Zorg ervoor dat u al uw gaten voorgeboord. Op het basisstation, boor je gewoon een beetje groter is dan uw schroeven of bouten. Montage van de kat krabpalen op de basis, en met de twee secties zijn kop, voorboren in uw bericht, met gaten net iets kleiner dan geen schroeven die u gebruikt.
 6. Bevestig uw schroeven met ringen en rijdt je schroeven door de bodem en in de post. Het zou helpen om twee extra handen hebben voor dit. Tenzij je een 4-handed mens, bel een echtgenoot of een vriend om te komen geef je een hand in stabiliteit verlenen aan de structuur terwijl je dit deel.

Neem een stuk touw dat ten minste tweemaal zo lang als het touw. Plaats uw voltooide kat scratchers de buurt van een comfortabele stoel en leg de snaar over de bovenkant van de paal, te laten vallen langs de lengte van de paal. Als uw kat gaat onderzoeken, trek het koord heel langzaam, zodat het vrije uiteinde klimt de kat krabpaal. Uw kat moet volgen, en ze zal waarschijnlijk ervan overtuigd zijn dat je net hebt iets echt cool voor haar gemaakt!